furo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 hodinky bez lunety boli pre mňa dlhodobo prekliata téma, skúsil som ich niekoľko ale nikdy to nebolo ono. až doteraz. ball fireman racer sú na prvý pohľad jednoduché hodinky, ale pri bližšom skúmaní nachádzate stále nové a nové úžasné detaily. spracovanie je top, vlak na dýnku je krásny. ciferník aj ručky sa napriek použitiu tritiových trubíc podarilo udržať v klasickom strihu, vďaka čomu sa s prižmúreným okom dajú využiť aj ako oblekovky. spona je perfektná, ale neumožňuje mikroreguláciu čo je zatiaľ jediná vec ktorá ma hnevá. tritium svieti decentne, jeho výhoda sa prejaví až v úplne temných priestoroch, pri prechode zo svetla do tieňa kde hodinky s klasickou lumi svietia ako blázon, sa bally javia ako úplne bez lumi. neviem čo viac písať, zatiaľ som celkom nadšený. nižšie pár údajov Movement: Automatic caliber BALL RR1103Functions: Hours, minutes, sweep seconds and magnified date15 micro gas tubes on 3 hands and dial for night reading capabilityShock resistance: 5,000GsWater resistance: 100mCase: Stainless steel case ?40mm, height 11.3mmAnti-reflective convex sapphire crystalScrewed-in crownBand: Stainless steel bracelet with folding buckle viac info o hodinkách na stránke ball http://www.ballwatch.com/html5/index.php?option=com_collections&task=26&mid=501
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Parada! Posobia ovela vacsim dojmom. A s tym tahom co uz, mne by to nevadilo kedze mi ruka moc nenapucha Uzivaj si, ze mas tah krasne jednoliaty a nemas na spodku ruky dalsie hodinky Kde a za kolko si kupil pls? (SZ ak je to tajomstvo)Uzivaj dlho a dobre!
furo Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 V 22. 5. 2014 v 10:19, misoo napsal: Parada! Posobia ovela vacsim dojmom. A s tym tahom co uz, mne by to nevadilo kedze mi ruka moc nenapucha Uzivaj si, ze mas tah krasne jednoliaty a nemas na spodku ruky dalsie hodinky Kde a za kolko si kupil pls? (SZ ak je to tajomstvo)Uzivaj dlho a dobre! asi som to zle napísal.. nejde mi o napúchanie ruky ale takto si ich neviem nastaviť 100% milimetrovo na svoju ruku. polčlánok ťahu je také polovičné riešenie, nedá sa to nastaviť tak presne ako keď si na spone určuješ dĺžku ťahu po mm. cena nie je tajná, bolo to 880 Eur, kúpené z www.iguanasell.com
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 V 22. 5. 2014 v 10:26, furo napsal: asi som to zle napísal.. nejde mi o napúchanie ruky ale takto si ich neviem nastaviť 100% milimetrovo na svoju ruku. polčlánok ťahu je také polovičné riešenie, nedá sa to nastaviť tak presne ako keď si na spone určuješ dĺžku ťahu po mm. cena nie je tajná, bolo to 880 Eur, kúpené z www.iguanasell.comaha, tak ok. ale neboj, nastavis volnejsie a zvyknes si ancvaj dik za info
Tomas_2002 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Jsou moc pěkný. Po Ballech koukám taky už delší dobu. Tyhle jsou takové pěkně sportovně-společenský.
joejog Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 ta čitelnost ciferníku je dokonalá, možná na sekundovce ta trubička být nemusela, malinko to mate, ale jinak jsou super. Taky vyhledávám spíše hodinky bez lunety a toto je přesně podle mého gusta, s tahem by měly kapánek nadváhu , ale v kůži jsou taky pěkný
Daemonultimate Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Krásný,první pohled ručičky,paráda.Ball a Ty bodujete,já jen gratuluju.
furo Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 (upraveno) V 22. 5. 2014 v 11:53, joejog napsal: ta čitelnost ciferníku je dokonalá, možná na sekundovce ta trubička být nemusela, malinko to mate, ale jinak jsou super. Taky vyhledávám spíše hodinky bez lunety a toto je přesně podle mého gusta, s tahem by měly kapánek nadváhu , ale v kůži jsou taky pěkný naopak, lumi na sekundovke je kľúčová, inak by nebolo jasné či hodinky v tme náhodou nezastali Upraveno 22. května 2014 uživatelem furo
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 presne, nehovoriac o krasnom zaspavani pri pohlade na pochodujuce svetielko !!
joejog Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 V 22. 5. 2014 v 12:34, furo napsal: naopak, lumi na sekundovke je kľúčová, inak by nebolo jasné či hodinky v tme náhodou nezastali hodinky, který se ve tmě zastavují mi nesmí do baráku
kloubik Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Gratulace, cim vic fotek, tim vic se mi libi. A pozitivne hodnotim velkou korunku, neprijde mi nijak rusiva a manipulace s ni musi byt radost. To je jedna z vytek na moje explorery - korunka je ve srovnani se subama fakt miniaturni a neni to na minipulaci nic moc.
Sphinxx Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Jak se mi "Bóly" moc nelíbí, tak tohle je dost dobrý . Jsou moc pěkné.
Toblin Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Jsou skvely. Dik za inspiraci. Tesim se na dalsi foto ;-)
StanoBare Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Zdržali sa plácnuť klasickú lumi aj na číslice, lebo priestor tam je, či zdvojený index na "12". Páči sa mi práve táto kombinácia trubíc, šípová hodinovka, jemne reliéfny ciferník s absolútnou čitateľnosťou.
jankoxxx Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 ball je parada! ten spravny model pre mna este nevyrobili, ale urcite ich raz vyskusam gratulujem a suhlasim ze su to v podstate pekne oblekovky
FilipG Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Gratuluji k Ballům. Ty moje jsou v top 5 hodinek co nosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se