Peta-Biker Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 já mám jistotu, už sem se pod sebou zaregistroval sám. a vzals to 8x? Snížek má formu, koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Neodolal jsem a radsi jsem si bloknul nick. :-) Já taky, jak tak koukám, co se tam děje, nerad bych byl za totálního blba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 já mám jistotu, už sem se pod sebou zaregistroval sám. To máš kliku, já mám smůlu. Jen si tři dny nečtu chronomag a průser je na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Tož já asi pudu tam, kam mě Snow poslal, páč když jsem se teď pokoušel registrovat, tak mně to vyplivlo totok : Takže kucí, jestli tam budou nějaký moje příspěvky, kde adoruju digitálky, dechovku, ČSSD nebo filmy od Zdeňka Trošky tož to fakt nejsu já. :D Kurňa, tady se kradou identity jak v béčkovým sci-fi. EDIT: raději jsem si pod avatar napsal kopyrajt Upraveno 26. února 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Hmm, to je fakt bezvadné, že, registrace dělá určitě někdo z fóra. Úžasně mě vytočilo, když jsem se zhruba před hodinou potají podíval na fórum a viděl jsem, jak mě rozebíráte ve spojitosti novým fórem. Bylo to opravdu velmi příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Tak já tam jsem za sebe. Psát tam nebudu, jen to jen blokace nicku. Přijít o bandicoota, to bych nepřežil. Mám ho všude kromě geocachingu. Těší mě, že neležím někomu v žaludku natolik, že by mi tam fejknul nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Zeditoval jsem vulgarity. YPO nepřeháníš to? klidně bych se taky mohl urazit a do večera neobjevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Tak já tam jsem za sebe. Psát tam nebudu, jen to jen blokace nicku. Přijít o bandicoota, to bych nepřežil. Mám ho všude kromě geocachingu. Těší mě, že neležím někomu v žaludku natolik, že by mi tam fejknul nick. Někomu tady ležím v žaludku hodně hluboko, když si dal práci a registroval oba mé nicky. Přijít o bandicoota by bylo na nic, to je hodně neobvyklý nick. Snowů běhá po světě mraky, thesise je škoda i když na fakefóru je thesis s velkým T takže se nic neděje. Upraveno 27. února 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Taky si tam jdu zaregistrovat pár místních nicků a až tam všichni přejdeme, tak je budu prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Myslím že jim tam chybí ten HYPO, kterýho se tam ty cucáci tak bojej... Upraveno 27. února 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 to Frantik a Kalifx - běžte oba do P R DELE, já na tom jiném fóru zaregistrovaný nejsem ani pod jedním nickem. A jak to asi máme vědet?! A uklidni se s posilanim do pr.... hochu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Jak by Ti Frantiku asi bylo, kdyby se někdo zaregistroval pod "Tvým" nickem a já si o Tebe otíral hubu. Byl by si zrovna Ty jeden z největších choleriků ( kromě mě ) na fóru klidný ? Edit - jo, a to hocha si odpusť, hádám, že bych mohl být Tvůj táta. Upraveno 27. února 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 To určitě nebyl! To uznávám. My jsme to ale nevěděli, řešil se tady tvůj odchod a najednou se tvoje Nicky objevili na jinem fóru. Tak jsme si dali jedna a jedna dohromady. To ze jsi zpátky na Chronomagu je dobře! Ale nemusíš na nás bejt tak drsnej, co kdybych se urazil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Na hochovi trvám, nemám respekt ke starším lidem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Na tom novém foru je tutově nalezlej pod jiným nickem někdo z Chronom. a dělá si tam nehoráznou p...l. viz Festina a Armani. edt: kdo se poznává ? to skalní jádro mi připadá asi takto:Skupina přestárlých,obtloustlých neurvalcu,kompenzujíci si svou neschopnost seznámit se s mladou dívkou,nákupem hodinek a jiných zbytečností za desetitisíce.Kopou okolo sebe na poslední chvíli a snaží se každého mladého člověka co nejvíce ztrapnit. Upraveno 27. února 2011 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Jeee, sakra, ja se poznavam :-) to sedí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Ale nemusíš na nás bejt tak drsnej, co kdybych se urazil :-) Já jsem drsnej už z podstaty ne z prostaty, abys sis to hned nezačal spojovat s mým věkem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Jsi drsnej jako zubní kamen :-) Tak vítej zpět Harry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Ten popisek sedí i na mě. Očividně to tam píše někdo, kdo mě a Frantu zná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Musíme hledat nepřítele ve vlastních radach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se