kartagos Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Omlouvám se za překlep. Mělo být strávená :-) ..Krásná holčička .Užij si každý den, protože to s nimi hrozně utíká .Já mám děti dvě, ale už velké .I oni zaberou spoustu času a teď i peněz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 .....Akorát toho času na hodinky je málo, bere mi ho tahle usměvavá potvůrka. IMG_3791.JPGHezky Ti roste, a tím nemyslím tu hodinkovou rodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Retro akce v Lidlu mě inspirovala k nafocení několika zátiší s primkama Hodinky po dědovi Hodinky po babičce Nový přírůstek 68 175.1 Jěště jednou. Nevím, co budu dělat s tím pitralonem. Vždycky mi to na dědovi sm.dělo... Všechno pohromadě Další fotky budou následovat, jak zase něco nafotím. Mám těch krámů z Lidlu plný šufle. Akorát kaštany a kofily mi přítelkyně sežrala dřív, než jjsem je sttačil zvěčnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak to priste musis fotit primo v regalech v Lidlu, at tam nenechas kvuli fotkam takovej ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Super fotky, rád se sem chodím pokochat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Díky.Je tady další várka. Inspiroval jsem se u seikolegy pebeho a otevřel pytlík s arizonkama. Než jsem si je nasypal do huby, stihl jsem něco vyfotit. Když už to bylo tak barevný, zasypal jsem i monstra, která jsem měl tou dobou na ruce. (Vydržely na ní tři dny než jsem zase nasadil primky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Jak se to jen říká? Když dva dělají totéž, není to vždy totéž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Jako že to mám lepší než pebe, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 máš to moc pěkný, ta Monstra o trochu víc a hlavně nesrovnávat, a probůh už vůbec ne s těma tmavýma obrázkama v mym vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Pěkný retro-koutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ze včerejší procházky s nejnovějším přírůstkem Současníci Setkání velkoměsta s venkovem Kdo není fotbalista, tak je hasič. Někteří zvládnou oboje. To já se ve volném čase plně věnuju Chronomagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Skvele vlakno vcetne fotek. Prijemne zpestreni meho patecniho vecera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dovolte, abych se pochlubil dalším z přírůstků z poslední doby. Opět se jedná o Prim Sport II, tentokrát model po faceliftu Ideální hodinky do lesa V podstatě taková zálesácká chrona Arizonky měly úspěch, moc jsem si na nich pochutnal a když jsem je v lese vrátil zpět do přírodního koloběhu, udělal jsem s nima ještě poslední fotku. Tentokrát už jsem do nich primky raději neponořil... Kolikrát se nestačím divit, co je příroda schopná vytvořit za krásy. Docela chápu borce, kteří chodí do lesa objímat stromy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jen dva prsticky strcime, ohrejeme se a hned zase pujdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Krása, chlape! Ty bych se nebál vzít na nějakou dobu na pazouru místo PS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Arizonky měly úspěch, moc jsem si na nich pochutnal a když jsem je v lese vrátil zpět do přírodního koloběhu, udělal jsem s nima ještě poslední fotku. Tentokrát už jsem do nich primky raději neponořil... srabe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Parádní vlákno a super retro fotky... sem chodím očumovat rád! Jinak jak to tu tak prolejzám, čím dál tím víc si uvědomuju, že bych potřeboval taky nějaké Prim Sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Oukej, pustím to do vás naplno. Z posledních příspěvků je asi jasný, jakým směrem jsem se vydal. Amfibije občas fotím, ale nikdy nenosím. Seika občas nasadím z nostalgie. Ray stejně jako monstra na tahu prostě neunesu. Málo platný vrátil jsem se zase tam, kde jsem před dvěma a půl lety začal - k Prim Sport II. Nashromáždil jsem všechny generace. Doufám, že nezačnu shánět ještě barevné varianty Všechny moje sportky pěkně pohromadě. Zleva postupně všechny tři evoluce a nakonec bastl, který mám překvapivě nejraději. Má takovou zvláštní patinu, kouzlo otrhaných riflí a okopaných bot. Navíc jdou skoro úplně přesně, netteče do nich a korunka při natahování klade ten správný odpor. Mají jen jednu pihu na kráse, ale za to velkou - armovák je pootočenej tak, že by se za to nemuseli stydět ani soudruzi z Japonska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Fotbal tolik netáhne, tak zkusíme něco ze zeměpisu... Tento týden jsem se ocitl ve švédském Malmö. Dnes šla práce dobře od ruky, takže zbyl čas na procházku po městě, samozřejmě s foťákem v promrzlé ruce. Omluva číslo 1: Nemám tady žádný software na úpravu fotek, takže jsem je nechal tak, jak vypadly z foťáku, pouze jsem je zmenšil primitivní metodou přes snipping tool. Asi nebudou moc ostrý, ale kdybych je sem nenasypal teď, tak doma už se k tomu asi nedostanu.Omluva číslo 2: Snad nebude vadit vysoký podíl fotek nehodinkového charakteru. Ale mě se ty starý hranatý krabice hrozně líbí. Kdybych byl chlap s gulama, tak tady hned jednoho švédskýho pohřebáka koupím. Hned by bylo po problémech s autosedačkou, kočárkem a dvouma velkejma psama...Omluva číslo 3: Borec, se kterým jsem spolupracoval (žádnej manažer, "jen" inženýr ve vývoji motorů pro trucky), měl na rukou submarinery, ale to jsem nefotil. Takže jestli to tady čte nějakej fanoušek značky Rolex, tak sorry, ale bylo mi blbý, žádat ho o chlupatou ruku. Tak k věci: Počasí je tady luxusní, včera dokonce několikrát chumelilo Ale dnes večer se udělalo krásně Na obzoru Kodaň Nejpoužívanějším dopravním prostředkem je tady jízdní kolo Na druhém místě za kolama jsou volva Telefonní budka na náměstí v obležení bicyklů Kdo nejede na kole nebo ve volvu, ten se veze v saabu Jede jede saab, řídí ho pan Čáp. Jedna hloupá žába stopla toho saaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.