Ondrej71 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Platba přišla okamžitě po domluvě, za mě palec nahoru a mohu tohoto člena doporučit.
IzTaPa Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 rychla domluva, jeste rychlejsi platba - muzu jen doporucit!
Chinasky Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Hodinky prisli ihned po platbe, perfektne zabalene. Vsetko tak ako bolo dohodnute. Za seba doporucujem.
laurin Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Odporucam, rychla platba a super komunikacia. Snad niekedy nabuduce opat.
Dafit Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Velice solidní přístup. Ještě jsem nedočetl adresu, na kterou mám hodinky poslat a peníze už byly na účtě. Kupující se před rozhodnutím pečlivě poinformoval a po dodání hodinek následovala reakce plná vděku. Gentlemani existují!
shewcza Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Jen bych se opakoval. Super komunikace, expresní platba. Doporučuji!
organic Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Bleskový obchod nehodinkového charakteru. Vše, jak má být, platba rychlostí blesku. Nemůžu, než doporučit.
Chorche Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Úplně stejně, jako píše výše Organic, super rychlost i jednání. Díky.
Spongebob Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Vše proběhlo velmi rychle, jak bylo uvedeno tak i bylo..perfekt. můžu jen doporučit. David
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se