Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Někde jsem četl,že oblekovky mají být bez číselných indexů :)  ,k Patekům se to ještě nedostalo?Beru v úvahu,že do Číny je daleko,takže bych je bral i s číslama,jen ten náš hrad mi tam chybí.

Edited by Daemonultimate
Posted

maison patek philippe je bomba, chtel bych se tam nekdy podivat ;)

ale tyhle casomerice jsou trochu slabsi pro PP - jakoby sroubili Vacherony americain a chronometre royal a natiskli na cifr PP...

Posted

Nebýt tam toho nápisu, tak to beru jako kategorie "čína". Za mě hnus a snad nejhorší kousek od PP co jsem zatím viděl.  :unsure:

Posted

Za mě hnus.

Tak v reálu to zpracování bude mít do Číny daleko. Ale jsou takové moc klasicky usedlé, u Pátků umí i zajímavější kousky.

Posted (edited)

citim v nich trochu nemeckou hodinarskou skolu. uchyceni remene srz sroubky, jakoby porcelanovy cifernik a rozlozeni cislic, jakoby marine pouzdro ---- takovy patekovsky glashuttky...

Edited by Kid_A
Posted

Tak on tenhle typ cifru u pateků není žádná třeskutá novinka, podobnejch modelů calatrav už tu bylo víc. 5022, 5053 a určitě ještě nějaký...

19050-5.jpg

• 1 month later...
Posted

Nádherně sladěný hodiny  - perfektní, jak PP má být. Spíš klasický, než historický, nepodléhající dogmatům.

Zaujal mne i maisón, zejména okapové svody, které jsa zkoseny pod stejným úhlem, jako portykus, technicisticky nenuceně dotvářejí symetrické hlavní průčelí. :D Škoda, že je neprovedli do té rytiny na dýnku - bez nich to není ono.