instant Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Na hodinky v style roadster alebo santos musis mat styl, obliekat sa a tak. Ked som mal oblekovu karieru tak to bolo to prave. Mlady uspesny panacik, rucne site obleky a ziarivy usmev... huh. Dnes by to na mne vyzeralo divne. Proste to chce aspon oholenu tvar - a seknu aj vinnie jonesovi. Systemu rychlej vymeny remena sa neboj, funguje to. Kedysi davno pred chronomagom som skoro kupil santosy chrona a dost podrobne som to obzeral aj skusal u dealera. vseobecne, na obrazky sa vytento a obid si pekne dealerov, vylet do viedne to isti. Obzeraj, skusaj, aj tie malo pravdepodobne znacky. Auto si tiez nevyberas podla obrazkov. Garantujem ti ze par prekvapeni najdes. Este jedna vec - chronobundus ti ziadne hodinky nevyliecia. Nieco ako definitvne jedine hodinky neexistuje. S tym sa treba zmierit a radsej si davat racionalne limity - objem penazi, pocet hodiniek apod.
ivan_989 Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Na hodinky v style roadster alebo santos musis mat styl, obliekat sa a tak. Ked som mal oblekovu karieru tak to bolo to prave. Mlady uspesny panacik, rucne site obleky a ziarivy usmev... huh. Dnes by to na mne vyzeralo divne. Proste to chce aspon oholenu tvar - a seknu aj vinnie jonesovi.z tych vsetkych vlastnosti asi najviac splnam "panacik", ostatne len ciastocne ale dentalnu hygienu som mal relativne nedavno, novy oblek trci na colnici, mladost je relativna aj snad nejaky uspech mam za sebou musim si este zistit kto je vinnie jones. na obrazky sa vytento a obid si pekne dealerov, vylet do viedne to isti. Obzeraj, skusaj, aj tie malo pravdepodobne znacky. Auto si tiez nevyberas podla obrazkov. Garantujem ti ze par prekvapeni najdes..Iste, to je dalsi krok. Prvy polcas je o fantazirovani....neponahlam sa:) Este jedna vec - chronobundus ti ziadne hodinky nevyliecia. Nieco ako definitvne jedine hodinky neexistuje. S tym sa treba zmierit a radsej si davat racionalne limity - objem penazi, pocet hodiniek apod.ved to je na tom to...najhorsie?najlepsie?najkrajsie? Bednadejne? Asi vsetko dokopy Roadster chrono vypada nadherne, ale.. nie je to v ziadnom pripade definitiva na vsetky prillezitosti, ma to dost vela v sebe zo sperku mam pocit. No...ale mozno to prave chcem? Musim sa v sebe zorientovat
sibirnaya Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 ty hovado, mas cerny puntik za Vinnieho https://www.youtube.com/watch?v=fUd58-Vheng
instant Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) musim si este zistit kto je vinnie jones. tragedia, ale stale lepsie ako ked vinnie jones musi zistit kto je ivan_989 Upraveno 26. května 2014 uživatelem instant
ivan_989 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2014 ty hovado, mas cerny puntik za Vinnieho tragedia, ale stale lepsie ako ked vinnie jones musi zistit kto je ivan_989 ja mam pamat na xichty ale naozaj mam casto problem s menami ale medzicasom som si doplnil vzdelanie na wikipedii
ivan_989 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2014 kaslite na moju zaostalu ignoranciu hereckych osobnosti a fotbalistov a dajte pls radsej dalsie typy Roadster sa tusim prestal vyrabat mam taky pocit, na ofic strankach to nevidim..
shag Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Pri tvojom rozpocte by som si vyberal na trase JLC - GO.
rolas Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Je to úplně mimo zadané kritéria, ale tak kouknout na to můžeš.Omega Speedmaster "Dark Side of the Moon"Jaeger-LeCoultre Tribute to Deep Sea Chronograph
Kluk jako buk Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Ty GO mají potenciál stát se novým kultem -- přesně, nic nechybí, nic nepřebývá, a přitom to ani náhodou není nuda.
