panedge Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Pepo mas to super,vyborny kombo...14060 jsou nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) SZ Upraveno 17. června 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Ve sváteční den nasazuji Primky. V kombinaci s tím měkkoučkým Shell Cordovanem z nich mám velkou radost. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 sedi naramne! vubec me nenapadlo, ze by jim konska rit mohla tak pekne sednout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Bez mých žen by svět byl jen smutné místo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Chose: krásně řečeno a krásně vyfoceno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 krasny promeny chosefe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Hodinky dělají člověka :-)...nebo to jsou šaty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Hodinky dělají člověka :-)...nebo to jsou šaty? Nejanči... něco v tom smyslu tu nedávno psal Luděra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Luděra je můj velký vzor, jeho statuty a diskuse jenom hltám......chybí mi jen zálesácký chrona . ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Válet se na trávě u vody umožňuje v nestřežených chvilkách (manželka to nesnáší) fotit hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Brzy snad někomu dalšímu udělají velkou radost. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Výborné počtení po nedělním obědě! Za sebe si dokážu představit kombinaci Exp 1 + Moony + Prim sport no date jako základní trio. Expy pro svoji eleganci a všestrannost, Moony jsou asi nejuniverzálnější chrona a Sporty na běžné nošení ve volném čase (výlety, hospoda). Ta poslední Seika jsou který model? Až na korunku na pozici 4 na mě působí velice svěžím dojmem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 ...na nějakou dobu jsem si dal s hodinkama voraz, pač bylo potřeba popřemýšlet, co vlastně hledám, co chci nosit a co mě bude dlouhodobě těšit. Všechno jsem prodal a peníze poslal na stavbu domu, tam se to rozplynulo jak kapka v moři. Krátkodobě se mi ulevilo a přestalo mě tížit to věčné hledání dokonalosti svých hodinek......., ale na jak dlouho ?!... Manželka na mě časem poznala ztrátu radosti, to když jsem opakovaně projížděl prodejní vlákno a tvářil se nešťastně. Jednoho dne ..., když jsem přišel po několika náročných dnech z práce....a vyčerpaně se položil na pohovku, ke mně přišla a položila přede mě balíček bankovek se slovy : " ...Tak si kup ty Tvoje vytoužené, lásko"....................MILUJI SVOJI ŽENU :-)))). Okamžitě jsem napsal prodejci a ještě ten den večer jsem je měl na ruce. Děkuji své drahé ženě a pak také několika členům, s kterými jsem v komunikaci a kteří mě správně směrovali...oni vědí. ;-) ...a teď malá podzimní ochutnávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 No tak gratuluji Jak bys je prirovnal ke 14270 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Marku, jednoznačně mohu napsat, že Rolex Explorer I jsou mé nejoblíbenější Rolexy. Klidně mohu nosit model 36mm i 39mm. Jsem rád, že jsem nepodlehl mylné představě o tom, že nový model 214270 má špatnou velikost, má krátké ručky a je proporcionálně špatný....není to pravda!!! 214270 jsou více "leštěnky" ..jsou na první pohled lesklejší, což je dáno lunetou a indexy 3,6,9. Argument, že u 214270 chybí lumi na 3,6,9 (jak tu postoval Sibiřan) je hloupost, pač u 36mm modelů není na 3,6,9 lumi, ale jen barva. 14270 jsou celkově " čistější " ..není rehaut, jsou lehčí, chrastí a to je právě to, co mě na nich malinko štvalo...214270 je nový model, který je na ruce výraznější, době poplatnější. Každopádně nic neztrácí z všeobecné jednoduchosti designu Exp I, stále nic nechybí a nic nepřebývá. Tah a spona je lepší. Krásně sedí na ruce, což třeba u keramických subů říct nemohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Pepo gratuluju, tak ukaž fotky z druhé strany ruky ať vidím jak spona líp sedí na ruce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Pepo gratuluju, tak ukaž fotky z druhé strany ruky ať vidím jak spona líp sedí na ruce ;-) Děkuji. Tady žádaný pohled pro Tebe : Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Pepo nádhera,máš v manželce poklad,to je to nejhezčí....a rolády perfekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se