Tikal Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Pár rychlocvaků ze včerejška, nakonec začlo pršet, tak jsem je tam chvilku nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 něco ze včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Pěkná, už jsem je potopil do pěti metrů a zatím těsní ;-) posláno z Ťapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 ještě jsem našel něco z dovči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Pěkné, zato já nějak nestíhám fotit... posláno z Ťapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Něco jsem nakonec zmáčknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 pěkný fotečky,kam se s tebou podívaly na dovču?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Castrol Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 já mám "Orca" - počítá se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Kluci, za kolik se dají sehnat nejlevněji ocelové Ecozilly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Jo v dovolená v Turecku, taková o něco vlídnější varianta planety Crematory z Riddicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Jsou uzasny, libi se mi stale vic. Pridej nejake foto s temi nozkami ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Makám na tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Musím říci, že nožičky hodinkám pomohly, lépe vypadají a lépe sedí na ruce o možnosti kombinovat řemeny ani nemluvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Vypada to pekne :-) Roztec stezejek - uchyceni remenu asi dost narostlo. Nebude to vhodne spis na vetsi zapesti? Tobe sedi dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 21,5 a sedí jako prdel na hrnec, ale s tím původním pádkem bych to viděl i 17cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Z nozickami to vyzera naozaj lepsie......a ten Paneraj remen ....paradne "kombo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 No nic jiného jsem doma neměl, tak jsem zvýšil cenu komletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Chalani, neviete, kde zozeniem ocelove nozky na Ecozilla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) http://www.ebay.com/itm/NEW-2-CitiZilla-Silver-brushed-finish-adapter-Citizen-Ecozilla-Autozilla-BJ8050-/201267903263?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edc807b1f Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Dakujem. Objednane a cakam, kym dorazia. Uz sa tesim, ze konecne vyuzijem tu hromadu remenov, co sa mi vala v supliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se