Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rozhodně souhlasím s Longines,tradice,značka ,kvalita,ale i tak je potřeba z nich něco vytáhnout,třeba by jeden z nich dal přednost třeba elegantnějším conquestům,nebo by mu padly do oka Rado,Mido,prostě cokoli jinýho z kvalitních a dostupných značek.Ale Longines je jistě dobrý výběr.

Odesláno

HC určitě skvělá volba! Líbí se mi sice na jednu stranu nápad, že každý ze synovců je bude mít v jiné barvě, ale nebudou se třeba pak hádat nebo si závidět nebo tak něco? Není bezpečnější koupit stejné? Já bych třeba chtěl, aby na mě zrovna vyšly ty černé protože jsem konzerva a modré ciferníky hodinek moc nemusím... just sayin´ 

Odesláno

dvoje "černé Londžíny" (měli by mít stejné "UŽ PÁNSKÉ"), ryté datum zkoušky dospělosti na dýnku a není co řešit - špičkové hodinky na celý život a každou příležitost.

Odesláno (upraveno)

Sorry za OT, asi tuto dobu nepochopim. Ja som za maturitu dostal cokoladu ;) Mat maturitu v dnesnej dobe je uplne to najzakladnejsie vzdelanie, to najnutnejsie.

No flame, iba nazor na dnesnu dobu.

Edit: sam mam synovcov, ktori maju podobne naroky - mobil za 400EUR, topanky za 400EUR, hodinky TUDOR a PRIM Orlik.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Sorry za OT, asi tuto dobu nepochopim. Ja som za maturitu dostal cokoladu ;) Mat maturitu v dnesnej dobe je uplne to najzakladnejsie vzdelanie, to najnutnejsie.

Edit: sam mam synovcov, ktori maju podobne naroky - mobil za 400EUR, topanky za 400EUR, hodinky TUDOR a PRIM Orlik.

No jo no. To je spíš otázka poměrů. Pro někoho jsou hodinky za 20 tyčí jako pro jiného čokoláda za stovku...

Odesláno (upraveno)

...a co ak su to (bez urazky, len extremizujem) obaja "menej bystri" chalani, mozno maju uz 30r a maturita je ich vrcholnou udalostou za ktoru bojovali roky a konecne na X-ty pokus ju dali... v tom pripade to neni az taky zaklad a standard ako u beznych ludi, tak to treba nalezite ocenit! :D

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno (upraveno)

Samozřejmě že je maturita nejnutnější a základ, je to na příbuzných jestli chtějí takovou věc ocenit a mají prostředky..

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno

Nechceš si ma adoptovať myslím že bohato stačí ako synovca ja mám budúci týždeň štátnice síce len Bc ale aj tak :D :D  a teraz k téme tie LHQ sú isto dobrý nápad a ktomu vygravírovaný dátum tejto skúšky ich isto veľmi poteší aj ked to nie sú znalci hodiniek... Ešte ma tak napadlo možno Mido Ocean Star ale to už nie je také zvučné ako Longines

Odesláno

To je pomalu jak v tej pohádce, kdy každý z princů dostane meč, čokla a vosla nebo jak to bylo :-) 

Ale určitě bych se taky přiklonil k těm Longines. Jsou to krásný hodinky, univerzální, zvučný jméno...to musí sakra potěšit každýho !

Odesláno

a co to má společného s dobou??  :eek:

Odesláno

HC určitě skvělá volba! Líbí se mi sice na jednu stranu nápad, že každý ze synovců je bude mít v jiné barvě, ale nebudou se třeba pak hádat nebo si závidět nebo tak něco? Není bezpečnější koupit stejné? Já bych třeba chtěl, aby na mě zrovna vyšly ty černé protože jsem konzerva a modré ciferníky hodinek moc nemusím... just sayin´ 

Souhlas. Jedna barva je bezpečnější...

Odesláno

Já bych nechtěl, aby mi někdo daroval hodinky, chtěl bych, aby mi na ně daroval těch 20k :-)  Není třeba možné darovat nějaký dárkový certifikát na vybrané značky, aby nedošlo, abych tak řekl, ke spláchnutí peněz do ha.... ?

Odesláno

Protože se mi HC moc nelíbí, tak já bych k maturitě chtěl buď sportovní Limes Endurance, ale mnohem raději univerzální a (pro mě) dokonalé Sinn 556i. Jednoduché pouzdro, safír s AR, tah, lesklý jednoduchý ciferník, datum v barvě a přehlednou lumi.

Ale já za maturitu dostal 100Kč :)

Odesláno

Podle mne je dát k maturitě hodinky za 20t. strašně málo a je to až trapné. Vždyť to je strašně velká událost, zvýšil bych to minimálně na 100t. A samozřejmě nové auto k tomu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...