misoo Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) Tie GO su krasne a urcite aj kvalitne, ale posobia na mna trochu zzenstelo... Drz sa toho co si chcel povodne, RO su kultofka, kup ich vo Viedni v kamennom AD nech mas istotu a budes happy Upraveno 26. května 2014 uživatelem misoo
ivan_989 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) Drz sa toho co si chcel povodne, RO su kultofka, kup ich vo Viedni v kamennom AD nech mas istotu a budes happy tak dik a som zase na zaciatku ale nikam sa neponahlam takze v pohode Aj ked, toto nizsie ma momentalne v mojich subjektivnych ociach nad GO navrch, tie mi prilis pripominaju moje AT ktore akokeby vyrovnali z kruhu do stvorca...Bude to nadlhsie, nevadi, sam som zvedavy kedy a pri com skoncim....nebude to prvykrat ze dam nieco vytuzene prvykrat na ruku a vzapati znechutene vratim a uz sa na to ani nepozriem...Ale ten Roadster, hm, hm Rolas, shag: vsetko kde zasvieti cervena ma momentalne v mojom vybere cervenu Upraveno 26. května 2014 uživatelem ivan_989
instant Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Misoo: Ale tak kolego.. vonave su, to rozhodne, ale zzenstile ani trochu. Akurat by som tu paradnu pracu nezabil ciernym cifernikom a volil by som z inych farebnych alternativ. V tomto pripade plati ze jedna lepsia ako druha.. ivan: to porovnanie s AT asi nemyslis vazne.. hovorim ti ser na obrazky, ty das dva prispevky a bum.. no jak maly chlapec. Strasne daco. Aspon hlavneho ITckara si spoznal, k niecomu to bolo dobre
ivan_989 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) ivan: to porovnanie s AT asi nemyslis vazne.. hovorim ti ser na obrazky, ty das dva prispevky a bum.. no jak maly chlapec. Strasne daco. Aspon hlavneho ITckara si spoznal, k niecomu to bolo dobre no ved..hm..dobre...no sak teda, reku...no Nema teraz cas sa vytrepat ani pod michalsku kde tusim drzia GO nie ze do viedne tak zatial on.. ehm premyslam nad obrazkami a doterajsie tipy sa mi pacia viacaviac , najma jeden Edit: uz som zaobstaral aj oblek pre panacika vid prislusne vlakno Upraveno 26. května 2014 uživatelem ivan_989
StefanM Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 GO je skvelá voľba, ktorá o majiteľovi hovorí, že má nielen peniaze, ale aj vkus. Na chrono24 sú teraz jedny v Nemecku za 5500 eur, čo je cena tu na fore bežných Rolexov. A ak by som volil k nim dvojičku, resp. vyberal niečo s tvojim rozpočtom a to niečo by mohlo byť hocičo, bolo by to toto:
Street Glide Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) ...již pár kamarádů mne upozornilo na existenci vlákna,tak jsem dnes při troše času sem zabrousil a diskusi pročetl,..... s dovolením i já alespoň jeden příspěvek podám. ....budu to trochu globalizovat,takže nebudu komentovat jednotlivé strojky a jejich číselná označení,....prostě AP jsou poruchové a choulostivé stejně jako dejme tomu IWC 7-days nebo Panerai nebo Vacheron C,Zenith a nebo JLC. Problém s absolvováním servisu v případě vážnější poruchy je stejný jako u výše uvedených značek, i když,jak jsem se sám přesvědčil ,dodací lhůta opravy AP bývá v horizontu 30 dnů od předání hodinek na prodejně,...takže AP jsou na tom oproti ostatním ještě dobře :-))))) ...co se procent poruchovosti týká,tak velký díl na tom podle mne nesou různé "přefouknuté " limitky na 45- 48 mm a více,kde obrovské ručičky,opisující 2 násobný průměr strojku a kde se za datové okénko vejde ještě celá a tučná "3",......ten strojek je jak hrášek a podle mne není stavěný na osazování tak masivními a dlouhými ručičkami a ještě aby nesl na sobě Dubois Depraz chronograf nástavbu,skrze ktero vede dlouhá osa ručiček....to samozřejmě mění celou geometrii a působení sil ve strojku a o sepnutém chronografu ani nemlluvě. ....hned po limitkách jsou se svým dílem Offshore Chrono,taktéž chrono nástavba DD i když ve 44mm Offshore modelech už je modernější kalibr a myslím,že i s pár kameny navíc :-) ....nejmenším dílem se podle mne na poruchovosti podílí klasické Royal Oak a RO chrono ( stroj bez nástavby ) a Offshore Diver,....kde je použito základního historického kalibru AP,... který bych jednoduše vlasnostmi přirovnal ke strojku z Rolex Submariner Date :-))) ....AP jsem měl ca 10x-11x z toho Diver po různu 3x a na těch jediných jsem nemusel já a ani kamarádi,kteří je mají po mně,nic dělat,.....chronografy se sem tam musí hodit do servisu s tím se počítá,....servis stojí přes AP ca 900-1200e,když je průser tak 1800e......pouhé přetěsnění s revitalizací pouzdra stojí ca 350-450,........jelikož AP stále fandím,.....našel jsem si na řešení takových situací další méně náročnou cestu,.....takže když bude někdo potřebovat umím to celkem rychle a za dobrou :-)))).....poznamenávám,že servis klasického strojku bez chrona bude rozhodně v nižších dimenzích,ale s tím nemám zkušenosti. .....pro dobarvení příspěvku přidám foto mé zatím nejoblíbenější AP kombinace Upraveno 26. května 2014 uživatelem Street Glide
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se