tomasdrska Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Sice je mám už delší dobu, ale radost mi dělají stále a já je konečně koukatelně vyfotil. Na přesné měření času kvůli odchylce i 10min/den nejsou, zato pozornosti budí dost .
Frostie Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Krasavice, zasluhující si návštěvu u hodináře. Myslím, že i tento kalibr má na to, pohybovat se v intervalu do ? 15 sec/den...
Daemonultimate Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Moc pěknej kousek,přidávám se k Frostiemu,třeba je ta nepřesnost pouze nouzovým voláním o provedení servisu.Líbí se mi ten barevný odstín a k Ruhle mě táhne nostalgie.
5etter Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Krásné a neobvyklé hodinky. Poprve jsem je viděl loni v NTM, kde jsem na ně čuměl jak puk. Do té doby jse netušil, že něco takového existovalo.
Jiribartl Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Cena pár tvrdých východoněmeckých mařen, už si moc nepamatuji, snad něco přes třicet. Měl jsem troje. Jedny se záhy rozbily, druhé šlapaly relativně přesně, jen se někdy zastavily. Bylo to jak ruská ruleta. Když mě párkrát vypekly, seřídil jsem je jednou pro vždy o chodník. Třetí v super stavu mám dodnes, bohužel se mi nedaří je za ta léta seřídit.
USER47 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 (upraveno) V 8. 6. 2014 v 11:22, Jiribartl napsal: ...druhé šlapaly relativně přesně, jen se někdy zastavily...Stejnej problém mám s mrkacíma ruhlama, který občas pro p*del nosím. Jsou překvapivě přesně, ale občas se prostě zastavěj a musím do nich párkrát ťuknout, aby se zase rozběhly:-D. Tyhle digi jsou peckový... Upraveno 8. června 2014 uživatelem USER47
tomasdrska Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Dával jsem je do servisu, když jsem je objevil u nás doma. Hodinář z nich nebyl zrovna nadšenej, prý to má strojek jak v budíkovkách, jen zmenšenej. Nevím jak tomu je, každopádně hodinář odvedl dobrou práci a alespoň je rozchodil. Popravdě je nenosím kvůli času, ale protože mi dělají radost. Když chci vědět, kolik je hodin, stejně instinktivně koukám na telefon.
ivko9 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 mám je také ,ale v modrém provedení, stačilo je dát hodináři na vyčištění a seřízení a šlapou docela pěkně +-3min za den
malda Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Zdravím,jsem tady nový a potřeboval bych poradit. Našel jsem doma tyhle hodinky (jen v modré barvě). Podle otce je nosil naposled někdy před dvaceti lety. Hodinky se v pohodě rozešly a nezastavují se. Problém ale je, že jsou schopné se předběhnout kolem patnácti minut za hodinu. Co s tím? Podle otce hodinky ve své době šly poměrně přesně. Rád bych je občas nosil, ale takhle to prostě nejde...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se