long Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 2safi. qartz nema cenu zavrhovat, navic je dobre videt, ze jsi mel jiz v pionyrskych dobach super vkus na znacku.
vor Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 omlouvám se za ten guláš,je to moje první fotka na novém fóru To jsi měl troje stejný?
spiderer Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Ja jsem mel pred Chronomagem nekolik Quartzek a jeste dvoje mi zbyly dodnes - Diesel DZ4084 a Armani AR-5817, ale obcas si je vezmu i ted a vubec mi to nevadi
havran Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) 1972-1980 Prim dětské - azurová barva (přál mjsem si Sporty) 1980-1984 Poljot automatic ( chtěl jsem digitálky Texas Instrument ale táta neměl pochopení ) 1984-2006 SEIKO QUARTZ 2006 Omega Seamaster Aqua Terra (ještě před objevením fora) Pro mechaniky jsem se naštěstí rozhodl při pohledu na stejný model mechanický a quartzový v reálu. Ty quartzky vypadaly jako chudý příbuzný. Nedovedu si představit, že bych koupil bateriový Omegy a potom si pročítal tohle forum. Mimo to jsem ještě zdědil Orient Automatic. Ty jsem ale nosil pouze když byly SEIKA v opravě. Upraveno 5. června 2007 uživatelem havran
PanzerBear Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 No ja mel ten klasicky vyvoj jak tady bylo popsano od 70. let doted (husakovo dite) a musim rict ze vzdycky jsem miloval ty, co jsem nosil, vsechny bych si s chuti ponosil znovu, kdyby byly k mani (takjove ty digitalky kessel, co ukazovali digitalne raficky, no nevim jeslti se daji sehnat. Sedm melodii .. aaachh, malem jsem setrel slzu). Stavajici mechaniky stridam s Casiama Gshockama na stavbu (jsem kutil a mam projekt ) a na ty casia nedam tedy dopustit. neznicitelne.
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Tesně před chronomagem to byly quartzové Swiss Alpine Military ve stylu Rolex Submariner. Sloužily splehlivě 4 roky, pak došla baterka. Přestože jsem ji nechal vyměnit, tak už jsem se k nim nevrátil... Jinak před nedávnem jsem spočítal, že mi během posledních 20 let prošlo levou rukou cca 10-15 hodinek, nepočítám-li digitálky v ceně stokorun... když si vzpomenu, že můj děda měl za 60 let troje (3!) hodinky, tak si říkám, jestli je to normální ???
vito Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) Člověče, PanzerBear, ty Kassely s digi rafičkami ještě mám. A kdybych do nich dal baterii, tak by snad i šly. Jak já je tenkrát hrozně chtěl........ Já tu slzu asi opravdu setřu. Upraveno 5. června 2007 uživatelem vito
lefty Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Moje nejluxusnější hodinky před Velkým třeskem. Candino quarz za 2600,- Na tyhle jsem měl taky políčeno :-)
railmaster Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Prim cal.68 a ruské Rakety v detstve, neskôr Orient Sk Crystal, Casio Dual Time Quartz, Certina Scandinavia Titanium, Silvana 40 r., Ebel cal.120, Montine cal. Eta 96, 3x Poljot, Phenix Tanq Heavy NOS, Admiral Chronograph cal.7750 a potom prišiel Chronomag a ostatné prírastky.
edas Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 To Snow. Stejné chronografy mám doma po dědovi. Mají dvojité zlaté dýnko. Chtěl bych vědět, co je to za značku, popř. jakou mají historii. Díky
Hanz21 Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Úplně první byly asi nějaký dětský šunty, pak v devadestám Prim Sport II. (nosím po malé renovaci opět). No a pak začal menší úpadek do Casia, pak Swatch Irony a jelikož jsem dělal cyklistiku, tak jsem dlouho jako hodinky využíval dva modely od Polaru. U prvního nevím název, ale byl to jeden z levnějších a pak jsem přešel na model XTRAINER PLUS. Jo a abych nezapomněl, jeden čas jsem ještě nosil quartz Tissot a dovozový mechaniky z Číny od známeho s mávajícím Mao Ce Tungem
abcdddd Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Moje prve pred chronomagom boli Longines Opposition chrono.... Teraz samozrejme planujem automat Upraveno 13. června 2007 uživatelem abcdddd
midloch Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Člověče, PanzerBear, ty Kassely s digi rafičkami ještě mám. A kdybych do nich dal baterii, tak by snad i šly. Jak já je tenkrát hrozně chtěl........ Já tu slzu asi opravdu setřu. Asi si pobrečíme fšichni já jsem Kesselky taky měl, krásný stříbrný, s kalkulačkou!!!
yed69 Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Casio Oceanus, nechám si je i po chronomagu. Po nich přibyly za 4 měsíce asi čtvery s manuálním nátahem a tři automaty. To dělá slušných 1,75 analogových hodinek poháněných mechanicky za měsíc. Zdá se, že dělám čest svému mottu pod čarou. Stejně si myslím, že jsem musel být nějak nakažený už před objevem fóra. Vývoj od 1975(šel jsem do školy:)): Prim50, Poljot De Lux, PrimSport2, Marantz(digi za čtvrt tátovy výplaty), no name quartz dvoje a Casio. Evidentní úpadek nastal v roce 1983 přechodem na elektrický proud, napraven teprve letos. Upraveno 13. června 2007 uživatelem yed69
X-Bob Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Nejdřív mechanické "Moskva" po otci pak Prim kal. 68 někdy v r. 1983/4 ? potom Q&Q (analog+digital) - to byl rok 1988 pak analog. Q&Q - na vojně... pak až v r. 2000 Prim Sport Quartz "Divers" + doživotní certifikát od Eltonu navíc v r. 2001 Prim Quartz ciferník "něco mezi Linea a Spartak" a pak přišel Chronomag, Linea 40.... Upraveno 13. června 2007 uživatelem X-Bob
vaurien Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Myslím, že všichni mí vrstevníci (40let) mají asi podobný osud. 1) 70-tá léta-mechanické dětské či jiné Primky 2) 80-tá léta-něco ze západu. Digi. V lepším případě nějaké kvarcky 3) 90-tá léta-nějaká komplikace (za komoušů to nebylo). Obvykle japonský chronograf v kvarcu. 4) nové tisíciletí-zralý výběr mechanik alias vkus Chronomag :-) Tak tohle je skoro přesně i můj případ. Akorát v těch devadesátých letech jsem střídal quartzky s Prim sport II Pak mi ke štěstí dlouho stačil jen mobil. A teď jsem se k těm Sportům (mimo jiné) zase vrátil
mozilla Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 před chronomagem v podstatě žádné a protože jsem nějaké chtěl, tak sem vybíral a vybral nějaký model Wenger. den před tím, než sem si je chtěl koupit, tak sem narazil na chronomag a dlouho do noci četl. a výsledek?
Mike. Odesláno 1. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Pekny kousek. Chytry to chlapec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se