Ondrej71 Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Platba přišla okamžitě po domluvě, za mě palec nahoru a mohu tohoto člena doporučit.
IzTaPa Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 rychla domluva, jeste rychlejsi platba - muzu jen doporucit!
Chinasky Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Hodinky prisli ihned po platbe, perfektne zabalene. Vsetko tak ako bolo dohodnute. Za seba doporucujem.
laurin Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Odporucam, rychla platba a super komunikacia. Snad niekedy nabuduce opat.
Dafit Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 Velice solidní přístup. Ještě jsem nedočetl adresu, na kterou mám hodinky poslat a peníze už byly na účtě. Kupující se před rozhodnutím pečlivě poinformoval a po dodání hodinek následovala reakce plná vděku. Gentlemani existují!
shewcza Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 Jen bych se opakoval. Super komunikace, expresní platba. Doporučuji!
organic Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 Bleskový obchod nehodinkového charakteru. Vše, jak má být, platba rychlostí blesku. Nemůžu, než doporučit.
Chorche Posted November 20, 2019 Report Posted November 20, 2019 Úplně stejně, jako píše výše Organic, super rychlost i jednání. Díky.
Spongebob Posted March 17 Report Posted March 17 Vše proběhlo velmi rychle, jak bylo uvedeno tak i bylo..perfekt. můžu jen doporučit. David
Recommended Posts