Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
:) :) :)

Nemohu nahrát fotky, díky za nabídku pomoci :)

S

No to nejde víc lidem (ani mě), řekl bych, že to bude celkový problém, třeba nám k tomu odklízeč řekne víc.

Chtěl jsi vložit další krásné fotky ? jestli jo tak dofám, že to brzy půjde, rád se na ně podívám

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  vlasta66 napsal:
Tím si můžeš označit, že máš sekci přečtenou a při každém novém příspěvku ti znovu ztmavne.

roon byl rychlejší

aha, díky. A nazpět už to nepůje? Žebych tu ikonku měl tmavou.

Vypadá to blbě.

Odesláno
  danycz napsal:
aha, díky. A nazpět už to nepůje? Žebych tu ikonku měl tmavou.

Vypadá to blbě.

Bohužel nejde, protože tmavá označuje, že sekce obsahuje nepřečtené příspěvky a pokud jí jednou označíš celou jako přečteno tak to již nelze vrátit.

Odesláno

Huráááááá povedlo se mi příhlásit, takže taky musim samozřejmě pochválit nové fórum... a prvním příspěvkem v novém fóru přeji všem hodně štěstí zde!!!

Odesláno
  Lukáš napsal:
Jsem na tom úplně stejně, až mám takovou radost, že zase koupím nějaké pěkné hodinky...volba padla na potápečské :rolleyes:

Já mám taky takovou radost až jsem včera dostal patery hodinky darem.

Odesláno

Tuž fajne to je, fajne. A esli pujdou dřive či později (rači dřive) měnit barvy tak to bude ještě fajnějši <_< Puvodně sem měl černu a už sem si zvyk, tak dyby to šlo... Děkuji

Odesláno
  rur napsal:
Modrá je dobrá :rolleyes: A teď vážně zdá se mě to trošku pomalejší to nové forum. Co Vám pánové

Odesláno
  rur napsal:
Modrá je dobrá :rolleyes: A teď vážně zdá se mě to trošku pomalejší to nové forum. Co Vám pánové

no chvilku mi to také tak přišlo, ale teď už ne, takže je buď stejně rychlé jako předtím, nebo jsem sy zvykl.... :D

Odesláno
:lol: jeeeeeeeeeeeeee tady je to moc pěkné. Děkuji Vám všem, kteří jste si dali tu práci aby to tu bylo hezčí a přehlednější.
Odesláno
  roon napsal:
No to nejde víc lidem (ani mě), řekl bych, že to bude celkový problém, třeba nám k tomu odklízeč řekne víc.

Chtěl jsi vložit další krásné fotky ? jestli jo tak dofám, že to brzy půjde, rád se na ně podívám

Na toto téma by se mohl vyjádřit "Godin". Ten už uploudoval obrázek číselníku Omega do sekce "prodám"

Odesláno (upraveno)

Víte někdo co je to za skupinu Member_50 ?

Už se na to někdo ptal, ale nenašel jsem odpověď.

:rolleyes:

Member_50 jsou lidi s poctem prispevku nad 50, kteri muzou postovat v prodam/koupim. A tito clenove maji urcite prava navic, aby mohli editovat prispevky v prodejni sekci. Ale uvidime, jestli to bude fungovat. Pokud ne, tak ze to zakaze a opet se bude dat prispevek editovat jen urcity stanoveny cas.

Upraveno uživatelem vor
Návštěvník Snow
Odesláno
  roon napsal:

roone, jak si mám založit složku svých kamarádů a dát jim to na vědomí ?

Odesláno
  Snow napsal:

Jdi vpravo nahoře do "Moje nastavení" a vlevo dole je "Seznam kamarádů", tak tam si je vybereš a vložíš. Ale jak se o tom dozvědí, bůhví :mellow:

Návštěvník Snow
Odesláno

Máte krásné, nové avatary, jaký mohou mít největší roměr ?

Odesláno
  Snow napsal:

jak jim to dát na vědomí nevím, ale předpokládám, že pokud si tě někdo přidá jako kamaráda, tak ti o tom přijde nějaká zpráva.

Pokud si někoho chceš přidat ty stačí kliknout na jeho jméno a zvolit možnost přidej jako kamaráda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...