Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám 87 příspěvků ale když chci odpovědět třeba do sekce koupím napíše mi to

"Litujeme, nemáte oprávnění založit téma v tomto fóru" :worried_anim:

• Odpovědi 179
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Prosím vás, je nějaký systém v zobrazení aktuálně přihlášených členů, který je vidět na hlavní straně diskuze? Dřív to bylo podle abecedy, na současný systém nemůžu přijít. Koukám, jestli tu není někdo známý a blbě se mi to hledá.

Díky za odpověď.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
Prosím vás, je nějaký systém v zobrazení aktuálně přihlášených členů, který je vidět na hlavní straně diskuze? Dřív to bylo podle abecedy, na současný systém nemůžu přijít. Koukám, jestli tu není někdo známý a blbě se mi to hledá.

Díky za odpověď.

Mně to připadá, že je to určeno pořadím zaslání nového hesla v novém fóru, protože jsem si heslo nechal poslat jako jeden z prvnich a jsem stále na prvním místě.

Návštěvník tolja
Odesláno
Mně to připadá, že je to určeno pořadím zaslání nového hesla v novém fóru, protože jsem si heslo nechal poslat jako jeden z prvnich a jsem stále na prvním místě.

Takhle to asi nebude. Já vidím na prvním místě tolju, a Tomášek je čtrnáctý

Odesláno

A já vidím tolju desátého a tomaska prvního. Takže máme co dělat s vysokou matematikou. :)

Odesláno

Tak už víme, že každý vidí sebe jako prvního, já se tam také vidím ;)

Tomaska vidím jako 14., tolju jako 19.

Odesláno
Je tam aj možnosť "ukáž detaily podle jména člena". Zoradí to podľa abecedy a napíše aj v akom vlákne sa práve ňúra.

Díky. Sice to není viditelné na první pohled jako dřív, ale to kliknutí mě snad nezabije ;)

Odesláno
Nezobrazuje se mi většina obrázků ve starších příspěvcích. Kdepak by mohl být problém ?

Problem je v tom, ze tu proste nejsou ;) Pri prenosu fora se bohuzel nedaly prenest obrazky vlozene primo do postu, pomoci zabudovaneho uploadu. Ona to totiz nebyla standartni funkce fora ale nejaky mod. Takze vsechny obrazky jsou sice zarchivovane, ale zatim jaksi nevime, jak je do postu nejak elegantne zabudovat. Bohuzel, rucne to asi nikdo delat nebude, takze to muze trvat i docela dlouho, nez na neco prijdeme ;)

Odesláno
Problem je v tom, ze tu proste nejsou ;) Pri prenosu fora se bohuzel nedaly prenest obrazky vlozene primo do postu, pomoci zabudovaneho uploadu. Ona to totiz nebyla standartni funkce fora ale nejaky mod. Takze vsechny obrazky jsou sice zarchivovane, ale zatim jaksi nevime, jak je do postu nejak elegantne zabudovat. Bohuzel, rucne to asi nikdo delat nebude, takze to muze trvat i docela dlouho, nez na neco prijdeme ;)

Škoda.

Odesláno
Co se tyka Fast Reply, jdi do "Moje nastaveni" >> "Nastaveni Fora" a tam si zapni "Otevřít rychlou odpověď automaticky pokud je dostupná?" ;)

Co se tyka vetsi schranky..co ja ti vim..a jaka velikost by byla optimalni? Protoze driv nebo pozdeji ti bude kazda velikost mala. A mensi velikost alespon clovek nuti to pravidlene promazavat ;)

už mám plnou schránku :( celkem dost lidí mi píše, chtělo by to tak 10x větší kapacitu - databázi to moc nenafoukne a někomu (mě) to může pomoct...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Necetl jsem to tu cele, tak se omlouvam za pripadne opakovani navrhu, ale neslo by nekam nahoru zaradit jeste jedno tlacitko, odkazujici primo na chronomag.cz ? Myslim, ze by to bylo logicke, nahodny brouzdajici by se mohl dostat z fora rovnou k zajimavym clankum k plne spokojenosti vsech ;)

• po měsících...
Odesláno

Promin, ale na co? Aby za chvili nekdo chtel 2000..10000 a porad to bylo malo? :D Bude lepsi si ty PM promazat..urcite je nepotrebujes vsechny! A cim vic jich budes mit, tim horsi to bude jima projit ;)

Odesláno

je to celkem únavné furt něco mazat, když by jich bylo 1000 a víc tak člověk třeba 100-200 z minulého roku oželí, protože to jsou uzavřené věci, takhle zabíjím čas vybíráním toho co už jsou uzavřené věci atd..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...