Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Ondro,jak vypadá dýnko,je tam ta Viktorka s ploutví?Lumi nemá chybu - yes.Jasné, dnes vyfotim a postnu sem. Dnes venčím DJ, už jim bylo v bance smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Ondro,jak vypadá dýnko,je tam ta Viktorka s ploutví?Lumi nemá chybu - yes.Pár fotek dýnka je tady :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68617-kristianovo/page-35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Pár fotek dýnka je tady :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68617-kristianovo/page-35A tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 JJ,je tam Viktorka - pěkný .Miyota šlape dobře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Pěkná holčina Presnost jsem zatím neměřil ale myslim , ze to bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 - 15 C. Vydrželi jsme venku 20 min, dýl to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Z těch fotek jde normálně zima až sem. Úplně vidím kašlajícího Brzobohatého, jak se přes ty planiska vrací z krymu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Z těch fotek jde normálně zima až sem. Úplně vidím kašlajícího Brzobohatého, jak se přes ty planiska vrací z krymu ;o)Myslíš z krimu? :-) Nebo z krimu z Krymu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Kdoví kde tenkrát František sedel . Ale jinak rodné místo režiséra je kousek vodsud, i když to natáčeli jinde. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Jelinek Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 krása :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Jak říkal pan hrabě Teleke z Tölökö: 'Ten divý kraj mne mocně inspiruje, ty barbarské totemy' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Jak říkal pan hrabě Teleke z Tölökö: 'Ten divý kraj mne mocně inspiruje, ty barbarské totemy' Zdejší lid je asi nádherně zaostalý A ta jadrná, horalská mluva..jak stříbrně zvoní v ústech rázovitého lidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 (upraveno) Zima se sněhem je krásná,ale dnes už ji mám rád spíš na těch fotkách nebo v teplíčku za oknem Upraveno 16. ledna 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Ó pán je znalec ! ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Zima se sněhem je krásná,ale dnes už ji mám rád spíš na těch fotkách nebo v teplíčku za oknem Taky mám raději teplo Ó pán je znalec ! ;o)Jasná věc, moje oblíbené filmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 taky bych je zkusil takové smrncovni otloukanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 taky bych je zkusil takové smrncovni otloukankyPřesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se