JaRooN Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Stale este nevieme ake bude prevedenie vesmiru, ak to nepojde podla nasich predstav, gilos bude dobra alternativna cesta. Zatial skusme porozmyslat ci na gilos pouzit vlnky, trojuholniky alebo "cisty a jasny gilos bez zbytocnych blbosti, ktore by znizovali likviditu limitky". Jeden navrh limitky mame v hrubych rysoch hotovy, skusme premysliet navrh s gilosom. A uvidime potom ako dalej. Viem ze par ludi teraz nastvem ale pohladam v knihach nejaku neskodnu symboliku ktora by bola na gilos vhodna, vizualne zaujimava a mala dokonca nejaky suvis so zivlami. A nebolo to nieco magickobulvarnokeltskoastarmandalovocakrove, na to som aj ja haklivy Pre Jara: nakolko nie som zid tak autentickymi kabalistickymi spismi nedisponujem, poznam asi tak 5 pismen alefbetu a jidis neovladam, mozes byt kludny Ale ja som kludny. Ja si totiz nemusim nic dokazovat citatmi v uvodzovkach, ja ti totiz mozem povedat veci priamo. Ale ked ta to bavi, pokojne pokracuj dalej, je to celkom zabavne
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Já se nebudu dohadovat, ani tu nikomu nic hanit, nebudu dělat co dělali jiní, pouze vám popřeju ať to zdárně dotáhnete a Kasper jako iniciátor z té vší snahy nevyjde naprázdno. Mé snahy už bylo až až, takže moc dobře vím jaké to je když pak člověk zjistí, že to bylo totálně k ničemu.Takže vám opravdu upřímně přeju co nejvíc štěstí. Už jen dodám aktualizovaný seznam: 1. Ivan_9892. Tittus (a když to půjde LE č. 6)3. Daemonultimate (č.1)4. Kasper (ak je to OK, č.7)5. People6. Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie - pokiaľ bude 33 ks celkovo a Bells bude chcieť toto číslo, tak do aukcie č.4 - počet elementov)7. Atta8. Denjl (a když to půjde LE č. 25)9. Neus10. parnistroj (a když to půjde LE č. 27)11. kostra (LE č. 12 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak rozhodně číslo 35)12. warann (a když to půjde LE č. 5)13 Jakubisko (? čekám na vyjádření)14 Skargard (rád bych LE č. 11)15. Tenge16. Ondrej71 ( rád bych LE č.28, pokud by nešlo tak daleko tak LE č.3 )17. Maríno (L.E. č. 8)18 Honza.manta ( číslo 13)19. dimple ( č.3 nebo č. 20, kdyby Ondrej71 nedostal č. 28)20. wizard-ov (pokud by šlo , tak LE č.17)
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Abych nezůstal pozadu za Bellsem ani svému prohlášení o fifty fifty, dodržím slovo, ale také z důvodu, aby mě nikdo nemohl napadat z úmyslného ovlivnění zítřejšího rozhodování o pouzdře, taky poupravuji seznam zájemců. Opravdu nemám důvod nechat se kýmkoli napadat a jsem rád, že k tomu došlo již teď, nechtěl bych to zažít již s hotovou limitkou v ruce a rozhodně vám nic takového nepřeju.Budu to tu samozřejmě se zájmem dál sledovat jako divák a zítra společně vyhodnotíme dvě pouzdra, která půjdou dál. Pevně věřím, že i přes tyto porodní bolesti, společně s kolegou Kasperem dotáhnete limitku do její možné nejlepší podoby. 1. Ivan_989 2. Tittus (a když to půjde LE č. 6) 3. Kasper (ak je to OK, č.7) 4. People 5. Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie - pokiaľ bude 33 ks celkovo a Bells bude chcieť toto číslo, tak do aukcie č.4 - počet elementov) 6. Atta 7. Denjl (a když to půjde LE č. 25) 8. Neus 9. parnistroj (a když to půjde LE č. 27)10. kostra (LE č. 12 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak rozhodně číslo 35)11. warann (a když to půjde LE č. 5)12 Jakubisko (číslo 1)13 Skargard (rád bych LE č. 11)14. Tenge15. Ondrej71 ( rád bych LE č.28, pokud by nešlo tak daleko tak LE č.3 )16. Maríno (L.E. č. 8)17 Honza.manta ( číslo 13)18. dimple ( č.3 nebo č. 20, kdyby Ondrej71 nedostal č. 28)19. wizard-ov (pokud by šlo , tak LE č.17)
Rodkopf Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Budu to tu samozřejmě se zájmem dál sledovat jako divák Trošku ješitná reakce, ne?
Kasper Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Milí kolegovia, nebudem komentovať ani reagovať na to, čo sa tu dnes udialo a popísalo. Myslím, že by to bolo zbytočné.Osobne by som bol veľmi rád, ak by sa táto L.E. zrealizovala, nakoľko, ako ste si isto všimli, je firma Davosa vhodná práve na tento projekt nielen kvôli svojim modelom, ale i svojim prístupom a ochotou. Bol by som naozaj rád, aby sme tento projekt dotiahli do úspešného konca. Môj návrh je - spravme hrubú čiaru a skúsme to odznova. Krok za krokom, tému za témou. Vecne, konštruktívne a hlavne s radosťou. O tom naše zanietenie v hodinkách hlavne je, čo poviete?
