odklizec Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 V pripojenem souboru je mozne najit sveho puvodniho avatara ze stareho fora. Zbytek pak asi zahodte Puvodni majitel by se asi nepotesill, kdyby mu nekdo cizi pouzil jeho avatara. old_avatars.zip
Ondraj Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Litujeme, ale nemáte oprávnění na tuto akci, mi to píše, při pokusu o ztažení.
odklizec Odesláno 2. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Sorrac, zapomnel jsem vcera po vytvoreni teto sekce nastavit "download" prava Tak uz to snad jede..
zdenda Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 V pripojenem souboru je mozne najit sveho puvodniho avatara ze stareho fora. Zbytek pak asi zahodte Puvodni majitel by se asi nepotesill, kdyby mu nekdo cizi pouzil jeho avatara. musím si prohlídnout všechny ? nebo je to nějaký klíč
odklizec Odesláno 4. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Bud si je otevri v nejakem "normalnim" prohlizeci obrazku, ktery ti zobrazi nahledy (napr. xnview) nebo si zkus vyhledat obrazek podle cisla. Jestli se nepletu, tak cislo souboru odpovida cislu clena? Ale taky to nemusi byt pravda
safi Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Super ,děkuji :-) už mám zase zpět svého irského setra
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Mně to podle čísla člena klaplo
Mike. Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Ja chci taky fotku. Tak si jí přidej v nastavení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se