MJ. Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 ta první ze včera by mohla do kalendáře. Ikdyž seš v odraze vidět :-)
kloubik Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Chtěl jsem ji poslat, ale ten odraz je důvod proč jsem to zatím odložil. Zkusím odraz odstranit, ale jsem na dovolené a mám sebou jen mobil.
kloubik Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Poridil jsem cestovni pouzdro Oakley. Bohuzel az po koupi jsem zjistil, ze jsou 2 velikosti a ja objednal tu vetsi. Hodinky nejsou v pouzdre natesno, po zavreni jsou v nem lehce volne, ale nevim jestli by to to same nebylo v mensim pouzdre, vzhledem k tomu ze stred se neda vyndat a hodinky kolem neho zapnout. Nijak mi to nevadi, vetsinu casu mam pouzdro otevrene a odkladam do neho na noc hodinky ktere zrovna nosim a mam vyndane z vetsi krabicky. Na cesty jsem poridil maly kousek molitanu, ktery do pouzdra pridam aby hodinky po zavreni nemely zadnou vuli. Mozna casem zkusim poridit jeste mensi velikost, ale zrovna se zda byt vyprodana a na eBay za ni chteji az 100 dolaru, coz je skoro 4x tolik co jsem za nej dal na Amazonu. Upraveno 19. září 2014 uživatelem kloubik
siwi Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Šikovné. Asi si něco podobného taky pořídím.
kloubik Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Dneska jsem se flakal sam doma, tak byla chut na foceni:
MJ. Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 ty první tři jsou focený z ruky nebo na stativu?
Peta-Biker Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Prvni tri fotky jsou krasne, ale ta treti je fakt nadherna. Cim to je foceno?
kloubik Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Diky. Vsechny focene z ruky. Fotak je Pentax MX-1.
Návštěvník Alda Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 V 25. 9. 2014 v 14:42, kloubik napsal: Diky. Vsechny focene z ruky. Fotak je Pentax MX-1.Pekne foti. Jsem rad, ze jsem se v nem nespletl. Za par supu krasne fotky.
kloubik Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) V 25. 9. 2014 v 15:32, Alda napsal: Pekne foti. Jsem rad, ze jsem se v nem nespletl. Za par supu krasne fotky. Jj, videl jsem ze myslim Sphinxx zminoval ze jsi mu ho doporucoval a vybrali jste podle me dobre, hlavne s prihlednutim k cene. Za par supu fakt pekny vykon. Na kompakt je malinko vetsi a tezsi, ale da se to. Hodim sem jeste par nehodinkovych fotek pro ukazku (mely by jit asi rozkliknout pro vetsi nahled): Upraveno 25. září 2014 uživatelem kloubik 1
Ondrej71 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Parádní fotky Nad tím Pentaxem uvazuju taky, hodne dobry poměr cena výkon
Pavel K. Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Moc pěkné. A ty s lumi jsou fakt povedený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se