sauce Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Přátelé, na jakém místě tahu máte sponu? Přesně uprostřed na počet dílků nebo je blíž k 6?
Baker Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Pokud to jde tak na stred, pokud ne, tak spise bliz 12.
Filipes Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 blíže k 6, ke 12 je podle mě špatně
Baker Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 blíže k 6, ke 12 je podle mě špatně 12 je špatně, 6 je správně... Zajimalo by me z jakeho duvodu je to spatne ? Hodinky nosim volne, cimz jsou na zapesti spise vzadu (cili 6 je cca na stredu zapesti) dle vaseho navodu bych mel sponu ne dole, ale na boku zapesti. Snad jsem to napsal srozumitene
Filipes Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 tak logicky je o něco snazší a přirozenější manipulovat pravou rukou na palcové hraně levé ruky (tedy u pozice 6) než na malíkové hraně (u pozice 12), ale spíš je to asi o zvyk
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Já bych jen doplnil, že pokud máte motýlovou sponu, tak je příjemnější, když samotná spona pod tahem je na prostředku a netlačí se Vám na bok ruky... obecně bych spíše zkracoval blíže k 6ce
RomanP Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Myslím, že to blíže k 6 není proto, aby se se sponou dalo lépe manipulovat, ale proto, aby se hodinky na ruce moc nepřetáčely právě tak, jak píše Baker že je nosí.
cali Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 zasadne blizsie k 6 dovod nieje esteticky ani manipulacny ale prakticky ak je spona masivnejsia zabezpeci ze nebudete hodinkami tolko mlatit o stol a tiez vas nebude zo spodu tlacit do ruky ked sa o stol budete rukou opierat aspon tak je to u mna a ma to zasadny vyznam lebo u stolu sedim vacsinu casu pracovneho dna.
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) ...ono s tím ještě souvisí zkrácení tahu na samotné sponě... zkrácení -> posun spony na bok ruky (vně) prodloužení -> posun dovnitř ... pouze můj dojem z posledního zkracování (samuraje)... Upraveno 5. června 2007 uživatelem Ondra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se