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Trošku ješitná reakce, ne? Proč ješitná? Co je na dalším zájmu o limitku bez jejího komentování ješitnýho? A nebo snad na mém odchodu? Na tom už vůbec nic ješitnýho nevidím. Spíš je to pro mně velké zklamání. První nápor kritiky a balej kufry a utíkaj , to jsi měl na mysli, ne kritika je záležitostí věcnou nikoli emotivní, tu emotivní je třeba ignorovat a to bohužel neumím, nebo jsi měl na mysli: neprošel mu návrh tak skáče přes palubu? Tak to není, návrh ještě není odepsaným, může se na něm dál pracovat a vyslyšet onu zmiňovanou věcnou kritiku, která je na místě, nebo snad zabalim kufry a dělejte si co chcete a já se vám budu posmívat? Tenhle výklad tvé otázky by mě urazil a myslím, že není tím pravým. Takovou povahu nemám..... No vidíš, před chvílí jsem slíbil, že jako divák a hned to zase porušil.
Rodkopf Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Já spíše myslel, že jsi se nechal trošku unést - vytvořit limitku v relativně ne nepodstatné ceně určitě nebude bez silných porodních bolestí. Zatím se Ti to dost dobře dařilo, takže mi to přijde trošku ješitné, nebo zbabělé to tak rychle zabalit. Chápu Bellse, který fungoval spíše jako realizátor, než "ideový vůdce", ale u Tebe si myslím, že by jsi měl zatnout zuby a zkusit argumentovat ( i když někdo přispěje nevhodně ) a vybruslit z toho. I kdyby se to nemělo ralizovat, ale dotáhl by jsi to do zdárného ( realitě blízkého ) návrhu, na kterém by se shodlo větší množství účastníků, tak je to za mě velký úspěch a počin. Myslím si, že hodně lidí to vidí jako Hurvínek válku a nedoceňuje Nautilus, protože tam vznikly opravdu povedené a vyvážené hodinky, což není samozřejmostí. Takže to ještě za mě aspoň přehodnoť a dotáhni to ( jak říkám, i kdyby nakonec mělo zůstat jen u návrhu ). Držím palce, M
neus Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Dostali jsme se do bodu, který tomu přiznejme si nevyhnutelně směřoval. Udělejme prostě za tím pánové tlustou čáru, jak navrhuje kolega Kasper a začněme silnější, bohatší o to nejdražší, tedy zkušenosti, které jsme díky všemu od začátku sbírali. Bellsi, Ty hlavně bys měl držet svými myšlenkami tuhle loď na vodě a neutíkat při těchto třenicích. Věřím, že nikdo to nemyslí zle. Sebevíce se Tě to může díky veškerému úsilí, času dotýkat, ale vydržet má cíl i smysl. Deamone, to samé platí i o Tobě. Nepřeme se, přemýšlejme a jistě se to podaří.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Já spíše myslel, že jsi se nechal trošku unést - vytvořit limitku v relativně ne nepodstatné ceně určitě nebude bez silných porodních bolestí. Zatím se Ti to dost dobře dařilo, takže mi to přijde trošku ješitné, nebo zbabělé to tak rychle zabalit. Chápu Bellse, který fungoval spíše jako realizátor, než "ideový vůdce", ale u Tebe si myslím, že by jsi měl zatnout zuby a zkusit argumentovat ( i když někdo přispěje nevhodně ) a vybruslit z toho. I kdyby se to nemělo ralizovat, ale dotáhl by jsi to do zdárného ( realitě blízkého ) návrhu, na kterém by se shodlo větší množství účastníků, tak je to za mě velký úspěch a počin. Myslím si, že hodně lidí to vidí jako Hurvínek válku a nedoceňuje Nautilus, protože tam vznikly opravdu povedené a vyvážené hodinky, což není samozřejmostí. Takže to ještě za mě aspoň přehodnoť a dotáhni to ( jak říkám, i kdyby nakonec mělo zůstat jen u návrhu ). Držím palce, MMoc děkuju, už podvědomě čekám útok, tak promýšlím předem komplexní obranu statusu, což dokazuje tvůj výklad, se kterým jsem opravdu nekalkuloval. Tak daleko jsem se v tomto vlákně dostal : ( Kolega Kasper má krásné heslo:,, Hodinky by měly být především radost", ...stále ji cítím
Skargard Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Nejsem ani grafik ani Picaso tak odpuste a snad to pochopíte.Je tam země, giloš i vesmír
Maríno Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Poďme sa na to všetci vyspať. Dobijeme batérie, načerpáme silu a možno aj inšpiráciu. Hlavne nestratiťodhodlanie a pozitívnu energiu. Ako napísal Kasper aj Neus - dotiahnime to, aj keď to bude ešte tažké.Ak zostaneme pozitívni a nestratíme vieru v niečo výnimočné, v niečo z čoho budeme mať radosť, verím,že sa to podarí a vsetci budeme spokojní a hrdí :-)
