izotop Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Potřebuji hodinky pro moji 7 letou dceru: -Ručičkové-Quarz-Bez nějakých pitomých obrázků na cifru - musí jí jít dobře odečítat čas.-Dobrá lumi výhodou - to děti fakt žerou:-)-Nejlépe asi plastové (pozor, ne růžová nebo červená, to nesnáší), ale to je jedno.-min 100M - bude s nima chtít do vody jako táta:-)-A s otočnou lunetou (neni podmínkou). Cena - musíme vzít v potaz možnost krádeže v šatně, zapomenutí, kdo ví kde, pády na zem, totální rozmlácení - je to malá sportovkyně:-).... Takže hledám spíše něco levnějšího. Měli jsme bílé icewatch, které ji tchýně koupila někde u moře. Nevim jestli se od icewatch dělají i fíky, každopádně jim upadla korunka a nešel štelovat datum..Dále musim říci že koukam po hodinařstvích, po internetu, ebay, atd..... Asi nic nenajdem... Casio Bay-G vypadaji pěkně, ale jsou už trošku dražší a hlavně přeplácaný.. A teď babo raď....
Marcus Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Asi by bylo ještě potřeba upřesnit velikost. Ale jestli nosila Ice-Watch, co třeba zkusit nějaká dámská sportovní Casia, jako např.http://hodinky.heureka.cz/casio-lrw-200h-7e2/specifikace/#section
Rufanius Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Podíval bych se rozhodně do nabídky CASIO nebo SWATCH...
izotop Odesláno 16. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Ice watch byly velikostne jen tak tak.Na swatch jsem koukal, tam jsem si nevybral.Casia se mi velice pozdavaji, jsou pekne i solidni, dekuji moc.
Daemonultimate Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Taky jsem to kdysi řešil a nevyřešil.Pak jsme šli do hodinářství a koupili no name co se jí líbily.Je potřeba vzít v potaz i nebezpečnost dražších hodinek na dětské ruce.
saquinas Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 jen potvrzuji tu lumi- můj pětiletý syn nejvíc obdivuje ty, co "hodně svítí".
Rufanius Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 S těmi no-name hodinkami bych si dal pozor. Nosí to děti na ruce takže aby z toho neměly nějaké alergické reakce, atd. Což samozřejmě neznamená kupovat 7 letému prckovi Rolexky :-)
T1000 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Ahoj. Známý před časem koupil dceři tyto Timexy s růžovým řemínkem. Říkal, že z nich má velkou radost. Líbí se jí hlavně, že po zmáčknutí korunky krásně indigově svítí ciferník Jediná vada na kráse je chabá WR. Vzhledem k ceně by se daly pořídit i k nějakým jiným hodinkám. Třeba tady (zdroj) je mají za přijatelný peníz .
Marcus Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 hotovo. Casia už k nám letí. Až přiletí, doufám, že se slečnou nafotíte, jak vypadají ve skutečnosti na její ruce. Čas rychle letí, co nevidět budu řešit asi něco podobného. Nejdřív s klukem a pak s holkou.
Rufanius Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 No já jsem to řešil s mým nejstarším 11letým "pubošem" a tam je to 100% style - na druhou stranu než se mu hormony uklidní budu snad mít klid :-)
izotop Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Casio - zatim jsem je tak letmo zkouknul - takový plastacky pro deti:-)Luneta se toci ale necvaka. Gumový řemínek půjde v případě poškození vyměnit.Fotky budou až po vysvědčení:-)
Henry1 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Dětem jen zatím Quarz a značku bych neřešil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se