Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sonáty jsou skvělé, měl jsem je v ruce "pouze" v bílém zlatě a ty ručky a rotor s emailovým logem jsou dokonalé. Přimlouvám se za nějaké makro, já je měl na focení jen s fólií a na prodejně :D 

Odesláno

Teda, moc moc moc se mu to povedlo... 

Připomíná mi to sice obrýleného Popeye the Sailor Man s tou hubou nakřivo, ale je to krásný kus hodinek!

Odesláno (upraveno)

hmmm neviem, u mna gycik... tie rucicky, zlta on/off rucicka, uplne odveci... ocumlane tlacitka... rotor s nalepkou (22k), a ta luneta, jak nedostavany komin vyparniku jadrovej elektrarne... posobi to na mna jak fejk   :pokey:

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno
  V 3. 7. 2014 v 13:13, misoo napsal:

hmmm neviem, u mna gycik... tie rucicky, zlta on/off rucicka, uplne odveci... ocumlane tlacitka... rotor s nalepkou (22k), a ta luneta, jak nedostavany komin vyparniku jadrovej elektrarne... posobi to na mna jak fejk   :pokey:

Musel bys je vidět naživo, ručky jsou sice z té divize UN, kde jsou kapku šílení, ale provedení je bezchybné a v reálu uhrančivé.

Odesláno

Krásný fotky a Sonaty jsou perfektní kousek v podání klasiky UN.Žádný komíny a podobný věci se v reálu nekonaj.UN maj svoje vlastní kudrlinky a tady je předváděj v plný parádě a ze supr matroše.Díky,krásná podívaná a to fakt zas až tak mezi obdivovatele UN nepatřim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...