Přejít na obsah

Ktere logo se vam zda nejlepsi?  

25 hlasů

1. 1. vyberte jedno z nasledujicich..

• logo 1
      4
    • logo 2
      1
    • logo 3
      3
    • logo 10
      1
    • logo 13
      6
    • Chrono logo (Kamiluv post)
      2
    • Kombinace Chrono loga a Spidererova loga (13)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

hale chlapi to logo je nic moc, strašně to kulhá, fakt tam dejte nějakej vobič "avangard nebo bauhaus" nápis a serte na logo, .....todle je průser :axehead:

Upraveno uživatelem hciq
  • Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ja sice hlasoval pro logo 13, ale toto, ktere mame nyni je taky pekne, akorat to "MAG" je strasne drobne...

Áno, nie je zlé, ale "MAG" je moc drobné. Celé to pôsobí ako keby sa to nakĺáňalo na tú stranu, kde je "MAG", a to preto, lebo "C" na začiatku je väčšie ako nasledujúce písmená, "O" v strede to posiluje a "MAG" na konci to nezachráni, lebo je tak veľké ako predchádzajúce písmeno. Chcelo by to skúsiť to "MAG" malinko zväčšiť, možno by sa to opticky vyvážilo. Toľko môj názor neodborníka na grafiku a veci podobné :D

Odesláno
Michael + Lovap - o neco vetsi logo je v mem poslednim postu na strane 3 kde uz MAG neni tak malinky ;)

No ... pozrel som si to a furt sa mi to "MAG" zdá malé. Skús ho zväčšiť na takú veľkosť ako má to "C" na začiatku názvu. Možno to nebude ono, ale uvidíš to sám.

Odesláno
No ... pozrel som si to a furt sa mi to "MAG" zdá malé. Skús ho zväčšiť na takú veľkosť ako má to "C" na začiatku názvu. Možno to nebude ono, ale uvidíš to sám.

Taky mi to pripada porad male. :rolleyes:

Co kdyby se to udelalo jako jedno slovo - myslim normlane dohromady Chronomag?

Odesláno

Michael + Lovap - to jsem zkousel a nebylo to pekny..

Kazdopadne tu mam dalsi moznosti, zase jsem natahal nove obrazky a zkusil to zkomponovat aby to vypadalo vice ucelene :whistle:

post-1304-1181071718.jpg

post-1304-1181071722.jpg

post-1304-1181071727.jpg

Kdyz to tak vezmu, je mi trochu lito odklizece, kterej uz v tom musi mit totalni gulas.. :bag:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Uměl by někdo z vás udělat mi na auto tuto samolepku ? Rád zaplatím.

post-1304-1181071718.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

post-1304-1181071718.jpg

Ja to neumim, ale pokud se do toho budes poustet, udelam ti vetsi verzi, ze ktere pujde doufam neco vytisknout, tohle by bylo tak na tisk plata postovnich znamek a to jeste v mizerny kvalite :bag:

Návštěvník Snow
Odesláno

Zkusím se zeptat svých kamarádů, kteří vlastní velkou firmu na etikety apod. bohužel nejsou z těch nejlevnějších, ovšem odvádějí zase velice precizní práci :clap:

Návštěvník tolja
Odesláno

post-1304-1181071718.jpg

:D Samolepka to úplně není, a také bys to asi musel na auto přinýtovat

post-953-1181572994.jpg

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Moc pěkná práce Toljo!

To by šlo přinýtovat i na bagr :)

Mám takovej asi blbej dotaz: Kam vyšumněl projekt klubové samolepky? Já se na to tak těšil.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno

A což tak v pěkných sériích za malé peníze? :)

Néé to je sradna.

Já jsem se ptal, protože jsem si myslel, že jsem propásl když se rozdávaly. nebo tak něco.

Tenkrát v počátku byl o ně velký zájem, ale pak to nějak vyšumelo.

Je to škoda. Grafickej návrh je zpracovanej a tak bych chtěl diskusi opět trochu rozvířit.

Takže kdo je pro/proti, kdo se zdržel?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...