decebal Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Jo, do 12.6. musí být jasno kdo do toho jde, teda týká se to především účastníků, kteří chtějí bombírované ručky, kvůli rozpočítání ceny. Jinak nás čas zase až tak netlačí. Mě teď čeká cca třítýdenní záhul v práci, budu často mimo comp, a nebudu mít čas se tomu moc věnovat, ale myslím, že se to dá stihnout. Myslím ty ručky. Pro mě za mě, si to můžem dát třeba k vánocům. Vážení zájemci o účast v této taškařici, dopisujte se tedy na seznam, ať vidíme kolik nás vlastně je. Za nick můžete případně napsat číslo, o které byste měli zájem. S dovolením, vzal bych si jedničku .1. Decebal 1/x
neus Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Já vím, že netřeba kam spěchat...i když já bych je chtěl mít na léto vím, nebudu bláhový...A co se čísla týče, tak v limitce vedle mám číslo 6, tak proč nejít do stejného? Tedy pokud nás až tolik bude 1. Decebal 1/x6. Neus 6/x
decebal Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Nechci zbytečně plašit, ale pokud je tady někdo, kdo váhá, upozorňuji, že termín 12.6., do kterého se musí rozhodnout zájemci o bombírované ručky se pomalu blíží.
decebal Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Last call!!! Kdo si neobjedná ručičky do zítřka, bude mít placaté:-).
neus Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Slyším, slyším a za mne bombírované ručičky ano, ať už tohle dopadne jakkoliv
decebal Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 OK, zítra zavolám do Eltonu a dám vědět, co to bude stát.
decebal Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Dobře:-). Ale pokud se chceš připojit, tak bych to ještě musel zjistit.
decebal Odesláno 11. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Pánové, trošku to tady oživím. Já a Neus jsme stále rozhodnutí přivést tyhle hodinky na svět, takže by nás zajímalo, jestli zůstaneme sami, nebo jestli se k nám někdo přidá. Takže neváhejte a přidejte se k nám!
Jörg8X Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Já bych zájem o něco českého měl Jaká je teda finální verze? Ta co je v postu 23? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72572-orl%C3%ADk-nodate/page-2&do=findComment&comment=1160683
decebal Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Omlouvám se, že reaguju se spožděním, jsem teď rozlítanej. FInální podoba ještě definitivně není, o tom bychom se tady měli domluvit, nicméně myslím, že pokud se nedohodneme na ničem jiném, mohlo by to vypadat jako tyhle, ovšem bez datahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70985-projekt-orl%C3%ADk/page-31A já pořád uvažuju, že si nechám navíc vyrobit cifr s nějakým tím červeným akcentem, ale netlačím to všem a třeba mě to taky přejde:-).
Jörg8X Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Jasně, díky Tím akcentem myslím červený nápis na cifru?
cali Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Pokial by som Vam do finalnej podoby mohol trochu kecat,.. zvazte ci nenechat vytlacit cisla hodin nesvietiacou farbou, pri realnom pouziti maju tie svietiace schopnost bit sa s hodinovou ruckou a zhorsuju tym trochu citelnost. Nie je to nijaka tragedia, ale keby som musel svojim 2014LE nieco vytknut, bolo by to prave toto. Keby ste si ten napad osvojili tak by som sa s vami rad zviezol a vzal tiez jeden cifer.
decebal Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 J: ano, je to tady na předchozí stránce, ale nejsem vůbec rozhodnutý, ale ty s červeným Orlíkem se mi docela líbí. A ještě si tak nechat vyrobit vteřinovku s červenou na konci vteřinovky , ale to teď není to hlavní, důležitější je se shodnout na tom základním modelucali: to je zajímavý postřeh, to by ovšem asi znamenalo mírné zvýšení ceny za potisk cifru, ale asi by to nebylo nic smrtonosnéhoVypůjčil jsem si Zekonovu fotku, abychom si dokázali představit, jak by to vypadalo.
straspol Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Noooo, kdyby bylo možné se svézt s Vámi a objednat si jen ciferník, šel bych do toho!
decebal Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Straspole, nikoli, jen zase dělám taxikáře dceři a vozím ji po republice od babičky k babičce, než začne školka a tak jsem furt v luftě, místo na Chronomagu. Dnes večer zkusím nějakou aktualizaci, píšou mi lidi do SZ, tak to nějak zkusím sesumírovat. Je vás tady více zájemců o cifr, to budu muset prověřit.
neus Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Hlavně jsou i zájemci o variantu s datem mám zjištěno a co se možnosti "s" a nebo bez týče, tak ve finále by mělo být myslím buřt i Eltonu, když něco bude s datem a náklady na datum si jeho zájemci rozdělí, tedy můj názor a sám ještě nevím, jestli bych se spíš nesvezl právě na vlně "s". Bude to jistě ještě dost zajímavé zdá se Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem neus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se