Přejít na obsah

Ukážte svoje Certiny

Ičo

Doporučené příspěvky

Mě se líběj ty Reddovo a ty siwiho starý jsou taky moc pěkný. Jinak s nima mám jenom jednu osobní zkušenost, už jsem to někde psal.. žena má ty malý hranatý DS Podium, za ty prachy jsou moc hezký, safír, AR, atakdále. Ale píšou WR 100m, s naklapávacim dýnkem. Což je celkem nesmysl, žejo.. taky tu tlakovku nedaly. Hodinkám za pár tisíc to nevyčítám, nicméně bych si kvůli tomu prostě Certinu za víc nekoupil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud ti vyhovuje jejich velikost a hmotnost, jdi do nich, nebudeš litovat. Jsou výborně zpracované a i mně se ta luneta moc líbila. Její chod je úžasně jistý. Je sice aretovaná jen v 60 bodech, ale manipulace s ní je radost.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem si před nedávnem vyhlédl model DS Action Diver a dokonce jsem ho i chvilku měl. Bohužel mi hodinky kvůli své velikosti neseděly moc na ruce. Pro mé zápěstí byly moc velké, tak šly dál. Pár fotek jsem s nimi udělal. Jsou sice k nalezení i v jiných vláknech, ale tady to budeš mít aspoň při jednom:

attachicon.gif06_5.jpg

Tady je dobře vidět, že ti opravdu neseděly. Teď chápu, proč to s Certinama v tvém případě šlo tak rychle. To by mě taky štvalo, není to prostě žádný požitek z nošení. Je to samozřejmě dané tvarem pouzdra a u každých hodinek to bude jinak, ale přes to zeptám, jaký máš obvod zápěstí?

Odkaz ke komentáři

Já jsem ji měřil a dělala cca 25 vteřin do plusu za den. Takže vteřinu za hodinu. Moc se mi to nelíbilo, ale vzhledem k tomu, že je v nich běžná ETA, stačilo by odnést hodinky v rámci záruky k hodináři a on by je seřídil.

Odkaz ke komentáři

su to velmi pekne hodinky tiež som o nich uvažoval v modrom prevedení jedine čo mi vadilo je hodinova ručička v tvare šípky  :( to dizajneri troška pohnojili.Tá minutova je super a hodinovu takto sprznili...

Upraveno uživatelem digiMonster
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Mé oblíbené Certiny z šera dávných věků, model Certina DS3 Auto Chrono. Bytelná konstrukce, mohutné pouzdro, strojek Valjoux 7750, WR330m. Puristé by měli značné námitky proti prosklenému dýnku, které ani já nechápu. Při takové vodotěsnoti je sklo hloupost, navíc není Valjoux žádný extra strojek, kterým by se dalo kochat.

Foto není mé, převzato z netu.

Na těchto hodinkách byla provedena individualizace v podobě výměny minutové ručičky, vteřinovky a ruček na sčítačích. V původní podobě jsou ve stejné barvě jako hodinová. Hodinky takhle docela prokoukly.

Edit - 

Takhle vypadá standartní provedení.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

siwi: Velikost je vyhovuje a váha hodinek je skutečně velmi nízká, při nošení pak není skoro znát, že je mám. Zatím tedy spokojenost

Jörg8X: origo guma vyhovuje, jen ta barva moc ne, přemýšlím, že bych po čase oživil a zkusil černobílou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...