Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hodinky bez lunety boli pre mňa dlhodobo prekliata téma, skúsil som ich niekoľko ale nikdy to nebolo ono. až doteraz. ball fireman racer sú na prvý pohľad jednoduché hodinky, ale pri bližšom skúmaní nachádzate stále nové a nové úžasné detaily. spracovanie je top, vlak na dýnku je krásny. ciferník aj ručky sa napriek použitiu tritiových trubíc podarilo udržať v klasickom strihu, vďaka čomu sa s prižmúreným okom dajú využiť aj ako oblekovky. spona je perfektná, ale neumožňuje mikroreguláciu čo je zatiaľ jediná vec ktorá ma hnevá. tritium svieti decentne, jeho výhoda sa prejaví až v úplne temných priestoroch, pri prechode zo svetla do tieňa kde hodinky s klasickou lumi svietia ako blázon, sa bally javia ako úplne bez lumi. neviem čo viac písať, zatiaľ som celkom nadšený. nižšie pár údajov

Movement: Automatic caliber BALL RR1103
Functions: Hours, minutes, sweep seconds and magnified date
15 micro gas tubes on 3 hands and dial for night reading capability
Shock resistance: 5,000Gs
Water resistance: 100m
Case:  Stainless steel case
 ?40mm, height 11.3mm
Anti-reflective convex sapphire crystal
Screwed-in crown
Band: Stainless steel bracelet with folding buckle 

viac info o hodinkách na stránke ball http://www.ballwatch.com/html5/index.php?option=com_collections&task=26&mid=501 

post-11871-0-29881100-1400753224_thumb.jpg

post-11871-0-57629300-1400753231_thumb.jpg

post-11871-0-97722800-1400753238_thumb.jpg

post-11871-0-12976600-1400753246_thumb.jpg

post-11871-0-74441700-1400753253_thumb.jpg

post-11871-0-33166400-1400753263_thumb.jpg

post-11871-0-04410400-1400753273_thumb.jpg

post-11871-0-74112600-1400753282_thumb.jpg

Odesláno

Parada! Posobia ovela vacsim dojmom. A s tym tahom co uz, mne by to nevadilo kedze mi ruka moc nenapucha :) Uzivaj si, ze mas tah krasne jednoliaty a nemas na spodku ruky dalsie hodinky ;)

Kde a za kolko si kupil pls? (SZ ak je to tajomstvo)

Uzivaj dlho a dobre! ;)

Odesláno
  V 22. 5. 2014 v 10:19, misoo napsal:

Parada! Posobia ovela vacsim dojmom. A s tym tahom co uz, mne by to nevadilo kedze mi ruka moc nenapucha :) Uzivaj si, ze mas tah krasne jednoliaty a nemas na spodku ruky dalsie hodinky ;)

Kde a za kolko si kupil pls? (SZ ak je to tajomstvo)

Uzivaj dlho a dobre! ;)

asi som to zle napísal.. nejde mi o napúchanie ruky :) ale takto si ich neviem nastaviť 100% milimetrovo na svoju ruku. polčlánok ťahu je také polovičné riešenie, nedá sa to nastaviť tak presne ako keď si na spone určuješ dĺžku ťahu po mm. 

cena nie je tajná, bolo to 880 Eur, kúpené z www.iguanasell.com

Odesláno
  V 22. 5. 2014 v 10:26, furo napsal:

asi som to zle napísal.. nejde mi o napúchanie ruky :) ale takto si ich neviem nastaviť 100% milimetrovo na svoju ruku. polčlánok ťahu je také polovičné riešenie, nedá sa to nastaviť tak presne ako keď si na spone určuješ dĺžku ťahu po mm. 

cena nie je tajná, bolo to 880 Eur, kúpené z www.iguanasell.com

aha, tak ok. ale neboj, nastavis volnejsie a zvyknes si ancvaj ;)

dik za info

Odesláno

ta čitelnost ciferníku je dokonalá, možná na sekundovce ta trubička být nemusela, malinko to mate, ale jinak jsou super. Taky vyhledávám spíše hodinky bez lunety a toto je přesně podle mého gusta, s tahem  by měly kapánek nadváhu , ale v kůži jsou taky pěkný :whistling:

Odesláno (upraveno)
  V 22. 5. 2014 v 11:53, joejog napsal:

ta čitelnost ciferníku je dokonalá, možná na sekundovce ta trubička být nemusela, malinko to mate, ale jinak jsou super. Taky vyhledávám spíše hodinky bez lunety a toto je přesně podle mého gusta, s tahem  by měly kapánek nadváhu , ale v kůži jsou taky pěkný :whistling:

naopak, lumi na sekundovke je kľúčová, inak by nebolo jasné či hodinky v tme náhodou nezastali :)

Upraveno uživatelem furo
Odesláno
  V 22. 5. 2014 v 12:34, furo napsal:

naopak, lumi na sekundovke je kľúčová, inak by nebolo jasné či hodinky v tme náhodou nezastali :)

hodinky, který se ve tmě zastavují mi nesmí do baráku :)

Odesláno

Gratulace, cim vic fotek, tim vic se mi libi. A pozitivne hodnotim velkou korunku, neprijde mi nijak rusiva a manipulace s ni musi byt radost. To je jedna z vytek na moje explorery - korunka je ve srovnani se subama fakt miniaturni a neni to na minipulaci nic moc.

Odesláno

Zdržali sa plácnuť klasickú lumi aj na číslice, lebo priestor tam je, či zdvojený index na "12". Páči sa mi práve táto kombinácia trubíc, šípová hodinovka, jemne reliéfny ciferník s absolútnou čitateľnosťou. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...