Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sinn EZM 13 Watch Hands-On

http://www.ablogtowatch.com/sinn-ezm-13-watch-hands-on/

Německý výrobce, který se zabývá výrobou hodinek sloužících po designové i technické stránce dlouhá desetiletí, je nám jistě dobře znám.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sinn_%28watchmaker%29

Na Baselworldu 2014 nám mimo jiné Sinn představil svůj nový model hodinek  EZM 13. Jeho ocelové pouzdro o rozměrech 41,5 mm x 15 mm má veškeré ovládání na levé straně. Na výběr máme ocelový náramek či kožený nebo silikonový řemínek. Přichází jako evoluční vývoj modelu EZM 3 s neomezenou čitelností hlavního zobrazení času i chronografu.

Ale není to jen pohodlná velikost, co činí tento model zajímavým.Může se pochlubit anti-magnetickou odolností podle DIN 8309 (80K / m), anti-shockem DIN 8308,  tlakovou odolností, teplotní odolností do -45 C do +80 ° C a 500 metrů WR. Když už mluvíme o odolnosti proti vodnímu tlaku, jsou hodinky nezávisle testovány a certifikovány podle německých standardů potápěčských zařízení EN 250/EN14143 a DIN 8306 DNV GL (click for more info) . Základem je upravený strojek ETA 7750.

Sinn-EZM-13-1.jpg

Sinn-EZM-13-6.jpg

Sinn-EZM-13-7.jpg

Sinn-EZM-13-2.jpg

Edited by Daemonultimate
Posted

Taky nosím hodinky na pravačce a moc mě nebaví to přehmatávání u většiny chron, takže z mého pohledu vítaná změna. A hodinky jako takové se mi mooc líbí. Rozhodně bych si je dokázal představit na ruce.

Posted

Vůbec nejsou ošklivý, jen jediná chybka - já nosím hodinky na pravačce.

Mali by aj tak ísť nasadiť. Snáď si ich neprevliekaš cez krk? ;)

Posted

Diky za super fotky. EZM13 jsou bomba. Mel jsem je na ruce a i na hubenem zapesti v pohode. Za sebe osobne bych je dal v soucasne dobe asi na 1. misto z cele Sinn produkce. 

Posted

Designove nadherne Sinn a stejne jako Kloubik, c.1 ze Sinn produkce. Skoda zbytecnosti typu kapsle, argon...