Přejít na obsah

Tipy k novemu foru

Doporučené příspěvky

Tož já asi pudu tam, kam mě Snow poslal, páč když jsem se teď pokoušel registrovat, tak mně to vyplivlo totok :) :

post-1975-044065400 1298763655.jpg

Takže kucí, jestli tam budou nějaký moje příspěvky, kde adoruju digitálky, dechovku, ČSSD nebo filmy od Zdeňka Trošky tož to fakt nejsu já. :D :D :D

Kurňa, tady se kradou identity jak v béčkovým sci-fi. :lol2:

EDIT: raději jsem si pod avatar napsal kopyrajt :lol2:

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Hmm, to je fakt bezvadné, že, registrace dělá určitě někdo z fóra. Úžasně mě vytočilo, když jsem se zhruba před hodinou potají podíval na fórum a viděl jsem, jak mě rozebíráte ve spojitosti novým fórem. Bylo to opravdu velmi příjemné.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Tak já tam jsem za sebe. Psát tam nebudu, jen to jen blokace nicku. Přijít o bandicoota, to bych nepřežil. Mám ho všude kromě geocachingu.

Těší mě, že neležím někomu v žaludku natolik, že by mi tam fejknul nick.

Někomu tady ležím v žaludku hodně hluboko, když si dal práci a registroval oba mé nicky.

Přijít o bandicoota by bylo na nic, to je hodně neobvyklý nick. Snowů běhá po světě mraky, thesise je škoda i když na fakefóru je thesis s velkým T takže se nic neděje.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Jak by Ti Frantiku asi bylo, kdyby se někdo zaregistroval pod "Tvým" nickem a já si o Tebe otíral hubu. Byl by si zrovna Ty jeden z největších choleriků ( kromě mě ;)) na fóru klidný ?

Edit - jo, a to hocha si odpusť, hádám, že bych mohl být Tvůj táta.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

To určitě nebyl! To uznávám. My jsme to ale nevěděli, řešil se tady tvůj odchod a najednou se tvoje Nicky objevili na jinem fóru. Tak jsme si dali jedna a jedna dohromady. To ze jsi zpátky na Chronomagu je dobře! Ale nemusíš na nás bejt tak drsnej, co kdybych se urazil :-)

Odkaz ke komentáři

Na tom novém foru je tutově nalezlej pod jiným nickem někdo z Chronom. a dělá si tam nehoráznou p...l. viz Festina a Armani.

edt: kdo se poznává ? to skalní jádro mi připadá asi takto:Skupina přestárlých,obtloustlých neurvalcu,kompenzujíci si svou neschopnost seznámit se s mladou dívkou,nákupem hodinek a jiných zbytečností za desetitisíce.Kopou okolo sebe na poslední chvíli a snaží se každého mladého člověka co nejvíce ztrapnit.

Upraveno uživatelem Qvido
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...