Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se snažil popsat svoje názory. A už nevím jak srozumitelněji popsat svůj návrh, když už tedy je ten obecný zájem (určitě není jen něčí osobní?) házet dotazy na identifikace do jednoho pytle, aby byl takový pytel (vlákno) v každé sekci, kde se takové dotazy objevují, tedy sekce česká, ruská, kapesní, vintage a možná vojenská.

To, že je někdo líný účelně pojmenovat vlákno, které zakládá, to je něco jiného a i taková věc by měla být moderátory zmíněna v pravidlech, jestli to tam není. Já vlastně nevím :)

No a když v současném stavu bylo pod sebou víc vláken s prosbou o identifikaci a v každém byl tazadel odkázán na aukro, i to je svým způsobem informace pro případné další tazatele (že si mají s podobnými dotazy jít po svém). Takhle jsem to myslel.

Já samozřejmě chápu ten náhled na snahu vykuků snadno a zadarmo si tu nechat poradit jak nejlíp prodat, protože to taky nemám rád, ale vždy jsem se přitom třeba aspoň kouknul na zajímavé hodinky a sám jsem se z toho třeba poučil. Když to bude v jednom cestrálním hrnci, po nějakých 20, 30 stranách to bude informačně nepoužitelné. Nikdo v tom prostě listovat a pátrat po informacích nebude, obzvlášť když to bude dort z různých typů hodinek. A tím to bude na škodu i pro nás.

Odesláno

Už vím, díky. Jen je trošku škoda, že se k tomuhle zatím nevyjádřil i někdo další. Asi sem moc lidí nezabloudí. Já mívám někdy podivné nápady a názory a bývám i hodně umanutý :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Už vím, díky. Jen je trošku škoda, že se k tomuhle zatím nevyjádřil i někdo další. Asi sem moc lidí nezabloudí. Já mívám někdy podivné nápady a názory a bývám i hodně umanutý :)

v pohodě - dává mi smysl náramkové x kapesní - já to dál řešit nebudu (viz. výše)

Odesláno

Ať to tedy shrnu, já bych byl spíš pro, aby to buď zůstalo ve stavu, jak to bylo dosud, nebo aby svoje vlastní identifikační vlákno měla každá sekce, kde to je potřeba.

Uvítal bych názory dalších účastníků zájezdu.

Náhodou já můžu - já dnes byl účastníkem zájezdu. :angel:

A teď vážně.

Takže za mně - souhlasím s Karlosem a co se týče české sekce, tak tam podobné vykuky pálkujeme vždy kam patří - na aukro.

Odesláno

Takový dotaz - na moderátora nebo adminy

Nedávno se tu dost ohnivě řešil počet příspěvků potřebných k prodeji. Nakonec se velmi šalamounsky některé sekce netýkající přímo hodinek ze součtu příspěvků odebraly, aby se do toho potřebného počtu počítaly jen příspěvky týkající se přímo hodinek. Nepřišlo mi to až tak špatné. Najednou se to zase vrátilo zpátky a jsou započítávány příspěvky všechny. Mohu vědět proč ta změna?

(Jestli mi něco uniklo a já si toho nevšiml, tak se omlouvám za otravování.)

Díky.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Najednou se to zase vrátilo zpátky a jsou započítávány příspěvky všechny. Mohu vědět proč ta změna?

Byla tu zpětná diskuze, tak jsem to vrátil. Ale kdy a kde už nevím.

Nehledě na to, že v tom byl bordel, protože někde se stejně počítaly všechny příspěvky (v profilu, myslím) a někde ne.

Odesláno

Nehledě na to, že v tom byl bordel, protože někde se stejně počítaly všechny příspěvky (v profilu, myslím) a někde ne.

O. K. Díky za rychlou reakci. :notworthy:

Odesláno

A proč je tedy rozdíl mezi počtem příspěvků v profilu a u avataru? Respektive teď se to zas nějak změnilo, která vlákna nejsou počítána a proč?

Odesláno

Prosim vas jde nastavit, aby kdyz po trech dnech zapnu forum a zobrazim nove prispevky, tyto byli na jedne strance vic pohromade? Aby misto 13 stranek po cca 20 vlaknech se mi zobrazila jedna stranka se vsema novyma vlaknama, nebo alespon napr. 5 stranek kazde s napr. 50 vlakny? Je to sice drobnost, ale hodne by mi to ulehcilo cteni. Pokud to nejde a forum tohle nastaveni umoznuje, prosim Kamila az bude mit chvilku jestli by na tu moznost nekoukl.

Odesláno

Diky za tip. Maximum na stranku je 40, to mam uz nastavene. Zkousel jsem moznosti nastaveni uzivatele projet znova a nic... To by asi musel Kamil v nastaveni fora, jestli to jde. Neni to zasadni problem, je to jen o komfortu prohlizeni.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Prosim vas jde nastavit, aby kdyz po trech dnech zapnu forum a zobrazim nove prispevky, tyto byli na jedne strance vic pohromade? Aby misto 13 stranek po cca 20 vlaknech se mi zobrazila jedna stranka se vsema novyma vlaknama, nebo alespon napr. 5 stranek kazde s napr. 50 vlakny?

A kolik bys chtěl na jednu stránku? Jde tam nastavit cokoliv, aby to zase nebylo moc dlouhé.

Odesláno (upraveno)

Tady asi narazim na ostatni uzivatele... me osobne by se hodilo mit klidne vse na jedne strance. Pripojeni s minimalni rychlosti stranku prakticky bez obrazku jen s textem nacte hned. Pokud by to nekomu vadilo, byl bych alespon pro 100 vlaken na stranku "zobrazit nove prispevky". Vite sami, jake to je klikani, kdyz po par dnech toto pouzijete. Kdo cte vse tomu to asi je fuk, kdo podle vlaken otevira jen neco, vi o cem mluvim.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)

Jen taková drobná poznámka. Otevřel jsem si Chronomag v telefonu a ta tmavě modrá na tmavě modré (v případě výběru přihlašování, zprávy atd.) je takřka nečitelná. Dřív to bylo čitelné, světlá písmena na modrém podkladu.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Jen dotaz, snad uz nebyl zodpovezen drive. Neslo by udelat na foru chat? Na takove to plkani a hadani co provozujeme ve vlaknech. Jednak by ti co je to nezajima a chteji vlakna bez OT meli klid, navic vetsinou po par dnech je to neaktualni. Tohle forum mi softwarove prijde dost gut, jina fora co navstevuju mi prijdou mene komfortni a vybavene, presto chat maji. Jede to technicky? Nebo je naopak duvod proc chat nemit?

Návštěvník YPO
Odesláno

Chat jako takový, nevím - to je spíše otázka na zřizovatele.

na plkaní a osobní názory máte tohle vlákno:

http://forum.chronom...384#entry861384

pokud to nepůjde do extrému (urážky, osobní napadání), tak není důvod nic mazat = volná tribuna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...