Chosef76 Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 S dovolením se zeptám - má i jiné hodinky kromě pilotek IWC, Rolex na tahu a Longines na kůži? Nebo tyhle troje nosíš, ale máš i další, které sis nechal třeba z nostalgie? Na tohle vlákno jsem narazil úplnou náhodou, ani jsem ho ještě celé nepřečetl, tak se možná ptám blbě, za což se omlouvám, ale dospět k takovéhle snad definitivní minikolekci je skvělé.Ahoj, nosím na střídačku DJsty, Suby date, Moony, Marky a teď nově i tyhle Longinesky. Objednal jsem další vysněné Rolexy a jsem plný očekávání.Pak mám krabičku s Primkama, ty zůstávají z nostalgie a nosím je svátečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Moony. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 7 hodinami, Chosef76 napsal: Ahoj, nosím na střídačku DJsty, Suby date, Moony, Marky a teď nově i tyhle Longinesky. Objednal jsem další vysněné Rolexy a jsem plný očekávání. Pak mám krabičku s Primkama, ty zůstávají z nostalgie a nosím je svátečně. Aha, takže budeš nosit cca 6 hodinek. Hmm, a já myslel, že už někdo našel troje definitivní a poradí mi, jak s celým tím chronošílenstvím přestat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Aha, takže budeš nosit cca 6 hodinek. Hmm, a já myslel, že už někdo našel troje definitivní a poradí mi, jak s celým tím chronošílenstvím přestat..Kdepak, tos nenašel toho správného. Období chronoklidu(rozuměj stabilizace) trvá vždycky tak měsíc po nákupu nových hodinek, pak to na mě zase přijde. Jde o to, jestli chceš přestat, jestli vlastně ta naše "nemoc" není léčba ?!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Dorazila zásilka od Zrna. Poctivá práce mě vždycky potěší. Fakt nádhera. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Mám tu pro vás vánoční limitku pilotek se zlatou lunetou a korunkou. Všem krásné Vánoce a úspěšný rok 2021. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 IWC dělá všechno proto, abych se vykašlal na celou tu taškařici kolem nedostupných Rolexek...Mé vysněné BP se mi přiblížily....43mm! Bez data! Krásný a čistý design. Teď jen otázka jestli modré, nebo černou klasiku? Musím je zkusit na ruce. Nádhera. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Objednaj modraky ak máš všetky ostané čierne , alebo objednaj čierne pretože nie si typ na farbičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Mám jasno v tom, že pilotky musí být na kůži. Každopádně ty jejich tahy, to je radost.... Tohle musíš vidět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 2 hodinami, Chosef76 napsal: IWC dělá všechno proto, abych se vykašlal na celou tu taškařici kolem nedostupných Rolexek... Mé vysněné BP se mi přiblížily....43mm! Bez data! Krásný a čistý design. Teď jen otázka jestli modré, nebo černou klasiku? Musím je zkusit na ruce. Nádhera. Sent from my iPhone using Tapatalk na tohle me uz upozornoval kolega @Karussell. Opravdu vydareny pocit, ale volil bych BP. To je ikona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 na tohle me uz upozornoval kolega [mention=34611]Karussell[/mention]. Opravdu vydareny pocit, ale volil bych BP. To je ikona.Jirko, měl si předešlé modely s 46 mm pouzdrem na ruce? Pro mnohé z nás nenositelné..., krásné, ale nenositelné.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 12 minutami, Chosef76 napsal: Jirko, měl si předešlé modely s 46 mm pouzdrem na ruce? Pro mnohé z nás nenositelné..., krásné, ale nenositelné. Sent from my iPhone using Tapatalk To je validni point. 46 vs 43 bude znatelne nositelnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 43 jsou paradni pilotky, jen to nejsou Big Pilot Ale kazdopadne to bude lepsi volba, nez cokoliv od R a nebude je mit kazdej druhej A jedine na kuzi, souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Ale ten tah... ten tah je vazne paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 43 jsou paradni pilotky, jen to nejsou Big Pilot Ale kazdopadne to bude lepsi volba, nez cokoliv od R a nebude je mit kazdej druhej A jedine na kuzi, souhlas...Jsou to BP, píše to výrobce. Chápu, že jako majitel předešlého modelu se můžeš ohradit. Na moji ruku to budou echt BP. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) Taky jsem za 43mm rád. BP se mi moc líbí, ale 46mm je i pro mě (s rukou 18,5cm) nenositelné. S BP 43m vysvitla naděje Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Já mám ruku 19cm a jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Zkoušel jsem je 2x a bylo mi to strašně nepříjemné na nošení, jak to trčelo na všechny strany. A za 150+ chci aby to bylo perfektní, nestačí mi aby to bylo jenom "jde to" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 To je asi dle vkusu kazdyho soudruha. Pro me jsou perfektni, asi neni treba slovickarit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Taky se mě nové 43mm BP líbí. Na konci roku se budu rozhodovat mezi aktuálními Mark vs. BP43. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se