Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co z boku - naproti korunce - dát tam DAVOSA XX/YY?

To mi přijde jako super nápad, dokonce si myslím, že by tam to logo mohlo vypadat dobře.

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

No tak spona a dýnko. Do cifru se mi nechce.

Ta obrovská rána, kterou jste slyšeli, to nebyla bouřka, to mi spadl kámen ze srdce.

Úplně to tam z boku vidim: I N V I C T A

Vim, že ne samojediná a že jak je jejím zvykem, to někde vobšlehla...ale mám tam strašně fixlou tuhle asociaci..Děkuju..

Odesláno

naopak mě mělo velmi těšit že se návrh líbí i po pár pivčech.

no po par pivach zeny nejako opeknievaju a my magori to mame mozno rovnako aj s hodinkami , toto treba brat radsej s rezervou :)
Odesláno

Čo sa týka dátumu, je tu jedna časť, ktorá ho chce i druhá, ktorá uprednostní "no date" variantu. 

Ako som už písal, možnosti sú obe, teda i tá, že by boli všetky modely s dátumom a i tá, že by bola časť s dátumom a časť bez neho. Zatiaľ by som túto otázku nechal otvorenú, kým bude cenová ponuka (koniec augusta/srpna).

Odesláno

Ked nebude datum bude to krajsie. Ja som rozchodil milgausy bez datumu, tak rozchodim aj 4elementy. Na tieto hodinky ked sa vymasteruju fakt nebude treba ziadnu komplikaciu.

Odesláno

Mně by datum dost chybělo. Moje práce neuznává víkendy, tak se podle data orientuji.

Aj ja som sa svojho casu raz stazoval ze mi chyba datum. A jeden vazeny clen mi poradil "to je jednoduchy, rano se podivas na kalendar, sednes na hajzl, reknes si neska je sedumnactyho, a zatlacis. A uz to celej den nezapomenes". A dalsi mi poradil ze na datum mam mobil :) snad dizajnerom nebude prekazat ze datum teda nie je uzavrety.
Odesláno

Aj ja som sa svojho casu raz stazoval ze mi chyba datum. A jeden vazeny clen mi poradil "to je jednoduchy, rano se podivas na kalendar, sednes na hajzl, reknes si neska je sedumnactyho, a zatlacis. A uz to celej den nezapomenes". A dalsi mi poradil ze na datum mam mobil :) snad dizajnerom nebude prekazat ze datum teda nie je uzavrety.

Nebude. Maj dovolenou :)

Odesláno

Jestli to zvládnu, udělám zítram tedy pro hodně z vás dnes, nákres v rozměrech, pár věcí mi tam stále nehraje, indexy musí ležet na vnější i vnitřní kružnici a v ní musí být i symboly, tak se nemůže stát, že budou indexem překřičeni. Hodinová ručička mi až podezřele putuje nad datumku, tam se přeci celou hodinu plácat nemůže, musím změřit, kolik přesně bude mít místa, respektive průměr vnějšího kruhu s nápisy + délka šipky hodinovky nesmí zasáhnout do okna datumovky ale jen ji v kružnici opsat. Dlouho jsem přemýšlel, jestli je to ten správný tvar ručiček, hodně jsem jich nakreslil a došel k závěru, že ano.

Co barva vteřinové ručičky? Mně se líbí také tak jak je. Taky jsem si kreslil stříbrnou nebo půl tak a půl tak, ale takhle se mi líbí nejvíc.

Co symboly a lumi, jestli na nich bude, dostane ciferník úplně jiný výraz a mně se zdá že lepší. Zmiznou hluchá místa srovná se velikost a v ten moment i díky ploše lumi splynou indexy a symboly v jeden kompaktní celek, ale symboly se stanou výraznějšími než indexy a to je dobře.

Zároveň v noci při osvícení lumi nebudou na pozicích hlavních 15 minutových indexů slepá místa, ale budou tam krásně modře zářit symboly, indexy ručičky.

Tady máme krásnou ukázku 3D zeměkoule, jak si jí představuji, jen si zaměňte barvy na modrou a stříbrnou, no nebude to v miniaturizaci krása??? To je ta představa toho zvrásnění země, jak jsem o ní mluvil.

Europe-space-Earth-realistic.jpg

Odesláno

Jestli můžu doporučit, zkuste si tenhle obrázek nastavit jako pozadí plochy s černým pozadím, bez legrace jsem si málem sed na p...l a to na něj čumim pořád. Z tý zeměkoule se mi až zatočila hlava...možná z nevyspání,... ale moc se mi to líbí. A až to zfinalizujeme, bude to vončo.

post-17935-0-74084600-1407447215_thumb.jpg

Odesláno

Omlouvám se, že to tu takhle plevelim, ale když budu přemejšlet sám pro sebe, k ničemu to v téhle fázi už nebude.

Znovu k symbolům,

Jsou tyto možnosti:

-nechat je tak jak jsou, působí jako magicky vystupující z vesmíru, ale obávám se, že v reálné velikosti spíš budou vypadat jako nesouměrné

-jenom je zvětšit do správné velikosti kruhu indexů a nechat bez lumi

-zvětšit a vyplnit je lumi

Mám otázku na kterou díky neznalosti meumím odpovědět, existuje lumi ve formě ve dne neviditelného laku? Potom by se nabízela další možnost.

Ale stále vidím verzi se stříbrnými symboly vyplněnými lumi jako nej variantu.

Odesláno

Omlouvám se, že to tu takhle plevelim, ale když budu přemejšlet sám pro sebe, k ničemu to v téhle fázi už nebude.

Znovu k symbolům,

Jsou tyto možnosti:

-nechat je tak jak jsou, působí jako magicky vystupující z vesmíru, ale obávám se, že v reálné velikosti spíš budou vypadat jako nesouměrné

-jenom je zvětšit do správné velikosti kruhu indexů a nechat bez lumi

-zvětšit a vyplnit je lumi

Mám otázku na kterou díky neznalosti meumím odpovědět, existuje lumi ve formě ve dne neviditelného laku? Potom by se nabízela další možnost.

Ale stále vidím verzi se stříbrnými symboly vyplněnými lumi jako nej variantu.

Myslím, ze zvětšit je a vyplnit lumi je správná cesta.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...