Zeppelin Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Zdravím všechny fandy hodinek.Zatím mám jen automaty a chtěl bych něco s ručním nátahem - prostě klasiku mám rád staré věci a hodinky třeba s římskými čislicemi nebo bílým cifrem atd.. Momentálně jen uvažuju a nevím jesti vůbec něco koupím protože za dané peníze je hrozně malý výběr. Hodně se mi libí styl hodinek od D.Dornblüth & Sohn ,Thomas Ninchritz.... tahle částka na hodinky je pro mě už dost velká takže preferuji určitě kamenný obchod kde si je vklidu vyzkouším,rozmyslím..... Požadavky: Pouzdro od 40 do 43mmswiss nebo germany madekožený řemenideálně upravený Unitas (ale není podmínkou )průhled na strojekčím težší tím lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Tak Nomos bych rekl, ne? Jo pockej, ten prumer.. no zas maj hezci strojek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 jo Nomos bych si dávno asi vzal kdyby dělali i nad 40mm :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Co Hamilton Navy Pioneer LE?Cenově teda to "jenom" kolem 40ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Trošku přitlač a máš JLC Master Ultra Thin ( i když jen 39 mm ) Zenith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 (upraveno) Co treba Stowa: Upraveno 5. června 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Nomos Metro? Jsou hodně stylový, k tomu datum a rezerva nátahu. I ten Orion s lug-to-lug šířkou 49 mm se prý nosí větší... Ale z Hodonína do Glashutte je to asi docela daleko. Škoda, že Frederique Constant dělá jen automaty. Co třeba Moonwatche? To určitě je klasika. Případně vintage. Upraveno 6. června 2014 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Ja by som nezatracoval Nomos Club Datum Handaufzug. Maju sice "len" 38,5mm ale aj na velkom zapasti posobia omnoho vacsie vdaka predlzenym nozickam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 a koukals na Chronoshop? Limes Pharo Handaufzug mit Gangreserve Sinn 6110 Technik nebo lehce přišetřit na Damasko DK13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 6. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Ještě jsem zapoměl napsat že na tlouštku by měli mít aspon 10mm, nemám moc rád slim hodinky. pabe: Limes už mám v automatu Z toho co jste sem dali se mi nejvíc libí asi ty Hamiltony nebo Stowy ale už bych chtěl něco dražšího a lepšího - posunout se dál, pořád si jen kupuji hodinky kolem 20tis. a už chci něco co bude stát za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Hele taky je možnost si připlatit a koupit Reverso Gran Taille, to jsou pořádné hodinky s pedigree. Nebo Vulcain Nautical Heritage taky pořádný inhouse s netradiční komplikací.Sinn dělá regulatory velké s Unitasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 DK13 co postnul Pebe jsou bezkonkurencni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Strojek vypadá super i rozměrově ideální hodinky ale ten cifr se mi vůbec nelibí hlavně ty indexy a ručičky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 A co Chronoswiss Sirius? Upravený krásný Unitas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Ano ty jsou hodně podle mých představ ale jsou trošku přes rozpočet tušim a hlavně kde se dají koupit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 http://www.chrono24.cz/search/index.htm?dosearch=true&goal_didYouMean=1&query=chronoswiss+sirius&sortorder=1 Kolem 60 z taiwanu s poplatky nebo pod 70 z Německa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 (upraveno) A co třeba D.Dornblüth und Sohn. Inhouse na bázi unitasu, ale cena asi bude trochu vyšší.http://www.dornblueth.com/ foto jsou z gůglvyhledavače Upraveno 7. června 2014 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Tak Dornblüth je dokonalý , přesně takové hledám nebo bych chtěl ale prý se na ně čeká až půl roku a vůbec netuším kde se kupují a přes koho .... Tento měsíc jedu do Norimberka tak si s sebou vezmu nějaké eura a uvidím jestli tam na něco nenarazím, minulý rok jsem viděl na náměstí prodejnu kde měli i Glashutte Original a dalších hodně značek tak uvidím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Škoda že tyhle Longiny nejsou aspon i ve 44mm, bych je asi bral :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 47 mm už je moc ? Mě připadají dost podobné těm Hamiltonům, ten feature se stolním chronometrem a nasazovacím pouzdrem mi přijde super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se