mrakodrap Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Pár foteček pro potěchu oka chronomagorova.
Jakubisko Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tohle na mém hodinkometru předčí i Tvé JLC s turbem
organic Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Težká masírka. Zvukový záznam by nebyl?
gougy Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Sonáty jsou skvělé, měl jsem je v ruce "pouze" v bílém zlatě a ty ručky a rotor s emailovým logem jsou dokonalé. Přimlouvám se za nějaké makro, já je měl na focení jen s fólií a na prodejně
JaRooN Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Teda, moc moc moc se mu to povedlo... Připomíná mi to sice obrýleného Popeye the Sailor Man s tou hubou nakřivo, ale je to krásný kus hodinek!
Funthom95 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 To je prostě nádhera...přimlouval bych se za dalších pár fotek, prosím
misoo Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 (upraveno) hmmm neviem, u mna gycik... tie rucicky, zlta on/off rucicka, uplne odveci... ocumlane tlacitka... rotor s nalepkou (22k), a ta luneta, jak nedostavany komin vyparniku jadrovej elektrarne... posobi to na mna jak fejk Upraveno 3. července 2014 uživatelem misoo
gougy Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 V 3. 7. 2014 v 13:13, misoo napsal: hmmm neviem, u mna gycik... tie rucicky, zlta on/off rucicka, uplne odveci... ocumlane tlacitka... rotor s nalepkou (22k), a ta luneta, jak nedostavany komin vyparniku jadrovej elektrarne... posobi to na mna jak fejk Musel bys je vidět naživo, ručky jsou sice z té divize UN, kde jsou kapku šílení, ale provedení je bezchybné a v reálu uhrančivé.
malymarek Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 jsem se do nich zamiloval na první pohled na neživo :-)
Daemonultimate Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Krásný fotky a Sonaty jsou perfektní kousek v podání klasiky UN.Žádný komíny a podobný věci se v reálu nekonaj.UN maj svoje vlastní kudrlinky a tady je předváděj v plný parádě a ze supr matroše.Díky,krásná podívaná a to fakt zas až tak mezi obdivovatele UN nepatřim.
NIGHTinGALE Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Nejhezčí tvé hodinky jsou stále Genta Safari, ale tyhle jsou taky super Fotky jako obvykle luxusní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se