Petr28 Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Mám 87 příspěvků ale když chci odpovědět třeba do sekce koupím napíše mi to "Litujeme, nemáte oprávnění založit téma v tomto fóru"
odklizec Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Ted uz ti to pujde. Neslo ti to proto, ze jsi po prilaseni v novem foru neudelal alespon jeden post jinde, nez prodejni sekci. Psal jsem o tom zde.. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7370
Petr28 Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Ted uz ti to pujde. Neslo ti to proto, ze jsi po prilaseni v novem foru neudelal alespon jeden post jinde, nez prodejni sekci. Psal jsem o tom zde.. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7370 Aha, a ja LAMA to jeste hledal, nenasel. Malo casu, hodne prispoevku. Diky za
lolohh Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Prosím vás, je nějaký systém v zobrazení aktuálně přihlášených členů, který je vidět na hlavní straně diskuze? Dřív to bylo podle abecedy, na současný systém nemůžu přijít. Koukám, jestli tu není někdo známý a blbě se mi to hledá. Díky za odpověď. Upraveno 13. června 2007 uživatelem lolohh
Tomasek Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Prosím vás, je nějaký systém v zobrazení aktuálně přihlášených členů, který je vidět na hlavní straně diskuze? Dřív to bylo podle abecedy, na současný systém nemůžu přijít. Koukám, jestli tu není někdo známý a blbě se mi to hledá. Díky za odpověď. Mně to připadá, že je to určeno pořadím zaslání nového hesla v novém fóru, protože jsem si heslo nechal poslat jako jeden z prvnich a jsem stále na prvním místě.
Návštěvník tolja Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Mně to připadá, že je to určeno pořadím zaslání nového hesla v novém fóru, protože jsem si heslo nechal poslat jako jeden z prvnich a jsem stále na prvním místě. Takhle to asi nebude. Já vidím na prvním místě tolju, a Tomášek je čtrnáctý
Tomasek Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Takhle to asi nebude. Já vidím na prvním místě tolju, a Tomášek je čtrnáctý A já vidím tolju desátého a tomaska prvního. Takže máme co dělat s vysokou matematikou.
lolohh Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Takhle to asi nebude. Já vidím na prvním místě tolju, a Tomášek je čtrnáctý Tak už víme, že každý vidí sebe jako prvního, já se tam také vidím Tomaska vidím jako 14., tolju jako 19.
maxs Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Je tam aj možnosť "ukáž detaily podle jména člena". Zoradí to podľa abecedy a napíše aj v akom vlákne sa práve ňúra.
lolohh Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Je tam aj možnosť "ukáž detaily podle jména člena". Zoradí to podľa abecedy a napíše aj v akom vlákne sa práve ňúra. Díky. Sice to není viditelné na první pohled jako dřív, ale to kliknutí mě snad nezabije
vaurien Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Nezobrazuje se mi většina obrázků ve starších příspěvcích. Kdepak by mohl být problém ?
odklizec Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Nezobrazuje se mi většina obrázků ve starších příspěvcích. Kdepak by mohl být problém ? Problem je v tom, ze tu proste nejsou Pri prenosu fora se bohuzel nedaly prenest obrazky vlozene primo do postu, pomoci zabudovaneho uploadu. Ona to totiz nebyla standartni funkce fora ale nejaky mod. Takze vsechny obrazky jsou sice zarchivovane, ale zatim jaksi nevime, jak je do postu nejak elegantne zabudovat. Bohuzel, rucne to asi nikdo delat nebude, takze to muze trvat i docela dlouho, nez na neco prijdeme
vaurien Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Problem je v tom, ze tu proste nejsou Pri prenosu fora se bohuzel nedaly prenest obrazky vlozene primo do postu, pomoci zabudovaneho uploadu. Ona to totiz nebyla standartni funkce fora ale nejaky mod. Takze vsechny obrazky jsou sice zarchivovane, ale zatim jaksi nevime, jak je do postu nejak elegantne zabudovat. Bohuzel, rucne to asi nikdo delat nebude, takze to muze trvat i docela dlouho, nez na neco prijdeme Škoda.
kubson Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Co se tyka Fast Reply, jdi do "Moje nastaveni" >> "Nastaveni Fora" a tam si zapni "Otevřít rychlou odpověď automaticky pokud je dostupná?" Co se tyka vetsi schranky..co ja ti vim..a jaka velikost by byla optimalni? Protoze driv nebo pozdeji ti bude kazda velikost mala. A mensi velikost alespon clovek nuti to pravidlene promazavat už mám plnou schránku celkem dost lidí mi píše, chtělo by to tak 10x větší kapacitu - databázi to moc nenafoukne a někomu (mě) to může pomoct...
odklizec Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Dal jsem 100, ale podle mne i kdybych dal 1000, stejne ji za chvili budes mit plnou Si ty zpravy maz enbo archivuj? Je tam na to interface.
zeke Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Odesláno 30. června 2007 Necetl jsem to tu cele, tak se omlouvam za pripadne opakovani navrhu, ale neslo by nekam nahoru zaradit jeste jedno tlacitko, odkazujici primo na chronomag.cz ? Myslim, ze by to bylo logicke, nahodny brouzdajici by se mohl dostat z fora rovnou k zajimavym clankum k plne spokojenosti vsech
kubson Odesláno 5. října 2007 Nahlásit Odesláno 5. října 2007 Dal jsem 100, ale podle mne i kdybych dal 1000, stejne ji za chvili budes mit plnou Si ty zpravy maz enbo archivuj? Je tam na to interface. nešlo by dát těch 1000?
odklizec Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Promin, ale na co? Aby za chvili nekdo chtel 2000..10000 a porad to bylo malo? Bude lepsi si ty PM promazat..urcite je nepotrebujes vsechny! A cim vic jich budes mit, tim horsi to bude jima projit
kubson Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 je to celkem únavné furt něco mazat, když by jich bylo 1000 a víc tak člověk třeba 100-200 z minulého roku oželí, protože to jsou uzavřené věci, takhle zabíjím čas vybíráním toho co už jsou uzavřené věci atd..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se