Denjl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 hmm, tak jste nám to hoši ukázali.... jste tvrďáci jen co je pravda -takže pokud tomu rozumím dobře, tak pokud někdo vznese krtiku a nemá stejný názor na "vaší" limitku, tak seprostě urazíte a končíte.... ješitové..... dejte si panáka a hoďte kritiku za hlavu....Abych nezůstal pozadu za Bellsem ani svému prohlášení o fifty fifty, dodržím slovo, ale také z důvodu, aby mě nikdo nemohl napadat z úmyslného ovlivnění zítřejšího rozhodování o pouzdře, taky poupravuji seznam zájemců. Opravdu nemám důvod nechat se kýmkoli napadat a jsem rád, že k tomu došlo již teď, nechtěl bych to zažít již s hotovou limitkou v ruce a rozhodně vám nic takového nepřeju.Budu to tu samozřejmě se zájmem dál sledovat jako divák a zítra společně vyhodnotíme dvě pouzdra, která půjdou dál. Pevně věřím, že i přes tyto porodní bolesti, společně s kolegou Kasperem dotáhnete limitku do její možné nejlepší podoby. 1. Ivan_989 2. Tittus (a když to půjde LE č. 6) 3. Kasper (ak je to OK, č.7) 4. People 5. Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie - pokiaľ bude 33 ks celkovo a Bells bude chcieť toto číslo, tak do aukcie č.4 - počet elementov) 6. Atta 7. Denjl (a když to půjde LE č. 25) 8. Neus 9. parnistroj (a když to půjde LE č. 27)10. kostra (LE č. 12 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak rozhodně číslo 35)11. warann (a když to půjde LE č. 5)12 Jakubisko (číslo 1)13 Skargard (rád bych LE č. 11)14. Tenge15. Ondrej71 ( rád bych LE č.28, pokud by nešlo tak daleko tak LE č.3 )16. Maríno (L.E. č. 8)17 Honza.manta ( číslo 13)18. dimple ( č.3 nebo č. 20, kdyby Ondrej71 nedostal č. 28)19. wizard-ov (pokud by šlo , tak LE č.17)
ivan_989 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Denji a zvysok: kaslite na to, hasit poziar benzinom neni dobry napad.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Denji a zvysok: kaslite na to, hasit poziar benzinom neni dobry napad.Ivane, musím se ho zastat, kolega Denjl to myslí upřímně, ne jako rejpání pod moje žebra
Denjl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 není, ale štve mě to.... nemám rád, když se někdo - pokud není po jeho -urazí a chová jak malé děcko Denji a zvysok: kaslite na to, hasit poziar benzinom neni dobry napad.
Denjl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 jo, správně to je vono.... dejte si s Bellsem panaka, yvspěte se a zkuste to přehodnotit.... nikdo tu neznevažuje Vaši práci, jen tu asi není nikdo další, kdo by takové prace pro limitku byl schopen, proto pokud se na vykašlete vy dva, tak ta limitka dle mého názoru padne celá.....Ivane, musím se ho zastat, kolega Denjl to myslí upřímně, ne jako rejpání pod moje žebra
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 jo, správně to je vono.... dejte si s Bellsem panaka, yvspěte se a zkuste to přehodnotit.... nikdo tu neznevažuje Vaši práci, jen tu asi není nikdo další, kdo by takové prace pro limitku byl schopen, proto pokud se na vykašlete vy dva, tak ta limitka dle mého názoru padne celá.....Díky, ale myslím, že nás přeceňuješ, já naopak myslím, že bez naší přítomnosti má šanci chytit nový svěží vítr z úplně jiné strany a ten bude v závěru úspěšným.
Ondrej71 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 --------------------------------------------------------Začneme znovu zítra, znovu, a s čistou hlavou.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Nedá mi to, abych se nevrátil k tomu, co tu kolega m.n. mimo jiné psal. Dávám mu za pravdu v tom, že nevíme v jaké kvalitě je Davosa schopna návrh vesmíru vyrobit, v tom případě by se musel návrh jistě přepracovat, od začátku tu hlásám myšlenku, že provedení musí být dokonalé a v žádném případě nesmí přopomínat hodinky z poutě, což již tu také zaznělo. K výroku ,,nenapadlo vás, že ty hodinky nejsou vůbec hezký", nebo tak nějak si to pamatuju, kolegy Zmizíka jen tolik, nemůže se líbit všechno všem a s tím bojují i nejrenomovanější hodinářské značky.
Honza.manta Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Jestli se tato limitka nějak výrazně odchýlí od modelu se zeměkoulí, oblohou a symboly, tak pro mne ztratí kouzlo a význam. Gilošované hodinky si mohu koupit kdekoli. Mne právě oslovilo to, co si normálně koupit nemohu a co vyjadřuje nějakou konkrétní a zajímavou myšlenku.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.