Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosím, server mi hlásí tuto hlášku - "Nemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru." v případě, že chci dát do vlákna Všeobecná diskuze - Foto Galerie soubory (fotografie), které mám na hostingu (Photobucket). Nejde mi to ani skrze ikonu Obrázek a ani skrze přímý link generovaný Photobucketem. Delší strana fotografie má vždy 1000p a velikost je v řádech desítek až stovek kilobytů.

Poradí mi prosím někdo, kde je problém? Nechci nahrávat fotografie sem na server. Děkuji :).

Posted

S photobucketem sice přímo neporadím, používám flickr, ale když chci linkovat na obrázek, tak si ho v hostingu otevřu a pravým tl. myši zkopíruju jeho adresu a tu pak vložím kam potřebuju. Nejde to tak udělat i v pb?

Posted

Nastavení sdílení mám Public bez jakéhokoliv hesla, omezení atd. - nyní jsem to kontroloval. Fotografie se bez problémů do příspěvku nahraje, vše vypadá ok a až v ten moment, kdy dám Přidat nové téma nebo Náhled příspěvku, zobrazí se hláška, že nemám povolení..

Posted

S photobucketem sice přímo neporadím, používám flickr, ale když chci linkovat na obrázek, tak si ho v hostingu otevřu a pravým tl. myši zkopíruju jeho adresu a tu pak vložím kam potřebuju. Nejde to tak udělat i v pb?

Děkuji za pomoc, takto to funguje. Sice to dělá menší náhledy, které mají odhadem 800p, ale důležité je, že mi to vůbec projde :).

Posted

Mě to psalo to samé, ať už teď obrázek byl odtud z jiného vlákna, můj z nějaké "knihovny" nebo prostě z webu. Pak jsem se odhlásil, přihlásil a ty samé obrázky ok.

Posted (edited)

Nemáš zač, opět, PB neznám ale ve flickeru si můžu zvolit velikost náhledu, resp. obrázku, a tu kterou velikost si pak zkopíruju (jeho adresu) Nejde to tak i v PB?

Edited by PNS
Posted

Nemáš zač, opět, PB neznám ale ve flickeru si můžu zvolit velikost náhledu, resp. obrázku, a tu kterou velikost si pak zkopíruju (jeho adresu) Nejde to tak i v PB?

Jo to ano, akorát tady v tom případě mi to zmenšuje přímo Chronomag. Asi je těch 1000p na delší straně při dnešních Full HD moc :-).

Posted

Podle mě to nezmensi fyzicky. Když pak na vloženy obrázek kliknes, tak se otevře v plném rozlišení tak jak jsi ho nahrál

Posted

ja photobucket mam a problem mi to nedela, fotky tam nahravam ve formatu 1200x xxx vetsinou. nicmene musis linktovat ten IMG odkaz, tzn az ten posledni, ne direct link..

• 3 months later...