Daemonultimate Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Taky zajímavý paten.... Mohu se optat, kde jsi to našel, a zda-li je k tomu nějaká *legenda* ( třeba kontabilita s různými tipy hodinek aji. ) http://montresmecaniques.forumactif.com/t4949-essai-de-la-chopard-luc-louis-ulysse-the-tribute
Altruista Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Vymýšlíš již vymyšlené. Připomíná mi to historku s jedním mým známým. Logikou nedostudovaného ekonoma mi hodinu líčil cestu k bohatství. Vymyslel totiž objevný patent, který bude prodávat a vyrábět. Dlouho vyráběl prototyp. Po hodině jsme se dostali k tomu že vymyslel celovýsuvnou tyč na šatní ramínka. Skončili jsme u čtyřicet let staré skříně, kterou jsem otevřel a předvedl celovýsuv made in UP závody.
Lobber Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Alturista: Děkuji Ti za skvělý příběch z Tvého asi opravdu činorodého života. Jen že zda-li sis nevšiml, já tu nic nevymýšlím, nýbrž sem se jen ptal na názor jiných majtelu cibuláků. patent nejní můj, tudíž jsi opět mimo :0) a takto bych mohl pokračovat. A ano přiznám se do poslední chvíle, jsem o této stránce nevěděl a ani nenašel jiný patent, tím pádem, jsem rád za ochotu jiných diskutujících za přidání jejich výsledků hledání bo nálezů na jiných stránkách :0).
Altruista Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 (upraveno) Nebuď zbtečně vztahovačný. Odkaz jsem Ti poslal s naprosto edukativní fotodokumentací. Činorodý jsem natolik, že občas použiji Google. Kdybys tam zadal např. "pocket watch on wrist", tak máš jasno během pár vteřin. A nemusíš se na dvou stranách vlákna divit jak Neználek ve Slunečním městě. Upraveno 21. května 2014 uživatelem Altruista
clockyclock Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Nebavilo by me tahat takovy velky tezky potvory, co tikaj az za roh
Lobber Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Altruista: Jasný, ale musíš taky vzít v potos to, že jsme hold v tomto odvětví ještě v plenkách. Do nedávna to pro mě byla španělská vesnice. Hold učenej z nebe nespadl. :0) clockyclock: Já myslím, že jde o osobnost, někomu se to líbí někomu ne. Pro mne z toho dýchá historie aji. A prostě mě zaujali tyto hodinky více než normální náramkový :0)
JaRooN Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Jelikož se dělají kapesní v různých velikostech - od 6/0 až po 22, tak nevidím problém koupit hodinky ve velikosti, která člověku sedne a občas ten nádherný vintážní kousek i takovým způsobem vyvětrat. Pokud si tam člověk s 16cm nepleskne hned 22, tak to může i vypadat hezky a elegantně. Za mne ano!
Karlos Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 http://schelinger.wz.cz/images/schelinger_main.jpg
Lobber Odesláno 27. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2014 JaRooN:jj i tohle je přesně můj názor... Normální hodinky má na ruce skoro každý ... Ale když vezmeš toto, je to něco nového, i když díky velikosti někdy nepraktické ... Ale dle mě elegantní a vkusné ... ( i když jsou hezčí hezky schované v kapsičce, prostě jim tohle vyjímečně neuškodí )
Misty Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Jak někdo psal... ty hodinky Royal London a hrníček The Boss -> stylovka Zatím mám jen náramkové hodinky a s těma si vystačim Ale některé kapesní vypadí velmi elegantně. 1
Lobber Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2014 (upraveno) Misty: Děkuji za pochvalu :0)))Bohužel R.L., již nejsou mezi náma ..... Upraveno 7. září 2014 uživatelem Lobber
cali Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 No hlavny problem vreckovych hoddiniek na ruke je v tom, ze v dnesnej dobe moc nedavaju zmysel. 99% vintaznych kapsacov nebude mat na zotrvacke tlmic narazov, takze na bezne nosenie na ruke nevhodne. Moderne kapsace samozrejme uz tlmic budu mat, ale zase budete si kupovat nove kapsace, aby ste ich nosili na ruke?
Lobber Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Cali: Jasné, máš pravdu. Tady ani nikdo nepsal, že se s tím chodí na kolo, běhat nebo hrát golf. Je to opravdu jen taková ta *designovka* na vycházky, nebo slavnostní setkání. Ono nejde jen o ty tlumiče, ale i o to, že máš na ruce 4+ cm, na které nejsi zvyklý :0D kolikrát jsem s R.L. ťukl třeba o futra, dveře aji. Popravdě, jsem měl cibule na ruce za X let jen 5x a to opravdu jen R.L. A pak co se týče vintage, jen při slavnostní akci 2-3x a to ještě z 99% schované pod tunou oblečení :0D.Ale prostě je to něco jiného, něco co lidi na první pohled zaujmeA ukážeš ve světle světa něco, to na co lidi skoro už zapomněli. Tedy mě se to již pár dní netýká, mechanismus změnil majitele
USER47 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Podle mě je to teda dost příšerný, "elegancí a vkusností" někde na úrovni pozlacený 52mm Invicty a fialovýho saka.
Lobber Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 User47 Každého názor Při dobrém sladění oděvu a doplňků lepší jak jiné vintage nebo moderní automaty. Samozřejmě, když si to *plácneš* na ruku a jsi v oděvu neodpovídajícímu stylu nebo době hodinek vypadá to krapek jinak. Proto opravdu jen na příležitostné akce, ale to se již opakuji....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se