Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dá se to nosit, měl jsem kdysi chvilku 47mm ale vypadá to divně na prtavé ručičce jakou mám já, sleduj na této fotce jak vypadají HCčka ve 41mm :D :D

post-13906-0-54183000-1402172285_thumb.jpg

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vím,že tahle značka nemá na fóru kdovíjaké jméno,ale stejně:Tourby Watches,tady v tomto případě model Guilloché.

Pěkné jsou i modely s americkými strojky.Výhoda je,že si můžeš nechat postavit hodinky přesně podle svých preferencí a peněženky.

Nevýhodou jsou někdy dlouhé čekací doby.

post-3565-0-41807300-1402221299_thumb.pngpost-3565-0-98056000-1402221324_thumb.png

zdroj:

Odesláno

Tak zatím jsem napsal do "dílny" pana Ninchritze jestli se dají koupit jeho hodinky někde v Norimberku když tam pojedu za 2 týdny tak jsem zvědav jestli vůbec odepíše někdo :D

Rufanius: Ty od Ebel jsou moc pěkné, nějaký podobný styl hledám jen škoda toho automatu no :-(

Hasna: Damasko - vzhled se mi nelibí, Nomos - moc malý :D  Dornbluth celé super jen problém kde je sehnat když bych si je chtěl radši jako první vyzkoušet :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Vulcain parada. Tyhle lasku sdilim se Snowem. Coz je paradoxni, protoze nesdilime lasku k Damasko. Ale zase sdilime lasku k Blizzard a k lyzim vubec. Proste, svet je barevnej, jsem rad, ze tu Snow zas je. Nicmene Vucain se mi libi jak cyp.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Díky chlapy za různé doporučení,názory atd. ;)

Jinak ty Vulcain jsou pro mě strašně hnusné, přesně tenhle typ hodinek nemám vůbec rád ale naprosto chápu že někomu se libí - 100lidí 100chutí jak se říká :-)

Exiztence: Díky za ceník, kdyby byla možnost bral bych bud ty za 3200 nebo radši s větší vteřinovkou za 3700 ale jet si pro ně cca 600km je fakt mimo

Odesláno

Vídeň mám o hodně blíž než Prahu takže bych si klidně i tam sjel pro nějaké....... jaké prodejny a značky se tam dají koupit pls ?

Do Viedne sa oplatí zbehnúť, aj keby si nič zrovna kúpiť nechcel. V centre je kopa hodinárstiev. Čo sa týka značiek, tak všetky "bežné" švajčiarske značky, ale aj niektoré nemecké a menej obvyklé švajčiarske sa nájdu. Ak hľadáš niečo neobvyklé, tak je lepšie na webe výrobcu nájsť dealera. Ja som si takto pohľadal Mühle a potom len obehal obchody. Inak držím palce s výberom, baví ma Tvoja snaha vybrať niečo zaujímavé mimo hlavný prúd.

Odesláno

McStinger: Díky...  přesně tak hledám spíš něco docela neobvyklého i ikdyž už ten ruční nátah a bez chrona je trochu málo obvyklé. Když nic nevyjde v tom německu tak bych zkusil zajet omrknout Víden.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jinak ty Vulcain jsou pro mě strašně hnusné

Ojojoj

Maurice Lacroix Réserve de Marche Gangreserve Handaufzug

průměr 40mm, avšak bez Unitasu a průhledného dýnka. Přidávám tedy jako možnou inspiraci pro příští generace.

Odesláno

Ojojoj

Maurice Lacroix Réserve de Marche Gangreserve Handaufzug

průměr 40mm, avšak bez Unitasu a průhledného dýnka. Přidávám tedy jako možnou inspiraci pro příští generace.

attachicon.gif1.jpg

a urcite by se nasel i nejakej podonej model pontos:))

za sebe rikam Stowa Marine Original

Odesláno (upraveno)

Ještě mě napadá zalovit v našem rybníčku. Prim Spartak 43. Inhouse kalibr 94 s ručním nátahem Ti dají na požádání

místo automatu (kal. 98). Navíc zde máš možnost různých individualizací...

foto pochází z tohoto odkazu:

http://www.prim.cz/hodinky-detail.php?id=11388&men=3&foto=a

post-22564-0-04098800-1402746024_thumb.jpg

Upraveno uživatelem t.p

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...