Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravím všechny milovníky starších kousků!

Dovolím si zde založit (konečně) moje první vlákno a pochlubit se s hodinkami, které jsem získal.

Jedná se o Tissot Visodate Seastar PR 516 GL. Než začnu se rozepisovat o tech. údajů a hodím zde fotky, rád bych poděkoval uživatelům kuncák7 (za doporučení) a taky uživateli Anela (Za ochotu mých požadavků na ušití řemene(Original tah je hrozně nepraktický.) a následně jeho zhotovení :) ).

Technické info:

Hodinky by měly pocházet z období 1960-1970 (z roku 1969 by měly být)

Strojek: Tissot 784-2 (Zda se jedná o in-house to nevím)

Rezerva: 45hod.

Počet kamenů:21

Šířka:36mm

IMG_7523.jpg

IMG_7520.jpg

IMG_7521.jpg

IMG_7528.jpg

IMG_7529.jpg

IMG_7527.jpg

IMG_7531.jpg

IMG_7533.jpg

IMG_7535.jpg

Edited by rolas
Posted

Tyhle Tissoty se mi moc libej,plasticky indexy muzu,navic ta barevna vterinovka v kombu s tim remenem je super,v prvni chvili jsem si myslel,ze je to reedice.

Posted

Krasnej kousek v parádní barevné kombinaci. Gratulace!!! Strojek je in-house. Zajímave je provedení řemene ani rallye ani racing. Pouzdro i cifry hodně připomínají seamasterovske pouzdro od Omega a cifr pak model Cosmic

Posted

Taky se přidávám s gratulací, ten řemen tam fakt dělá hodně. Líbí se mi nový Visodate 516, ale originály z r. 69 to je přeci jen jiný level! Paráda :notworthy:

Posted

Opravdu parádní kousek, rád bych ho viděl naživo na srazu? A ten řemen jim fakt sekne. Gratuluju.

Posted

Díky za všechny reakce! Na sraz je vezmu :). Tady ještě hodím fotky na tahu, ale bohužel k tahu mi chybí přezka, kterou snad se mi někdy podaří sehnat, abych to měl komplet, tak jen "provizorní" fotky.

IMG_7539.jpg

IMG_7540.jpg

IMG_7542.jpg

Posted (edited)

Ten tah, ackoli to je jen kus plechu, vypada taky dobre. Sakra, asi fakt potrebuju neco vintage...

A jaka spona ti chybi? Diry tam mas, tam protahni spagat vzdycky na masli a hotovo :D

Edited by El Nano