xjr1 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ahoj kolegové, Známej se na mě obrátil s prosbou o radu, a protože se v kvarckách moc nevyznám, dovolím si požádát vás o tipy na: Hodinky pro každej den ve stylu potápekNa baterku, případně eco drive a pod..Jednoduchej, střídmej design, žádnej bordel na ciferníkuNa tahuLepší vodotěsnost (200 m)Ideálně safír, ale není podmínkou, nechci diskvalifikovat Seiko s hardlexemVelikost 40+Výraznější datumovka (není podmínkou)Cena do 10000,- nový Ideálu se přibližují třeba Seiko SRP043, ale v kvarcu, budoucí nositel není chronomagor, mechanika by ho otravovala:-) Díky moc za tipy předem...
ggrand Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Citizen PMX56, titan s tvrdou povrchovou úpravou, spona s plynulou extenzí, která funguje zároveň jako mikroregulace, pouzdro z 1 kusu=žádné šroubovací dýnko,40mm, ecodrive. Bohužel malé datum, minerál, vložka lunety je hliník. Byl jsem s nima moc spokojený.
hejdik Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Victorinox maverick- sice "pouze" 100m ,ale mohly by se líbit a kvalita zpracování hodinek této značky je velice dobrá. Měl jsem Divemastery...
kuncák7 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Www.mujnuz.cz,hodinky tauchmeister.
T1000 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Nezapomeň se mrknout na DS Action Certinu - safír, 200m, 40,5 mm. Lumi a datumka - posuď sám. Luneta bude nejspíš hliníková. Cena pod 10 na tahu. Zdroj fotek
hejdik Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Eventulně ještě hezčí v modré :-)
boroevic Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Www.mujnuz.cz,hodinky tauchmeister. Nevím, jestli touží po čistokrevných Číňanech.... Evokujících německý původ.
xjr1 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Díky kluci, všechny tipy dobrý, zejména mě potěšila Certina a Citizen. Kdyby ještě něco někoho napadlo, sem s tím:-)
kuncák7 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Nevím, jestli touží po čistokrevných Číňanech.... Evokujících německý původ.Chtel radu a tip.nic nedoporucuju.jinak,nechal bych to na nem a ne tve domence.
tomek Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 já bych šel do těchhle: seiko SKA371P1
boroevic Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Chtel radu a tip.nic nedoporucuju.jinak,nechal bych to na nem a ne tve domence. V pohodě Já jenom, že vyloženě ČÍNSKÁ značka hodinek, která se prezentuje jako německá, ve mě nevzbuzuje mnoho důvěry. Ale jestli jsou MPM české hodinky, tak proč ne.... Svého zákazníka si jistě najdou
kuncák7 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 V pohodě Já jenom, že vyloženě ČÍNSKÁ značka hodinek, která se prezentuje jako německá, ve mě nevzbuzuje mnoho důvěry. Ale jestli jsou MPM české hodinky, tak proč ne.... Svého zákazníka si jistě najdou Vždyť já jsem taky v pohodě , s touhle značkou mám bohaté, dobré zkušenosti ( ještě z dob, kdy jsem neznal chronomag a před propadnutím kouzla k mechanickým hodinkám ).
boroevic Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Vždyť já jsem taky v pohodě , s touhle značkou mám bohaté, dobré zkušenosti ( ještě z dob, kdy jsem neznal chronomag a před propadnutím kouzla k mechanickým hodinkám ). Kvalitu si netroufám hodnotit, naživo jsem je nikdy neviděl. Zkrátka mi na nich jenom vadí, že blbnou lidem hlavu se zemí původu.... OT: když jsem si před lety kupoval tašku na notebook, tak byl vevnitř úžasný nápis: ITALIAN STYLE, GERMAN QUALITY, MADE IN CHINA.
Albert.one Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Ecozilla! Pokud tedy kamarád nemá maličkatou ruku, tak boží quartzky (eco-drive) u kterých nemusís mít strach z nošení (myslím strach o škrábance atd. ...) Svou robustní konstrukcí a 6mm sklíčkem jsou na denní nošení bezestrachu jak dělané. Jen možná ta výška pouzdra nemusí sedět každému.. Nové mě stály 7k, za ticku jsem k nim objednal nožky a mesh už je taky na ceste. Všeho všudy cca 9k. A za ty peníze je to hooodně muziky
Ondras_CZ Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pokud neni chronomagor, tak:
xjr1 Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pánové, ještě jednou díky moc za všechny tipy, dnes jsme to s kamarádem probírali, do užšího výběru se dostali Certina, Citizen a případně Wenger jako levnější alternativa...
USER47 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Pokud se nemýlím, tak ty wengery maj nic moc náramek ze skládanýho plechu.
kupko Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Za me tyhle :-) http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-vintage-gmt
Napoleon Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Citizen PMX56, titan s tvrdou povrchovou úpravou, spona s plynulou extenzí, která funguje zároveň jako mikroregulace, pouzdro z 1 kusu=žádné šroubovací dýnko,40mm, ecodrive. Bohužel malé datum, minerál, vložka lunety je hliník. Byl jsem s nima moc spokojený.Tak ty jsou parádní. monoblok titanium. Deset let by měli makat .... A kdyby náhodou akumulátor odešel, jak servis???? jak je hodinář otvírá ?? horem?? Upraveno 17. července 2014 uživatelem Napoleon
boroevic Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Za me tyhle :-) http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-vintage-gmt Tazatel požaduje quartz. Z odkazovaných hodinek bych si určitě vybral Seiko, jsou parádní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se