Zeppelin Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2014 Dá se to nosit, měl jsem kdysi chvilku 47mm ale vypadá to divně na prtavé ručičce jakou mám já, sleduj na této fotce jak vypadají HCčka ve 41mm :D
pavel_k Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 http://www.speedywatches.com/omega-speedmaster-mitsukoshi-custom/Rucni natah a bilej cifernik to splnuje....
HB63 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Vím,že tahle značka nemá na fóru kdovíjaké jméno,ale stejně:Tourby Watches,tady v tomto případě model Guilloché.Pěkné jsou i modely s americkými strojky.Výhoda je,že si můžeš nechat postavit hodinky přesně podle svých preferencí a peněženky.Nevýhodou jsou někdy dlouhé čekací doby. zdroj:
Rufanius Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 ...a co mnou protěžované EBEL Classic 100 jen nemají průhledné dýnko
Exiztence Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 ...a co mnou protěžované EBEL Classic 100 jen nemají průhledné dýnkoJelikož je nadpis vlákna ruční nátah, tak automaty asi nebudou ono
Hasňa Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Z jmenovanych jednicka Damasko. Pak Nomos pak Dornbluth a pak uz nic.
Zeppelin Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Tak zatím jsem napsal do "dílny" pana Ninchritze jestli se dají koupit jeho hodinky někde v Norimberku když tam pojedu za 2 týdny tak jsem zvědav jestli vůbec odepíše někdo Rufanius: Ty od Ebel jsou moc pěkné, nějaký podobný styl hledám jen škoda toho automatu no :-( Hasna: Damasko - vzhled se mi nelibí, Nomos - moc malý Dornbluth celé super jen problém kde je sehnat když bych si je chtěl radši jako první vyzkoušet
t.p Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Ještě mě napadlo něco trochu z jiného soudku.Vulcain Nautical, ruční nátah tam je http://www.vulcain-watches.ch/en/collection/all/nautical/ foto jsou odtud:http://www.hodinkee.com/blog/a-week-on-the-wrist-vulcain-nautical-crickethttp://en.worldtempus.com/article/new-watches/vulcain-nautical-seventies-vulcain-trophy-2013
Exiztence Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Jinak ceník Dornbluth: Vulcainy jsem linkoval taky myslím že jsou super za tu cenu
Hasňa Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 (upraveno) Vulcain parada. Tyhle lasku sdilim se Snowem. Coz je paradoxni, protoze nesdilime lasku k Damasko. Ale zase sdilime lasku k Blizzard a k lyzim vubec. Proste, svet je barevnej, jsem rad, ze tu Snow zas je. Nicmene Vucain se mi libi jak cyp. Upraveno 11. června 2014 uživatelem Hasňa
Zeppelin Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Díky chlapy za různé doporučení,názory atd. Jinak ty Vulcain jsou pro mě strašně hnusné, přesně tenhle typ hodinek nemám vůbec rád ale naprosto chápu že někomu se libí - 100lidí 100chutí jak se říká :-) Exiztence: Díky za ceník, kdyby byla možnost bral bych bud ty za 3200 nebo radši s větší vteřinovkou za 3700 ale jet si pro ně cca 600km je fakt mimo
Zeppelin Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Vídeň mám o hodně blíž než Prahu takže bych si klidně i tam sjel pro nějaké....... jaké prodejny a značky se tam dají koupit pls ?
McStinger Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Vídeň mám o hodně blíž než Prahu takže bych si klidně i tam sjel pro nějaké....... jaké prodejny a značky se tam dají koupit pls ? Do Viedne sa oplatí zbehnúť, aj keby si nič zrovna kúpiť nechcel. V centre je kopa hodinárstiev. Čo sa týka značiek, tak všetky "bežné" švajčiarske značky, ale aj niektoré nemecké a menej obvyklé švajčiarske sa nájdu. Ak hľadáš niečo neobvyklé, tak je lepšie na webe výrobcu nájsť dealera. Ja som si takto pohľadal Mühle a potom len obehal obchody. Inak držím palce s výberom, baví ma Tvoja snaha vybrať niečo zaujímavé mimo hlavný prúd.
Peta-Biker Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Za 70litrů koupím nové Moony z Německa, lepší hodinky s ručním nátahem neexistují.
Zeppelin Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 McStinger: Díky... přesně tak hledám spíš něco docela neobvyklého i ikdyž už ten ruční nátah a bez chrona je trochu málo obvyklé. Když nic nevyjde v tom německu tak bych zkusil zajet omrknout Víden.
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jinak ty Vulcain jsou pro mě strašně hnusnéOjojoj Maurice Lacroix Réserve de Marche Gangreserve Handaufzug průměr 40mm, avšak bez Unitasu a průhledného dýnka. Přidávám tedy jako možnou inspiraci pro příští generace.
Kid_A Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Ojojoj Maurice Lacroix Réserve de Marche Gangreserve Handaufzug průměr 40mm, avšak bez Unitasu a průhledného dýnka. Přidávám tedy jako možnou inspiraci pro příští generace. 1.jpga urcite by se nasel i nejakej podonej model pontos:)) za sebe rikam Stowa Marine Original
t.p Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Ještě mě napadá zalovit v našem rybníčku. Prim Spartak 43. Inhouse kalibr 94 s ručním nátahem Ti dají na požádánímísto automatu (kal. 98). Navíc zde máš možnost různých individualizací... foto pochází z tohoto odkazu:http://www.prim.cz/hodinky-detail.php?id=11388&men=3&foto=a Upraveno 14. června 2014 uživatelem t.p
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se