Daemonultimate Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Omega - Speedmaster Professional Mark II Rio 2016 http://www.timeandwatches.com/2014/07/omega-speedmaster-mark-ii-rio-2016.html Znovuzavedení Speedmaster Mark II na začátku letošního roku bylo vítáno mnoha příznivci této značky.Nyní Omega předvádí model Speedmaster Professional Mark II Rio 2016 věnovaný olympijským hrám,kde bude Omega opět plnit roli hlavního časoměřiče a to již po sedmadvacáté. Tři subciferníky nové modelové řady jsou po obvodu ohraničeny kroužky z bronzu,stříbra a zlata,které symbolizují olympijské medaile.Inspirován modelem původních Omega Speedmasterů Mark II 1969,má i tento model leštěné i kartáčované,soudkovité pouzdro z nerezové oceli s leštěnou korunkou a tlačítky,o velikosti 42,4 mm x 46,2 mm, konstrukce umožňuje dosáhnou hodnoty WR 100m. Výrazným detailem je umístění tachymetru,pod kterým je hliníkový kroužek opatřený vrstvou Super-LumiNova. 1
Daemonultimate Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2014 (upraveno) K životu jej jistě skvěle přivedou leštěné kombinované plochy a svítící tachymetr dodá krve do žil ,mimo to,kdyby pouzdro nebylo ,,mdlé" ,jak si chceš vychutnat pohled na olympijské medaile,které se budou třpytit při každé příležitosti. Upraveno 9. července 2014 uživatelem Daemonultimate
kloubik Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Nacpat leštěný střední články tahu na každý nový model co jim přijde do ruky je strašný nešvar. A konkrétně k tomuto pouzdru to vůbec nejde.
Daemonultimate Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tady je víc obrázků z celé řady: http://www.ablogtowatch.com/omega-speedmaster-mark-ii-watch-baselworld-2014/2/
haky73 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 jak si chceš vychutnat pohled na olympijské medaile,které se budou třpytit při každé příležitosti.radši bych se koukal na pěkný pouzdro, potažmo hodinky než na medaile. Je to jen můj názor (sice to nikoho nezajímá, ale napsat to můžu
Liqid Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Nacpat leštěný střední články tahu na každý nový model co jim přijde do ruky je strašný nešvar. A konkrétně k tomuto pouzdru to vůbec nejde.+1
sashator Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Decentní počin, velice chytře využitý subdialy, celkově se mi moc líbí a ten odkaz je vcelku jasnej (ale souhlas s tim tahem, celobroušenej jim sedne víc)
Návštěvník dabelM Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Decentní počin, velice chytře využitý subdialy, celkově se mi moc líbí a ten odkaz je vcelku jasnej (ale souhlas s tim tahem, celobroušenej jim sedne víc) +1
Jarett Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Aby ta olympiáda v Riu vůbec byla ?
Kid_A Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 ale jo, nejsou spatny do kolekce retro:))
Chorche Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Podle mě velmi vkusné retro. Moc se mi líbí cifr, tam do sebe vše zapadá, jak má.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se