Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potřebuji hodinky pro moji 7 letou dceru:

-Ručičkové

-Quarz

-Bez nějakých pitomých obrázků na cifru - musí jí jít dobře odečítat čas.

-Dobrá lumi výhodou - to děti fakt žerou:-)

-Nejlépe asi plastové (pozor, ne růžová nebo červená, to nesnáší), ale to je jedno.

-min 100M - bude s nima chtít do vody jako táta:-)

-A s otočnou lunetou (neni podmínkou).

Cena - musíme vzít v potaz možnost krádeže v šatně, zapomenutí, kdo ví kde, pády na zem, totální rozmlácení - je to malá sportovkyně:-).... Takže hledám spíše něco levnějšího.

Měli jsme bílé icewatch, které ji tchýně koupila někde u moře. Nevim jestli se od icewatch dělají i fíky, každopádně jim upadla korunka a nešel štelovat datum..

Dále musim říci že koukam po hodinařstvích, po internetu, ebay, atd..... Asi nic nenajdem... Casio Bay-G vypadaji pěkně, ale jsou už trošku dražší a hlavně přeplácaný..

A teď babo raď....

Posted

Ice watch byly velikostne jen tak tak.

Na swatch jsem koukal, tam jsem si nevybral.

Casia se mi velice pozdavaji, jsou pekne i solidni, dekuji moc.

Posted

jen potvrzuji tu lumi- můj pětiletý syn nejvíc obdivuje ty, co "hodně svítí". 

Posted

S těmi no-name hodinkami bych si dal pozor. Nosí to děti na ruce takže aby z toho neměly nějaké alergické reakce, atd. Což samozřejmě neznamená kupovat 7 letému prckovi Rolexky :-)

Posted

Ahoj. Známý před časem koupil dceři tyto Timexy s růžovým řemínkem. Říkal, že z nich má velkou radost. Líbí se jí hlavně, že po zmáčknutí korunky krásně indigově svítí ciferník :speak_cool:  Jediná vada na kráse je chabá WR.  Vzhledem k ceně by se daly pořídit i  k nějakým jiným hodinkám. Třeba tady (zdroj)  je mají za přijatelný peníz .

timex-youth-t79081.jpg

Posted

hotovo. Casia už k nám letí.

1719e0715d87de74d131e84c6446af7a--mmf350

Posted

hotovo. Casia už k nám letí.

Až přiletí, doufám, že se slečnou nafotíte, jak vypadají ve skutečnosti na její ruce. Čas rychle letí, co nevidět budu řešit asi něco podobného. Nejdřív s klukem a pak s holkou.

Posted

No já jsem to řešil s mým nejstarším 11letým "pubošem" a tam je to 100% style - na druhou stranu než se mu hormony uklidní budu snad mít klid :-)

Posted

Casio - zatim jsem je tak letmo zkouknul - takový plastacky pro deti:-)

Luneta se toci ale necvaka. Gumový řemínek půjde v případě poškození vyměnit.

Fotky budou až po vysvědčení:-)

• 2 weeks later...