Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Kdybych mel vybirat mezi tema dvěma bylo by to težké. Každé maji neco do sebe:

IWC - super tah i gumu, nádherný cifr a nadčasové Genta pouzdro, anti magnetické ,sedi skvěle na ruce, limitka.

LLD - výrazne sklo, celkový design pouzdra se mi moc libi, dve korunky jsou fajn.

Ideální kdyby vydržely obe, ale o neco málo raději mam LLD - jsou levnější tak bych se o ne tak nebál :))

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S těma LLD to mám tak, že vždycky vidím Tvou fotku a zjistím, že je nutně potřebuji. A potom je jdu zkusit a zjistím, že vlastně ne :) střídá se to zhruba v měsíčních intervalech :) 

Tak to abych je přestal fotit :)

Odkaz ke komentáři

Doufám, že Ti vydrží oboje. Z čistě obchodního hlediska, pokud bych si měl vybrat, pustím LLD. Protože ty v budoucnu koupíš za plus mínus stejnou cenu (neberu nějaký vintage kousek), kdežto u těch moonů jeden nikdá neví. Ty bych si fakt už nechal nafurt!

Já LLD miloval, ale prostě mi na ruce neseděly jako Tobě, to byl jeden z důvodů, proč šly z domu. Ten druhý byl, že jsem vzhlížel k "měsíci" a vzal to ještě s mezipřistáním u Bonda ;)

Odkaz ke komentáři

To prosím nee. Jen jste s Tengem celkem pokušitelé v tomto směru :)

Tak to jo :)

Doufám, že Ti vydrží oboje. Z čistě obchodního hlediska, pokud bych si měl vybrat, pustím LLD. Protože ty v budoucnu koupíš za plus mínus stejnou cenu (neberu nějaký vintage kousek), kdežto u těch moonů jeden nikdá neví. Ty bych si fakt už nechal nafurt!

Já LLD miloval, ale prostě mi na ruce neseděly jako Tobě, to byl jeden z důvodů, proč šly z domu. Ten druhý byl, že jsem vzhlížel k "měsíci" a vzal to ještě s mezipřistáním u Bonda ;)

Moony jsou finalní, to je jasný, snad vydrží všechno ;)

Odkaz ke komentáři

Jsou perfektní. Jak bys srovnal pohodlí a "feeling" při nošení oproti Subům? Dost se mi líbí, ale dvoje hodinky z této třídy mít nechci a pouštět kvůli tomu Suby mi přijde blbost. Tak to asi zůstane v rovině úvah. 

Oproti subům mi přijdou na ruce nižší, sedí o něco lépe a vnímám je jako na nošení pohodlnější hodinky.

Suby mají Glidelock ,tady není ani mikroregulace, ale to nejak zásadně nevadi, tah je hodne pohodlný a diky super easy IWC systému se optimální délka dá nastavit rychle.

post-18261-0-34125600-1501070622_thumb.jpg

post-18261-0-81227700-1501070633_thumb.jpg

post-18261-0-34811300-1501070650_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...