Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 http://www.omegawatches.com/collection/constellation/presentation/constellation-gents-collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Ty poslední jsou naživo pecka! V ČR řada Constellation není moc zažitá jako pánská, ale třeba Číňan by nekoupil nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 asi jsem číňan ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 asi jsem číňan ...podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Ne,že bych byl přímo Číňan,líbí se mi od Omegy většina modelů a tenhle není výjimkou.Kolega má ty starší,bohužel baterkáče,ale i tak zajímavý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Ty poslední ala AP tapiserie vypadají hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 asi jsem číňan ...Tebe bych tipoval spíš na Mongolsko.Ale tyhle hodinky jsou vyjimecne pěkný, doufam ze tu latku uz udrzis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se