Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zajimalo by me kterej kluk nebo holka dostane tehle tourbillonek pod stromecek (teda spis do sejfu pod stromecek)

Odesláno

Nevidim je prvně, takže první šok už je v zapomnění, doufám že k nim přidávaj takovýho toho robota, co umí všechno sám, bude jistě zábavnější než tenhle projev slabomyslnosti. I tak si myslim, že budou mít úspěch, tihle cílový týpci maj pořádný trezory, tam se vejde krámů. Na sošku filmová série nedosáhla, no tak aspoň takovejhle pomník potěší. Já bych dal výměnou přednost potěšení s hlavní představitelkou prvních dílů

Odesláno
  V 23. 7. 2014 v 5:00, Daemonultimate napsal:

Já bych dal výměnou přednost potěšení s hlavní představitelkou prvních dílů

Nejspíše se v tomto případě budeš muset spokojit s ručním nátahem :lol2:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Fujtajbl, teď zase nebudu pár nocí spát hrůzou   :axehead:   :axehead:   :axehead:

Ne nocí - let - blbec jsem se podíval na cenu této zhovadilosti

Upraveno uživatelem vladimir72
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Náhodou mrknu na tuhle šílenost a koukam, že tvůrci moc práce při návrhu pouzdra neměli. Nějak mi to trochu připomíná Tissot PRC200. Jako apríl by to ale bylo povedený.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mě se to líbí. Cena zase až tak trezorová není, zajímavý nápad. Slušně sladěné barvy pouzder, drahokamů i řemenů. Není to od vás trochu snobismus, nehodnotili byste jinak, kdyby to udělala renomovaná značka nebo nějaký člen AHCI?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...