MJ. Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Jsi genialni prekladatel :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Je to po delší době příjemné osvěžení. Blue moods. Miles Davis - Blue Moods - Easy living: http://youtu.be/UYT10YlIeU4 Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Mala neplakala ked si jej ich rano bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) ? Janko jaka malá? Psal jsem tu, že jsem prostý sekáček trávy a jinotaje mi moc nejdou. Nicméně ať je to jakkoliv neplakal nikdo. Igeny miluju mám k nim citový vztah. Je to remake těch, co měl táta, když jsem byl malý kluk. Teď doma je už zase vše při starém. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Dobre jsou ti primky. V klidu muzes nakoupit 40mm tool Déčka. V CHKO se budou hodit Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 No, další nákup je otázka. Damasko prý oficiálně na German watches fóru ohlásilo, že projekt potápek jde k ledu, takže nevím. Komplikuje mi to nutnost inhaus kalibru. Ale možná je to dobře, protože následující dva roky půjdou prachy úplně jinam, než do hodinek. Takže to, že jsem stabilizován, spokojen, saturovat, uklidněn je vlastně ideální stav. Jsem prostě s Déčkama na ruce hodně spokojený parchant. Jedině snad konečně nechám u někoho šikovného zrestaurovat Prim traktor, co jsem koupil před asi osmi lety od Cybera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Skoda, ty potapky od D mohly byt zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Skoda, ty potapky od D mohly byt zajimave.Germano & Walter s inhousnim kalibrem od Damaska musi zatim stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) S velkýma hodinkami jsem skončil. DK10 je velikostní ideál. Kdyby Stowa udělala Prodiver s kalibrem Durowa, nebo Schauer potápky s Durowa, nebo Nomos Taucher, nebo tak, to by byla paráda. Ahoi jsou trochu malé a trochu moc elegantní, BP FF jsou trochu moc drahé. Přes kilo už nechci jít. Což bohužel dělá ten inhaus rybníček pěkně malej. Jak říkám, zatím převládá spokojenost, i když sportovní, veselý kousek na gumě by se mi do sestavy hodil, to zas jo. Mám elegant, mám casual, něco čistě sporty chybí. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 S velkýma hodinkami jsem skončil. DK10 je velikostní ideál. Kdyby Stowa udělala Prodiver s kalibrem Durowa, nebo Schauer potápky s Durowa, nebo Nomos Taucher, nebo tak, to by byla paráda. Ahoi jsou trochu malé a trochu moc elegantní, BP FF jsou trochu moc drahé. Přes kilo už nechci jít. Což bohužel dělá ten inhaus rybníček pěkně malej. Jak říkám, zatím převládá spokojenost, i když sportovní, veselý kousek na gumě by se mi do sestavy hodil, to zas jo. Mám elegant, mám casual, něco čistě sporty chybí.No me se zdaji DK10 dost sportovni. Prikoupit original kaucuk, naramek (az bude) a hotovo. Jasne divery to nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Germano & Walter s inhousnim kalibrem od Damaska musi zatim stacit Tak ty jsou uplne rekneme nevkusne ,tady se uz resilo, ze jsou kandidat na ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 ? Janko jaka malá? Psal jsem tu, že jsem prostý sekáček trávy a jinotaje mi moc nejdou. Nicméně ať je to jakkoliv neplakal nikdo. Igeny miluju mám k nim citový vztah. Je to remake těch, co měl táta, když jsem byl malý kluk. Teď doma je už zase vše při starém. Malou som myslel tvoju dceru ktoru bud mas alebo nemas Slo o to ze na tvojej ruke vyzerali ako detske hodinky... ale vysvetlovany vtip uz straca hodnotu takze sa na chvilku radsej taktne odmlcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Je to remake těch, co měl táta, když jsem byl malý kluk. Teď doma je už zase vše při starém.Tak to je jinaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Janko: Aha, mám syna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Janko: Aha, mám syna. som myslel ze uz mas dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Možná i víc, ale nevím o nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) No me se zdaji DK10 dost sportovni. Prikoupit original kaucuk, naramek (az bude) a hotovo. Jasne divery to nejsou...No, já vnímám DK10 jako pilotky. Tričko, džíny, Red Wing/Alden, Barbour. K Mammut péřovce bych si uměl představit třeba Prodiver s Limetovým cifrem na gumě, nebo tak. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 ...ja som myslel ze miestny Schoene Naaci je wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Tak toho jsem si musel vygooglit, toho jsem neznal. No myslím, že základní estetické cítění a nenulová starost o svůj zevnějšek je nutným předpokladem už k registraci na tomto fóru. Kluci tu ladí hodinky s oblečením do nejmenších detailů. A tak to má být. Pro ilustraci si půjčím emefovu fotku, tam je to dosažené k naprosté dokonalosti. Déčkaři máj prostě šmrnc. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 kluci ladi zevnejsek do nejmensich detailu.. som si spomenul na Robina Hooda v Shrekovi muhehe Hasňo, zajtra ak nezabudnem tak sa ti vyfotim.. akurat rozmyslam ci si mam oholit usi alebo to necham az na vianoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se