Návštěvník tolja Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Ve středu 21. 5. od 18. hod. si jdeme s HonzouX sednout na pár piv k Jagušce. Pokud někdo tou dobou dostanete chuť na opravdu dobré pivko, zastavte se, třeba z toho zase vyjde tak hezká burzička jako posledně. Ještěže jsi mi protřel zrak, fakt jsem si toho nevšiml. Jsem na tom jako bobík, když to půjde, přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 JEstli to jenom trosku pujde, tak se rad stavim Konecne zas nejaka rozumna lokace! jako by to u Ypa byla špatná lokace :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 jako by to u Ypa byla špatná lokace :-P U Ypa je to super, narazel jsem na Petriny, Nusle a podobne konce sveta Burzicka u Jagusky je totiz ale neco trochu jineho, nez tlachani na urovni u obeda v pracovnim dni - nejdriv se trochu pripijes a pak se "kseftuje" z hodinkama Rano si pak clovek rika "Proc mam na ruce nejaky Alpha a kde jsou moje Pateky?" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 16. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 u Jagusky za necely tyden...? smeji i novacci, prosim...? Jasně, jsou vítáni. Jedná se o rozverný dýchánek a ne o zasedání lóže. Jenom je třeba co nejdřív potvrdit účast, kvůli rezervaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Jasně, jsou vítáni. Jedná se o rozverný dýchánek a ne o zasedání lóže. Jenom je třeba co nejdřív potvrdit účast, kvůli rezervaci. Potvrzuji účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 nespadne-li nam nebe na hlavu, tak kibi + Oloušek Co to je Oloušek? Mám se bát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 To se boj...lítá šelma, zuby jako pila, krk, že kolem nezapneš svojí košili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 nespadne-li nam nebe na hlavu, tak kibi + Oloušek Oloušek je ta větší nebo ta přítulnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Dneska tam zaskočím dát rezervačku, po předešlých zkušenostech toho zamluvím raději víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 20. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Středa 21. 5. od 18.00 hod., rezervace tradičně na jméno Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Díky za milou společnost, bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Ještě fajnovější by to bylo s Olouškem. Mohla být korunou pánské společnosti. Bohužel ta čubka nepřišla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Ještě fajnovější by to bylo s Olouškem. Mohla být korunou pánské společnosti. Bohužel ta čubka nepřišla Tak já už jsem na Oloušek docela zvědavej. Nejprve jsem si myslel, že to je ženská, potom že pes, pak zpátky na ženská, a teď jsem zmatenej a nevím Každopádně plzeň U Jagušky neměla chybu a k dokonalosti chyběl snad jen kaštan a stůl pod ním s obsluhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 No tak to se může stát akorát mně! Včera jsem byl ubezpečen, že Oloušek je čubina mého oblíbeného plemene na kterou jsem se těšil a před chvílí mi kolega napsal, že je to kibiho přítelkyně. No to je trapas jako víno.... Kibi, moc se omlouvám, ale skutečně jsem byl uveden v omyl. Jo a že ručku líbám. Jdu si dát panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 No tak to se může stát akorát mně! Včera jsem byl ubezpečen, že Oloušek je čubina mého oblíbeného plemene na kterou jsem se těšil a před chvílí mi kolega napsal, že je to kibiho přítelkyně. No to je trapas jako víno.... Kibi, moc se omlouvám, ale skutečně jsem byl uveden v omyl. Jo a že ručku líbám. Jdu si dát panáka Řikal jsem si, že se buď s kibim znáte nebo že jsi celkem oprsklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 joo, já si hned řikal, že to bude záměna ale povedená! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 No tak to se může stát akorát mně! Včera jsem byl ubezpečen, že Oloušek je čubina mého oblíbeného plemene na kterou jsem se těšil a před chvílí mi kolega napsal, že je to kibiho přítelkyně. No to je trapas jako víno.... Kibi, moc se omlouvám, ale skutečně jsem byl uveden v omyl. Jo a že ručku líbám. Jdu si dát panáka Neboj, on asi sám neví, která je která. :lol2: Viz: Oloušek je ta větší nebo ta přítulnější? no... jak se to vezme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 S třetím myslivcem jsem se dokázal už trochu otřepat a sám se tomu zasmát, ale když mě RaGe via SZ decentně upozornil na můj omyl, fakt mě polil pot. Fuj, bylo to hrozné! Nyní jsem připraven si vypít pohár hořkosti až do dna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Ještě fajnovější by to bylo s Olouškem. Mohla být korunou pánské společnosti. Bohužel ta čubka nepřišla tady si někdo koleduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Já už se v tom úplně ztratil Ale ať už je Oloušek čubka nebo kočka, dám ti za ni Prim Sport II v nerezu, Kibi. Jsou v perfektním a neošoupaném stavu. Doufám, že Oloušek taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se