Jiří Štencek Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Díky! Lenko, je radost mít takové zákazníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Vyprodáváme Suunto. Poslední 4ks pod naší nákupní cenou až -50%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Objednal jsem přes váš eshop Certiny jako dárek. Díky za slevu a prvotřídní servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Zdravím, je prosím v plánu nějaká podpora (akce) prodeje Junghans?Konkrétně by mě zajímal 1972 Cronoscope Quartz 041/4262.44Díky Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 23. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Zdravím, je prosím v plánu nějaká podpora (akce) prodeje Junghans?Konkrétně by mě zajímal 1972 Cronoscope Quartz 041/4262.44Díky Joe Akci na Jugnhans aktuálně nechystáme, ale něco pro tebe zkusím vymyslet Ozvu se přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Koupen darek pro manzelku (sic jen Festina, tak byla velice spokojena). V obchode jsem se pokochal, vyuzil chronomag slevu a spokojene odesel. Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 27. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Koupen darek pro manzelku (sic jen Festina, tak byla velice spokojena). V obchode jsem se pokochal, vyuzil chronomag slevu a spokojene odesel. Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Děkuji za slova chvály Jsem rád, že se dobrá věc podařila! PS: Pro hodnocení Helveti je přímo vytvořené vlákno v recenzích obchodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jen pro info, mame na wifine v praci jakysi firewall Fortiguard, a ten Vas web blokuje. Ne ted, ale dlouhodobe. Resp. web jako takovy je sice dostupny, ale nejde cast grafiky, cimz se web totalne rozhodi. Fortiguard patrne blokuje weby, na kterych je ulozena cast dat. Tabletem to neni, doma mi to chodi ok. Podobne blokuje Heureku, takze jestli to neni nejak propojene. Vase mikroweby Wenger, Traser, Boccia pritom chodi ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Uff :/ Tak to slyším prvně a jdu to s programátory řešit (jestli to vůbec vyřešit půjde). Očividně Fortiguard blokuje načítání externích zdrojů (pro něj pochybných). Každopádně moc díky za info! Snad tohle nemá nasazeno moc zákazníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jen pro info, mame na wifine v praci jakysi firewall Fortiguard, a ten Vas web blokuje. Ne ted, ale dlouhodobe. Resp. web jako takovy je sice dostupny, ale nejde cast grafiky, cimz se web totalne rozhodi. Fortiguard patrne blokuje weby, na kterych je ulozena cast dat. Tabletem to neni, doma mi to chodi ok. Podobne blokuje Heureku, takze jestli to neni nejak propojene. Vase mikroweby Wenger, Traser, Boccia pritom chodi ok. Screenshot_20190529-102133.png Mělo by to být opraveno. Můžu tě poprosit o test? Rád se pak za pomoc odvděčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Zdravim, nejaky posun tam je, ted to vypada takto: :-) Jinak je to bezne nastaveni vel.pisma s kterym delam, takze to zmenseni jsem tam nedaval, takto se to nacetlo. Kdo vsechno ten smejd Fortiguard ma, nevim. Jelikoz Vase ost.weby jdou korektne, bude to zpusobovat nejak odlisnost mezi nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Pro info - takto vypada Heureka: Jestli to nedela nejake propojeni s ni. Jinak obecne vestinou je to tak, ze Fortiguard blokuje cele weby (krome pochopitelneho erot.obsahu radu ruznych webu), ale malokdy web jde jen tak napul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ze supportu Fortiguardu nám napsali, že nás neblokují, ale očividně máme scripty pro urychlení na cloudových serverech, které se jim asi nelíbí. Budeme to řešit. Zatím moc díky! Možná tě ještě jednou poprosím, až učiníme nějaký posun, o další reload Až budeš mít někdy cestu kolem Helveti, rád ti věnuju za pomoc dárek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ne, diky, ja to delam, ze nevidim na Vas web. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 A já to zase dělám z vděčnosti, že nám pomáháš ) Tímto tedy děkuji dvojnásob. Snad už náš web brzy uvidíš celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Kdyby někoho zajímala historie přesného měření času, tak pro nás sepsal Jirka Turoň první díl seriálu - https://www.helveti.cz/blog/presny-cas-ale-za-jakou-cenu-serial-cosc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Putovní hodinky Traser pomalu končí svou cestu a my sepisujeme vaše poslední zkušenosti na blog. https://www.helveti.cz/blog/putovni-hodinky-traser-tornado-pro-tooly-do-akce/ ? tímto děkuji Liquidovi, nickolasovi a kupkovi! Zítra u nás na blogu vyjde poslední díl od Xenomorfa. Za chvíli nás čeká dražba pro dobrou věc. Budu rád, když tuhle iniciativu také podpoříte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 10. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Dražíme putovní hodinky Traser pro dobrou věc. Budu rád za sdílení a případný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Nechtel jsem to psat k drazebnimu vlaknu...ale video k drazbe je fajn. Jen mozna dost ostre strihy, ale pusobis prirozene, pekna cestina. Umim si te predstavit, jako hodinkoveho youtubera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Díky za komentář Hodinkový youtuber asi nebudu, ale pár videorecenzí mě čeká, tak uvidíme, co ze sebe dokážu dostat. Střihů je tam hodně, protože namluvit souvislejší text je docela problém. Navíc když to dávám bez textových podkladů Ale zase je to přirozenější.. Snad to příště bude zase o něco lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se