Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM

Nebudeme. Bohužel ještě je nemají ani na prodejně. Pro mě zklamání. Byl to jeden z důvodů proč jsem byl dnes na SEW.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je škoda, taky bych je chtěl vyzkoušet. Marketingová manažérka z Hodinářství Bechyněho mě posílala seznam a byly na něm :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Paradni vlakno, jelikoz se lecim z chripky, tak jsem ho komplet procetl na jeden zatah a dosel jsem mimo jine k zaveru, ze v porovnani s Pepou jsem doslova hodinkovy panic  :sweatdrop:  :oneeyed02:

Mohl bych vedet, kde se da koupit ten hnedy rally remen na Moonech? :) dekujuuuu  :angel:   

Odkaz ke komentáři

Paradni vlakno, jelikoz se lecim z chripky, tak jsem ho komplet procetl na jeden zatah a dosel jsem mimo jine k zaveru, ze v porovnani s Pepou jsem doslova hodinkovy panic :sweatdrop: :oneeyed02:

Mohl bych vedet, kde se da koupit ten hnedy rally remen na Moonech? :) dekujuuuu :angel:

Ahoj, snad Ti moje chronopohnutky malinko vylepšily náladu v chřipkovém útlumu.

Hnědých rally řemenů mám několik, všechny jsou dělané na zakázku. Když oslovíš některého ze zdejších kožedělnických mistrů, budeš mít řemen přesně takový, jaký si namyslíš. ;-)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Dneska jsem u Hanáka zkoušel IWC Mark XVIII Le Petit Prince Edition a pořád mě to k těmto hodinkám táhne....velikostně i pocitově sednou lépe než Mark XVII. Líbí se mi více než klasické černé Marky. Jít do nich?

de1988a81fbaf14aaa73c2f59a2b9857.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tahle produktová fotka dost mate. Ručky nejsou celé bílé, ale mají normální kovovékontury, takže na živo tak masivně nepůsobí. Jsou fakt krásné a rozměrově ideální. Jestli tě rajcujou, jdi v klidu do nich

post-20351-0-73000900-1488721120_thumb.jpg

post-20351-0-73780300-1488721130_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

carokrasny pilotky! z vlastni zkusnosti bych ale zvazil i klasicky cerny xvi. kristianov by mohl vypravet:)

Určitě máš pravdu, Mark XVI jsou parádní, přemýšlel jsem nad nima, když je dlubix prodával. Každpádně jsem se posun dál už před několika lety....k Malému princi. Má to pro mě i určitý osobní rozměr. U XVII jsem měl problém s velikostí pouzdra a trochu i s trojdatem, který tu pohaněli skoro všichni. Tady je obojí v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Těm hodinkám není opravdu co vytknout. Já jsem dneska nasadil po čtrnácti dnech nošení primek Štajny a trochu si povzdechnul, proč nemám nějaké menší pilotky. Mít tyhle, tak se většina mých kousků už nedostane na ruku

Odkaz ke komentáři

Určitě máš pravdu, Mark XVI jsou parádní, přemýšlel jsem nad nima, když je dlubix prodával. Každpádně jsem se posun dál už před několika lety....k Malému princi. Má to pro mě i určitý osobní rozměr. U XVII jsem měl problém s velikostí pouzdra a trochu i s trojdatem, který tu pohaněli skoro všichni. Tady je obojí v pořádku.

ano, trojdatum je evolucni kromanonec:-) jinak imho je novy maly princ civilnejsi oproti starsim princ limitkam, kde davali hvezdicku na sekundovku (coz bylo obcas v realu uz moc prezdobene). Takze bych rekl: jdi do nich:-) Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

V letních měsících vždy koupím nějaká Géčka. Vzhledem k sportovním aktivitám, aktivitám na zahradě, koupačkám v řekách, rybnících i moři je to racionální volba. Hodinky tahají i děti (jinak se k vrtiči ani nepřibližují) a nezůstávají žádné následky.
Letos jsem pořídil na letní víkendovou lítačku model GW-M5610LY-1JF a zatím skvěle zapadá do mojí zelené kolekce hodinek. :)
1aa168374ec008fc368311b35c8fe393.jpg

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...