Návštěvník Bedjasson Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Zdarec chronopacoši. Dneska mne překvapila žena. Už včer mi telefonovala, že mi přiveze nějaký chrono úlovek. Jelikož její fórky znám, tak jsem se těšil. Přijela dnes, vybalování věcí a tak a furt nic. Po nějaké době, kdy jsem lustroval chronomag, mi hodila hodinky, které mne rozchechtaly...oblekovky....prý stačí vyměnit baterka. Paráda. No jo, jenže pak mi podala ještě umolousaný sáček a tam mne čekalo překvapení.... Onsa Super Automatic Incabloc nerez pouzdro Onsa Super Automatic Incabloc Antimagnetic 25 jewels Date - mosazné pouzdro (škoda)Stav je perfektní a strojovna nádherná Bohužel k oběma jsem další relevantní informace nenašel...tak kdyby někdo, díky. Omega Seamaster Cosmic Day DateVteřinovka asi není originál, ale šlapou dobře. Radost je veliká a kdybyste někdo našel k výše jmenované 3ce info, klidně sem. Kvékvéčka oživovat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Ty Omegy jsou super. Evidentně je fajn mít "chronoženu", gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Gratuluju k úlovku i k manželce. Pěkný úlovekOmegy mají všechny ručky z Primek, nejen vteřinovka, i minutová a hodinová jsou z dvojkových sportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 ...do Q&Q a kruh se uzavře ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Máš to ale šikovnou ženu pane. Tomu říkám dáreček z výletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 mi se to líbí, gratulace k přivezenému pokladu a pokladu doma, INSA very OK.Holt je potřeba poměřovat kvalitu i kvantitu, /q*q/, ale slušné oblekovky od japonské firmy bych nevyhazoval, mají také punc kvality, jen je úplně jiný, City Zen, čeky City Žen, v překladu znamená, jen když se to leskne... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 http://www.leschot.com/felsa/Felsa.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se