Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Výborné počtení po nedělním obědě!

Za sebe si dokážu představit kombinaci Exp 1 + Moony + Prim sport no date jako základní trio. Expy pro svoji eleganci a všestrannost, Moony jsou asi nejuniverzálnější chrona a Sporty na běžné nošení ve volném čase (výlety, hospoda).

Ta poslední Seika jsou který model? Až na korunku na pozici 4 na mě působí velice svěžím dojmem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

...na nějakou dobu jsem si dal s hodinkama voraz, pač bylo potřeba popřemýšlet, co vlastně hledám, co chci nosit a co mě bude dlouhodobě těšit. Všechno jsem prodal a peníze poslal na stavbu domu, tam se to rozplynulo jak kapka v moři. Krátkodobě se mi ulevilo a přestalo mě tížit to věčné hledání dokonalosti  svých hodinek......., ale na jak dlouho ?!... :)

Manželka na mě časem poznala ztrátu radosti, to když jsem opakovaně projížděl prodejní vlákno a tvářil se nešťastně. Jednoho dne ...,  když jsem přišel po několika náročných dnech z práce....a vyčerpaně se položil na pohovku, ke mně přišla a položila přede mě balíček bankovek se slovy : " ...Tak si kup ty Tvoje vytoužené, lásko"....................MILUJI SVOJI ŽENU :-)))). Okamžitě jsem napsal prodejci a ještě ten den večer jsem je měl na ruce. 

Děkuji své drahé ženě a pak také několika členům, s kterými jsem v komunikaci a kteří mě správně směrovali...oni vědí. ;-)

...a teď malá podzimní ochutnávka.

post-19853-0-07244600-1414841527_thumb.jpg

post-19853-0-69064700-1414841540_thumb.jpg

post-19853-0-79261100-1414841549_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Marku, jednoznačně mohu napsat, že Rolex Explorer I jsou mé nejoblíbenější Rolexy. Klidně mohu nosit model 36mm i 39mm. Jsem rád, že jsem nepodlehl mylné představě o tom, že nový model 214270 má špatnou velikost, má krátké ručky a je proporcionálně špatný....není to pravda!!!  

214270 jsou více "leštěnky" ..jsou na první pohled lesklejší, což je dáno lunetou a indexy 3,6,9. Argument, že u 214270 chybí lumi na 3,6,9 (jak tu postoval Sibiřan)  je hloupost, pač u 36mm modelů není na 3,6,9 lumi, ale jen barva. 14270 jsou celkově " čistější " ..není rehaut, jsou lehčí, chrastí a to je právě to, co mě na nich malinko štvalo...214270 je nový model, který je na ruce výraznější, době poplatnější. Každopádně nic neztrácí z všeobecné jednoduchosti designu Exp I, stále nic nechybí a nic nepřebývá. Tah a spona je lepší. Krásně sedí na ruce, což třeba u keramických subů říct nemohu.  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...