martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Jasně, promiň, odstraním to škrtnutí, asi jsem špatně pochopil Tvůj post "plastovou nechci, jsou hnusný"
yetti84 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti84 Zajemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. Xpak12. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti84 Zajemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. Xpak12. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc) Prosím všechny zájemce o plastovou vložku, aby napsali, které verze plastové lunety (obrázky na předchozí straně) jsou pro ně přijatelné, aby bylo jasné, který z návrhů rozvíjet a doladit. Pokud se vám líbí dvě a více, napište je, ať je co největší šance na shodu. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem martar
skalis Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Liche hodiny se mi libi! O hlinik osobne zajem nemam. Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti84 Zajemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, liche hodiny + trojuhelnik na dvanactce, bez lumi):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. Xpak12. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc) Prosím všechny zájemce o plastovou vložku, aby napsali, které verze plastové lunety (obrázky na předchozí straně) jsou pro ně přijatelné, aby bylo jasné, který z návrhů rozvíjet a doladit. Pokud se vám líbí dvě a více, napište je, ať je co největší šance na shodu. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem skalis
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Tomu říkám direktivní přístup :-) Liché hodiny jsou jediné, které bych těžko kousnul, takže pokud je to jediná varianta, o které se bude u plastové vložky hlasovat, tak se že seznamu omlouvám. Důvod proč se mi to nelíbí neznám, možná je luneta už moc prázdná, ale to by platilo i na sudé hodiny a tam bych do toho ještě šel, tak nevím...
cigi Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Zajemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, liche hodiny + trojuhelnik na dvanactce, bez lumi):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. Xpak12. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)13 cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi). o kovovou lunetu mám zájem jen v případě, že bude bronzový (nebo zlatý) elox. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem cigi
cali Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Liche hodiny se mi libi! O hlinik osobne zajem nemam. Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti848. cali ( cisla + trojuholnik na 12, lumi bod prezijem ale netrvam na nom) Zajemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, liche hodiny + trojuhelnik na dvanactce, bez lumi):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. Xpak12. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc) Prosím všechny zájemce o plastovou vložku, aby napsali, které verze plastové lunety (obrázky na předchozí straně) jsou pro ně přijatelné, aby bylo jasné, který z návrhů rozvíjet a doladit. Pokud se vám líbí dvě a více, napište je, ať je co největší šance na shodu.
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti848. cali ( cisla + trojuholnik na 12, lumi bod prezijem ale netrvam na nom) Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, liche hodiny + trojuhelnik na dvanactce, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Miroslavek8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti848. cali ( cisla + trojuholnik na 12, lumi bod prezijem ale netrvam na nom) Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, liche hodiny + trojuhelnik na dvanactce, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Miroslavek8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)11. cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi). Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem martar
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Ještě vizualizace verze plastové lunety, která byla nakonec vybrána. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Miroslávek Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Vítězná verze plastové lunety lunety ( lichá čísla se šipkou na 12 ) se mi nelíbí , přijde mi taková prázdná ( již to tu také někdo psal ) , proto se s omluvou škrtám. Raději objednám novou Eltonlunetu. Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti848. cali ( cisla + trojuholnik na 12, lumi bod prezijem ale netrvam na nom)Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, liche hodiny + trojuhelnik na dvanactce, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Miroslavek8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)11. cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi).
skalis Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Borci, omlouvam se, ale v zapalu boje jsem se pekne felil. Moje preference je hodinova se spickou (celou dobu jsem myslel tu, ale blbe to napsal)!Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti848. cali ( cisla + trojuholnik na 12, lumi bod prezijem ale netrvam na nom)Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, hodinova se spickou!, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Miroslavek8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)11. cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi). Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem skalis
skalis Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) EDIT: double post Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem skalis
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Tak to jó, to zase nastupuju. Jen se bojím, že v tom bude opravdu trošku zmatek.. Navrhuji následující: 1. Skalis by mohl požádat moderátora o smazání posledních několika příspěvků včetně toho s obrázkem a mylnou informací, že je to vybraná verze. Pozor na post, kde se připsal cigi. 2. Připravím tři cigiho verze v černobílé barvě a vložím je najednou do vlákna, a jednotliví zájemci se k nim vyjádří. Pak se vybere verze, která bude mít nejvíc potenciálních zájemců. 3. Doladime vítězný návrh. Tipuji, že to vyhraje 11čísel a sipcicka, ale myslím, že by měli mít možnost vyjádřit se k tomu všichni účastníci. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem martar
Miroslávek Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Odvolám , co jsem odvolal a na seznam zájemců o plastovou lunetu se znovuzařazuji. Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, hodinova se spickou!, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Miroslavek8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)11. cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi).
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Zajemci o kovovou GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l7. yetti848. cali ( cisla + trojuholnik na 12, lumi bod prezijem ale netrvam na nom)Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, pravděpodobně hodinová se špičkou, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Miroslavek8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)11. cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi)12. martar (při snížení fixních nákladů pod 150,-) - pouze verze B13. martar (při snížení fixních nákladů pod 150,-) - pouze verze B Prosím všechny zájemce o plastovou vložku, aby napsali, které verze plastové lunety (viz následující obrázky) jsou pro ně přijatelné, aby bylo jasné, který z návrhů rozvíjet a doladit. Pokud se vám líbí dvě a více, napište je, ať je co největší šance na shodu. VERZE A Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. VERZE B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. VERZE C Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem martar
yetti84 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Doufám, že mě za to nezlynčujete, jenom tady postrádám více grafických návrhů duralové lunety, tak jsem hledal na guglu a líbí se mi třeba tato, akorát, místo 02, 06, 10, 14, 18, 22, bych tam dal 1, 3, 5, 7, 9. 11.Dokázal by to někdo aplikovat na Igeny? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yetti84 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 A nebo takhle a s kovovým vzhledem (povrchem) číslic?Ale to už si vymýšlím moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Svou preferovanou verzi jsem doplnil do seznamu níže , tj. verzi B Zájemci o plastovou GMT vlozku lunety na PSI (plast, cerna barva, bily potisk, pravděpodobně hodinová se špičkou, bez lumi):1. skalis2. financ3. Flipik4. Honza.manta5. MaraThon6. Straspol7. Mirosla vek verze "B"8. mazzi9. Xpak10. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)11. cigi - verze lichá čísla popsaná v záhlaví, ( jetelná je pro mne i verze čtvrťová s čárkama místo trojúhelníků na 3,6,9, na 12 šipka bez lumi)12. martar (při snížení fixních nákladů pod 150,-) - pouze verze B13. martar (při snížení fixních nákladů pod 150,-) - pouze verze B
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se