Beet Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Bomba. Fakt se povedly. A to zátiší se Škodovkami se ti taky povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Jak jsou na tom vlastne s vodotesnosti ? 4at je u igenu i na plavani ? Chci je vzit na chronolod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Jak jsou na tom vlastne s vodotesnosti ? 4at je u igenu i na plavani ? Chci je vzit na chronolod Moje NoDate včera zvládly několikrát přeplavat 25m bazén ve 2m hloubce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 (upraveno) Jak jsou na tom vlastne s vodotesnosti ? 4at je u igenu i na plavani ? Chci je vzit na chronolod Píšou 4atm, ale ocelová pouzdra jsou testovaná na 6 atm. Alespoň to mi říkali v Panský, když jsem přebíral svoje. Ale já mám mám plný dýnko. Plavání každopádně v pohodě. Edit: opraveno nesmyslné celokovová za ocelová Upraveno 12. června 2014 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Plavani v poho, ale hodlam skakat z lodi do vody a snorchlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Paráda pánové, smekám, datum je jediná věc, co mi na ES přebývá (plus teda vadí nepohodlné natahování).Velmi povedený počin, tleskám Davide (no tak aj Honzovi a vůbec všem, co jste se podíleli na vzniku ), nemít Igenů víc, než unosím, byl bych v tom s vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) K nedostatkům: Také se mi natahují hodně zthuha, snad povolí, zdírá mi to kůži. Nápis Czechoslovakia je tak z 1/4 překryt ocelových kroužkem, škoda, že cifr v Eltonu neumějí perfektně vystředit. Třeba z Flipikovo fotek koukám, že to jde. Upraveno 13. června 2014 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 to Georgeisin: Mně zase nelícují indexy 15 a 45 na lunetě s indexy 3 a 9 na cifru :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Moc to resite, kvalita je proste dobova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Moc to resite, kvalita je proste dobova Takže je to vlastně přidaná hodnota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 to Georgeisin: Mně zase nelícují indexy 15 a 45 na lunetě s indexy 3 a 9 na cifru :-(Nic si z toho ndedělej, mě ty indexy 15 a 45 taky trochu ujíždějí, ale není to žádná katastrofa, řekl bych individuální rozdíly ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 K nedostatkům: Také se mi natahují hodně zthuha, snad povolí, zdírá mi to kůži. Nápis Czechoslovakia je tak z 1/4 překryt ocelových kroužkem, škoda, že cifr v Eltonu neumějí perfektně vystředit. Třeba z Flipikovo fotek koukám, že to jde.Povitáhni korunku a krček korunky lehce stříkni silikonovým sprayem nebo mázni špejlí silikonovou vazelínou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Nic si z toho ndedělej, mě ty indexy 15 a 45 taky trochu ujíždějí, ale není to žádná katastrofa, řekl bych individuální rozdíly ;-)Co kus,to originál :-) ovšem nejvíc mě štvou ručky, které vůbec nesvítí, takže čas můžu jenom hádat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Já ráno odečtu čas v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Já ráno odečtu čas v pohodě. Co máš za úpravu ručiček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Já ráno odečtu čas v pohodě. Svítí ti skvěle, to mně tedy ne, ale Elton už pracuje na nápravě. Tak to vypadá asi minutu po nasvícení (vpravo je Mako) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Co máš za úpravu ručiček?Lumi máme všichni stejnou bez ohledu na provedení ruček, bych řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Lumi máme všichni stejnou bez ohledu na provedení ruček, bych řekl. Máš vícenásobné nanesenou luminiscenční vrstvu? Mně NoDay "svítí" stejně jako Flipikovi. K čemu je dvojitá lumi na ciferníku, když nevidím ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Máš vícenásobné nanesenou luminiscenční vrstvu? Mně NoDay "svítí" stejně jako Flipikovi. K čemu je dvojitá lumi na ciferníku, když nevidím ručičky. Přesně, bez viditelných ruček je ti to na pendrek, i kdyby byl ciferník natřený horem spodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se