Hasňa Odesláno 15. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Dneska nebylo co fotit. Den bez hodinek. Jen jsem se pokochal sto jedničkama při natahování, dal na světlo nabít Casio po tátovi a trochu si pohrál s ProTrekama, tlak, teplota, rosný bod a tak. Jinak celý den doma bez hodinek na ruce. Též to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 To ja bych nedal bez hodinek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Krasna fotka, fjordu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 to je Preikestolen - Kazatelna teda aspoň mi to tak připadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 to je Preikestolen - Kazatelna teda aspoň mi to tak připadáDiky, je to krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Další návštěva, další Lysefjord, další Kjerag. Agentura Hasňa Travel. Upraveno 20. července 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Pak se pochlub.Tož rád bych se pochlubil, ale už to bude týden a soudruzi z dojčlandu na mě total prdí. Došla mi akorát automatická zpráva od robota, že dotaz přijali a budou se tomu věnovat. Jaká je jejich běžná reakční doba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 to je Preikestolen - Kazatelna teda aspoň mi to tak připadáMáš recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Hasňa Tour maká dále. Hardangerfjorden, Kje?sen, Kvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Hodí se i na horskou chatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 preco mam ten dojem, ze som sem pisal, ze to tu mas pekne!:-)ja som o tomto vlakne ani nevedel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 preco mam ten dojem, ze som sem pisal, ze to tu mas pekne!:-)ja som o tomto vlakne ani nevedel.... Nelzi Gabo:), ma to tu pekne, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 ved o tom som sem prave pisal, ze prijemne ma to prekvapilo.... uz som stary somár?!super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Díky. Jsem rád, že se vám tu líbí. Právě jsem odvezl na letiště další návštěvní turnus z Česka. Všechno klaplo a to je třeba oslavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Krásná příroda, krásné hodinky, krásné žrádlo, rodina pohromadě, co víc si přát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 a este mi aj robi chute, hmmmm, pekne zradlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 ten oblozenej snoubord je porce pro jednoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Jo, pro jednoho Hasňu. Jinak asi spíše tak pro dva normální člověky. Dneska tu svítí sluníčko, voní moře a Ristretto, pohoda. Upraveno 23. července 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 mas tam super svet, vykasli sa na rozsudky a ine ftakoviny!drz sa!G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se