Nodus Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 V 15. 7. 2011 v 21:09, 'Jay Doll' napsal: Jsi ve špatném vlákně, ale to nevadí. Ta fotka těch primek co jsi si nahrál, to je profilová fotka. Avatar, neboli obrázek vlevo vedle tvých příspěvků, to je zase něco jiného. Takže si nahraj Avatar a uvidíš ty primky časteji Hmmm, už je mi to jasné. Díííík. N.
sohun Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 sem nab, mam jen dotazek jake velikosti muzu vkladat obrazky, jestli teda muzu, pac at dam jakykoliv hodi mi to hlasku,ze nemam povoleno tenhle obrazek pouzivat na tomhle foru :X
Pixelator Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Ja pre zmenu obrazky nemozem vkladat vobec... :-/
solidus Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Kamarádi, dříve jsem vkládal obrázky přes www.imageshack.com, ale tam nedávno vyskočilo 30 days left a pak zaplať. Co používáte Vy? díky.
Nodus Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Asi nejsem, zase, v tom správném vlákně, ale nechci zakládat nové a jiné jsem nenašel. Prosím napište, někdo znalý, proč se nemůžu do tohoto fóra příhlásit z mobilu, musím zakládat jiný účet? Když zadám na mobilu přihlašovací údaje, tak mi to vždy píše, že jsou špatné. (musím mít nějakou speciální aplikaci v telefonu nebo něco podobného?) Díííky.
solidus Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Z telefonu ti odepisuji, ze nic spešl mít pravděpodobně nemusí, vše mi funguje naprosto stejně, at pristupuji z pc v práci, doma nebo z telefonu.
pebe Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 občas se mi stane, při přihlašování z tabletu v Chrome, že mi napíše že se přihlášení nezdařilo, nicméně v pravém horním rohu je vidět můj nick a jsem normálně přihlášený. Kliknu na nové příspěvky a normálně to funguje jao když jsem přihlášený...
Nodus Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Díky za spolupráci, jsem také v Chrome a zjistil jsem, že stačí, pro zadání hesla, použít jiný typ klávesnice a jde to ...
dimple Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Ahoj, mohl by mě někdo nasměrovat na popis vkládání obrázků a odkazů do příspěvku? Nedaří se mi ani jedno a nevím, zda je na vině prohlížeč (IE) nebo jen má prostá neznalost ovládání tohoto prostředí... Děkuji.
McStinger Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 V 6. 9. 2014 v 11:57, dimple napsal: Ahoj, mohl by mě někdo nasměrovat na popis vkládání obrázků a odkazů do příspěvku? Nedaří se mi ani jedno a nevím, zda je na vině prohlížeč (IE) nebo jen má prostá neznalost ovládání tohoto prostředí... Děkuji. Obrázok napríklad takto:- použít rozšířený editor- browse- připojit tento soubor- přidat k příspěvku Link:- napísať text, ktorý slúži ako link- označiť ho (myšou, potkanom, apod.)- kliknúť na ikonu odkaz- vložiť link- OK
People Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Hlasim problem. Na iphone 5s a ipade mini s IOS 8 mi nejde vkladat obrazky. Stale sa len nacitava a nacitava a nic. Ake mate skusenosti vy? 1
clockyclock Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Taky mi to nejde na ios 8 jak 5S tak ipad retina
People Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Myslel som, ze to ojekabatim na ipade cez google chrome prehliadac, ale chcem otvorit galeriu a vybrat fotku tak aplikacia spadne a hodi ma na plochu. Skusil som aj tapatalk, ale ked chcem pridat fotku, tak po mne vyzaduje tapatalk konto.
pebe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 nejdou mi nějak vkládat obrázky, píšemi to, že mám už jen kolem 1MB prostoru pro vkládání příloh a víc mi to nedovolí přidat, nějaké nové pravidlo?
tenge Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Taky mi to hlásilo , tak jsem smazal historické fotky a uz místo je
lucid Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 V 24. 3. 2015 v 7:55, pebe napsal: a jak na to?Zkus ty fotky komprimovat tak, aby jejich celková velikost nepřesáhla těch 1,08 MB.
pebe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 (upraveno) jakože 5X200kB? To je potom dost divná Fotogalerie Upraveno 24. března 2015 uživatelem pebe
bubuking Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 včera jsem při vkládání inzerátu řešil stejný problém..nakonec jsem vložil inzerát bez fotek...pouze s odkazy...když jsem se pokusil umazat zprávy..tak to sice zvětšilo kapacitu schránky ale bez vlivu na celkovou kapacitu "globální kvoty"....nejzajímavější na tom celém je: že mi to psalo naprosto stejnou hlášku tedy i oněch 1,08 MB....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se