Přejít na obsah

Burzička č. 3

31682

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Ve středu 21. 5. od 18. hod. si jdeme s HonzouX sednout na pár piv k Jagušce. Pokud někdo tou dobou dostanete chuť na opravdu dobré pivko, zastavte se, třeba z toho zase vyjde tak hezká burzička jako posledně. :cheers:

Ještěže jsi mi protřel zrak, fakt jsem si toho nevšiml. Jsem na tom jako bobík, když to půjde, přijedu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jako by to u Ypa byla špatná lokace :-P

U Ypa je to super, narazel jsem na Petriny, Nusle a podobne konce sveta ;)

Burzicka u Jagusky je totiz ale neco trochu jineho, nez tlachani na urovni u obeda v pracovnim dni - nejdriv se trochu pripijes a pak se "kseftuje" z hodinkama :D

Rano si pak clovek rika "Proc mam na ruce nejaky Alpha a kde jsou moje Pateky?" :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Ještě fajnovější by to bylo s Olouškem. Mohla být korunou pánské společnosti. Bohužel ta čubka nepřišla :lol:

Tak já už jsem na Oloušek docela zvědavej. Nejprve jsem si myslel, že to je ženská, potom že pes, pak zpátky na ženská, a teď jsem zmatenej a nevím :oneeyed02: Každopádně plzeň U Jagušky neměla chybu a k dokonalosti chyběl snad jen kaštan a stůl pod ním s obsluhou :cheers:

Odkaz ke komentáři

No tak to se může stát akorát mně! Včera jsem byl ubezpečen, že Oloušek je čubina mého oblíbeného plemene na kterou jsem se těšil a před chvílí mi kolega napsal, že je to kibiho přítelkyně. No to je trapas jako víno.... Kibi, moc se omlouvám, ale skutečně jsem byl uveden v omyl. Jo a že ručku líbám.

Jdu si dát panáka :crybaby:

Odkaz ke komentáři

No tak to se může stát akorát mně! Včera jsem byl ubezpečen, že Oloušek je čubina mého oblíbeného plemene na kterou jsem se těšil a před chvílí mi kolega napsal, že je to kibiho přítelkyně. No to je trapas jako víno.... Kibi, moc se omlouvám, ale skutečně jsem byl uveden v omyl. Jo a že ručku líbám.

Řikal jsem si, že se buď s kibim znáte nebo že jsi celkem oprsklej :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Neboj, on asi sám neví, která je která. :lol2: :lol2: :lol2:

Viz:

Oloušek je ta větší nebo ta přítulnější? :)

no... jak se to vezme... :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...