Přejít na obsah

Vítejte V Novém Chronomag Fóru.

odklizec

Doporučené příspěvky

Blábolem jsou dle mého přirovnání odklizece k ženské v přechodu, dále srovnání fóra s Mnichovem `38.

Pravidlo 50příspěvků je celkem rozumná věc, abychom se vyhnuli překupníkům a prodejcům faků.

A s Milisem to taky není úplně tak, jak myslíš. A v čem prosímtě vidíš "úžasný lidsky i morálně překrásný čin"? V tom, že si někdo udělal novou registraci?

A tohle jsi vyčetl v které příručce: "Každý dnes už ví, že jen mládí má zelenou..."

Po zralé úvaze.

A po obdržení PM od uvědomělého a zcela jistě pokrokového odklizece ve znění:

"Bud se zacni chovat normalne a respektuj pravidla, nebo tady taky nemusis chodit vubec. Pokud budes pokracovat v nastoupenem kurzu, priste budes bloknut na furt.

P."

Jsa zcela při smyslech a při plném vědomí.

OZNAMUJI VŠEM, že jsem se rozhodl opustit toto forum.

Je mi to líto, není mi z toho fajn, nicméně nemyslím, že bych zde nadále byl co platný.

Píšu to sem, protože diskuze, ve kterých jsem přispíval a kde o něco šlo jsou LOCK by odklizec.

Soukromý vzkaz odklizeci: Jednou se sejdeme osobně a já Ti vysvětlím, jak se věci mají :)

Pěkné dny všem, hodně krásných tikavých zázraků na ruku a bezedné peněženky na jejich nákup vám přeji. :)

Jindra alias Leroys

Upraveno uživatelem Leroys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Muzete mi nekdo prosim poradit, jak vkladat pod pripojeny obrazek text, treba jak to ma SNOW v galerii :) . Odpozoroval jsem pred textem tuto znacku , ale nejak nevim co s tim dal, aby se text priradil ke spravnemu obrazku. Rad bych nekam ulozil nafocene strojky, tak at je k tomu nejaky popis. Moc dekuji.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Muzete mi nekdo prosim poradit, jak vkladat pod pripojeny obrazek text, treba jak to ma SNOW v galerii :) . Odpozoroval jsem pred textem tuto znacku , ale nejak nevim co s tim dal, aby se text priradil ke spravnemu obrazku. Rad bych nekam ulozil nafocene strojky, tak at je k tomu nejaky popis. Moc dekuji.

Tady je návod, který jsem obdržel od roona :) :

Fotky lze vložit například na http://xs.to/, klikneš na procházet, vybereš fotku, zaškrtneš I accept the xs.to Terms of Service a klikneš na host image v záložce my files, potom uvidíš všechny fotky co jsi vložil, klikneš na View Codes a z pole Direct link si zkopíruješ adresu a na forum jí vložíš pomocí tlačítka vložit obrázek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Ještě jednou, kolik mužu vložit celkem obrázků do jednoha téma, mam jich rozděláno 29 s celkovou velikosti cca 4.9 MB a píše to: Promiňte ale přidal jste více obrázků, než je povoleno.

Můžeš vložit 10 fotek.

Odkaz ke komentáři

Měl bych návrh pro odklizeče nebo jeremyho,pokud by jej uznali z vhodný Nebylo by možno vytvořit vlákno Oris, Longines Omega a tak podobně a dávát tam všechny příspěvky tohoto se týkající? oris má dnes 3 nebo 4 vlákna já nevím,ale kdyby se sekce švýcarské hodinky clenila podle značek bylo by to ekonomické i když přispěvky byl jsem ve švýcarsku dal si tam zmrzlinu by se stále objevovaky ale méně,Nejde li to nevadí já se tím prokousám Conrad

Odkaz ke komentáři

Pridal jsem podsekce pro znacky, co se mi jakoze zdaly nejvic probirane na cca 10 strankach zpet. Pokud jsem neco prehlidl, dejte vedet. Ale vsechny tam nebudou nejspis nikdy. Ted by to chtelo "jen" popresouvat diskuze ;)

To je záslužný čin. Už to bylo fest nepřehledné. Tohle by mělo pomoci. Super nápad!

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Prosím každého člena, který se rozhodne odejít, aby zvolil tzv. tichou cestu. Takové ty demonstrativní odchody se hodí tak maximálně do mateřské školky. Pokud si myslíte, že ostatním bude po Vás smutno, tak si to myslete.

Něco jsem přehlíd? Popshop2007.13 po 14. opustil toto fórum? :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Vítejte v novém Chronomag fóru.

Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel).

Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli ;)

Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK.

Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu.

Takže hurá do nového fóra! ;)

je to dobrý, ale moc se v tom zatím neorientuji

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nevím přesně kam to zařadit, protože na polovinu funkcionalit tady nemám oprávnění.. Proč mi stále vyhrožuje pan Onion "jednovětným" sdělením:

Dnes, 10:00 "Vynech jednoslovná a jednovětné příspěvky nebo bude ban"

Tento týden, tedy ani dnes či včera jsem žádný příspěvek neposílal! A mimochodem ani jsem si u ostatních nevšiml příspěvků o rozsahu A4 .... ?? :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Nevím přesně kam to zařadit, protože na polovinu funkcionalit tady nemám oprávnění.. Proč mi stále vyhrožuje pan Onion "jednovětným" sdělením:

Dnes, 10:00 "Vynech jednoslovná a jednovětné příspěvky nebo bude ban"

Tento týden, tedy ani dnes či včera jsem žádný příspěvek neposílal! A mimochodem ani jsem si u ostatních nevšiml příspěvků o rozsahu A4 .... ?? :gun_bandana:

Vubec nic si z toho nedelej a snaz se aby ti nemusel posilat dalsi :smile_anim:

Je to tady takovy trend ze nekteri novacci pouzivaji takzvane "vykriky do tmy" a snazi se ziskat 50 prispevku aby pak mohly do sekce prodeje a prodavat tam zarucene prave pozustalosti po dedeckovy.

Nezlob se na mistni moderatory a ver ze maji duvod k tomu co delaji, kazdy jsme prosli prez jejich ostrizi oci a pokud si to tu prectes a bud se konstruktivne zapojis do nejeho problemu nebo reseni a nebo sam popises svuj problem a zapojis ze do diskuze o nem. A nebo si das trochu prace a sam neco zajimaveho objevis a podelis se s nami o to a nejen ze pak nebudes muset psat podobne prispevky jako vyse, ale urcite sklidis i pochvalne reakce. A pevne verim ze pokud po pochvale jedno nebo dvouslovne za ni podekujes tak ani takto kratky prispevek nebude tercem pro moderatory.

edit - ted koukam na datum tve registrace a predpokladam ze jsi toho za tu dobu precet dost a dost a tak urcite jsi pochopil proc ti to pise, a pokud jsi se jen davno registroval a nebyl jsi tu tak si to tu precti a pochopis a verim ze nebude zadny problem protoze Ty zadny novacek nejsi. (treba si jen nevsiml toho ze nejsi novacek taky neni neomylny)

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Nevím kam napsat dotaz, možná sem. Založil jsem dnes ve Všeobecné diskuzi hlasovací vlákno na prezidentské volby, 2. kolo. Další 3 vlákna o volbách jsem tu našel, ale jen pokec, né anonymní hlasování. No a do pár minul zmizelo. Porušil jsem nějaké pravidlo či co? Pokud ano, omlouvám se, jinak tomu moc nerozumím.

Díky, Jirka

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...