Tori_Petteri Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Ačkoliv to pro většinu z vás bude zcela bezpředmětné, tak mi to nedá a musím se podělit s jedním videem, které velice názorným způsobem vysvětluje funkci mechanických hodinek. Video je z ROKU 1949!!!!!!!!! Možná, že je tady někdo nováček jako já a bude mu to ku prospěchu.... Pro ty, pro které to je "denní chleba" to může být zajímavý pohled do minulosti značky Hamilton. 1
siwi Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Jojo, tohle video už jsem tu někde před časem taky viděl. Krásné, rád se podívám znovu.
Hodo65 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Po shlídnutí videa musím říct, že smekám před tím, kterej tohle dal poprvý dohromady. Jako nováček moc díky.
Albert.one Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 moc pěkné video. moc se mi líbilo tohle video 1
Tori_Petteri Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Taky skvěle vysvětlené. Díky
skokan2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Díky za video. Ku prospěchu to je. Myslím, že každý kdo začíná s hodinkami by to měl vidět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se